NEPTUNUSZ ÉS MERKÚR FESZÜLT KAPCSOLÓDÁSA

Miután a Merkúr belépett a Nyilas csillagjegybe, 2020. december 13-án egy nehézségeket, kellemetlen helyzeteket teremtő kapcsolatot létesít a Halak jegyében lévő Neptunusz bolygóval.

A két bolygó között kialakult mostani kapcsolódást az asztrológiában kvadrát fényszögnek nevezzük, amely hatásait 2020. december 10-től közel egy héten keresztül, december 16-ig érezheted!

A Neptunusz és Merkúr feszült kapcsolódása idején szokatlan bizonytalanságot tapasztalhatsz Magadon és nehezebben hozhatsz döntéseket. Ennek oka tulajdonképpen az, hogy ebben az időszakban a józan, objektív, racionális gondolkodást amit a Merkúr szimbolizálöntudatlan érzelmi hatások – Halak energiák – befolyásolják.

Neptunusz és Merkúr kapcsolódás Artemisz Asztrológia Debrecen

Nehezebben koncentrálhatsz aktuális tevékenységedre, figyelmed elkalandozhat, s gyakrabban álmodozol és fantáziálsz ezekben a napokban.

Sőt, a napi rutinhoz is kevesebb kedved, energiád lehet, így hajlamos lehetsz elodázni, halogatni feladataidat

A Neptunusz és Merkúr kapcsolódás időszaka ebben az esetben nem túl hatékony napokat tartogathat munkavégzés, vagy tanulás szempontjából…

Gondolataid, céljaid és elképzeléseid irreálissá válhatnak a két bolygó hatására! Ha teheted, halaszd el azokat az ügyeidet, amelyekben fontos, komoly döntéseket kell hoznod!

Ismerkedj meg bizonytalanságod, érzékenységed valódi okaival egy hatékony eszköz segítségével!

A planéták kapcsolódásának hatására idegrendszered labilissá válhat és hamarabb el is fáradhatsz teendőid során.

Érzékenyebb lehetsz mások véleményére és megjegyzéseire, s kellemetlen szituációkat tapasztalhatsz kapcsolataidban a kommunikáció zavarossága miatt.

Kapcsolódásaid során elbeszélhettek egymás mellett, vagy nem érthetitek a másik mondanivalóját. A félreértések számának növekedésével pedig a konfliktusok is gyakoribbak lehetnek…

Neptunusz és Merkúr kapcsolódás Artemisz Asztrológia Debrecen

Tekints erre is tudatosan, megbántódás, sértődés helyett legyél türelmes magadhoz és a környezetedben élőkhöz! Kommunikálj egyértelműen, szükség esetén tegyél fel tisztázó kérdéseket! Fontosabb megbeszéléseket vagy meetingeket ne időzítsd erre a periódusra!

Neptunusz és Merkúr kapcsolódás Artemisz Asztrológia Debrecen

A Neptunusz és Merkúr feszült kapcsolódása hajlamossá tehet a naivitásra és a becsaphatóságra, de fokozza a hazugságok, álhírek terjedését is… Óvatosan bánj a “páratlan, soha vissza nem térő és rendkívüli” akciókkal, ajánlatokkal! Nehogy szélhámosság áldozatává válj!

Bizonytalanságod csillapítására most különösen vonzódhatsz a spirituális témák iránt. Itt sem árt az elővigyázatosság! Ne menekülj önismeret “jelszó” alatt válogatás nélkül ezoterikus tanokba. Ügyelj arra is, hogy keresgélésed során hiteles, segítő szakember segítségét kérd!

Fokozott érzékenységed miatt lehetnek furcsa álmaid, hiszen a Halak jegyháttér a merkúri mozgékonysággal kapcsolódik! Használd ki ezeket a napokat arra, hogy ha élénk áloméletet tapasztalsz, foglalkozz ezekkel! Keresd, kutasd, ismerkedj meg azzal, hogy mit is jelenthetnek ezek és valójában mit szeretnének Neked üzenni!

Ha úgy érzed, hasznosítani tudod ezt a tartalmat a mindennapi életedben,

már megérte az erőfeszítésem!

Arra kérlek, oszd meg, küldd el, segíts Te is a sodródóknak!

Oláhné Mednyánszki Krisztina 30/479 – 2392
okleveles asztrológus
pszichodráma vezető, család- és párterapeuta
Artemisz Asztrológia Iskola