NEPTUNUSZ ÉS VÉNUSZ
POZITÍV KAPCSOLÓDÁSA

A Vénusz a Bika csillagjegyben való utazása során egy segítő, támogató kapcsolatot alakít ki a Halak jegyében lévő Neptunusszal 2024. május 23-án! 

A két planéta „együttműködését” 2024. május 20-26. között „élvezhetjük ki” és használhatjuk fel mindennapjainkban! 

De vajon hogyan segíthet bennünket a Neptunusz és Vénusz pozitív kapcsolódása?  Melyek azok az életterületek, ahol jótékony, „békét hozó” hatásukra számíthatunk?

A Vénusz az asztrológiában kapcsolataink harmóniájáért, vágyainkért „felelős”. Jelzi érzelmi kapcsolódásunk módját és a másikra való odafigyelésünket. A Neptunusz, mint a kozmikus szeretet planétája támogatja a közöttünk lévő „határok” és „távolságok” mérséklését, empatikussá tesz és figyelmünket a spirituális és pszichológiai témák iránt felé terelheti.

Neptunusz és Vénusz pozitív kapcsolódása Artemisz Asztrológia Debrecen

Mindezek tükrében tudd, hogy a két planéta pozitív hatással lehet kapcsolataidra! Ebben az időszakban sokkal jobban odafigyelhetsz másokra és figyelmességgel, jóindulattal fordulhatsz embertársaid felé.

A Neptunusz és Vénusz pozitív kapcsolódása tulajdonképpen segíti az egymáshoz való közeledést, „feloldja, lebontja a „falakat”…

Most szinte szavak nélkül ráérezhetsz a körülötted élők, szeretteid vágyaira, kívánságaira. Vagy éppen fordítva, te magad is egy kis figyelmességre vársz környezetedtől!

Amikor a Neptunusz és Vénusz pozitív kapcsolatban vannak egymással, mindezek a harmonikus, pozitív hatások nemcsak a párkapcsolatokban, hanem minden egyéb együttműködésben is érezhetőek lesznek!

Ezekben a napokban sokkal könnyebben megbocsátunk, így alkalmas lehet az az időszak konfliktusok rendezésére is!

Ilyenkor „kinyílik a szívünk”, szívesebben fordulunk mások felé, akár adakozhatunk, jótékonykodhatunk! Ez a hatás nagyon kedvez arra is, hogy kisállatot fogadjunk be!

De ne feledkezzünk meg a realitásról és a felelősségről, mielőtt komoly lépéseket teszünk!

Neptunusz és Vénusz pozitív kapcsolódása Artemisz Asztrológia Debrecen

Fontos, hogy a Neptunusz és Vénusz kapcsolatának minden jótékony hatása mellett most könnyebben gyártunk magunknak szép jövőbeli terveket, melyeket később nehezebb lesz megvalósítani, ha azok nem a realitás talaján születnek!

A két planéta fokozza vágyunkat a szép dolgok, a művészetek, a harmónia és a béke iránt. Hatásuk következtében az arra fogékonyak erősödő kreativitásukat és felélénkülő képzeletvilágukat kifejezhetik valamilyen ötletes, fantáziadús tevékenységben!

Általánosságban érzékenyebbek leszünk az intuitív, belső világunkra, gazdagabb áloméletet tapasztalhatunk, mely új irányok felé terelhet bennünket!

A két planéta egymáshoz való kapcsolódása következtében érdeklődésünk a spirituális és akár pszichológiai témák felé terelődhet!

Ebben az időszakban hamarabb rákattinthatunk egy-egy lelki tartalmakról szóló cikkre, vagy vásárolhatunk könyveket is ebben a témában.

Neptunusz és Vénusz pozitív kapcsolódása Artemisz Asztrológia Debrecen

Sokat böngészhetünk a neten akár ilyen jellegű tanfolyamok iránt is, kipróbálhatunk online önismereti teszteket, vagy akár megnézhetjük személyes horoszkópunkat is!

A Neptunusz és Vénusz pozitív kapcsolódása nem az öncélú, nagy tettek, előre lepések ideje! Inkább a hétköznapokban rejlő, apró kis örömökről és a jóindulatról, segíteni akarásról szólhat. 

Csináljunk olyan dolgokat, amelyekre valójában vágyunk! Ennek nem feltétlenül kell „nagy” dolognak lennie, lehet ez egy kellemes vacsora párunkkal, egy közös filmezés vagy egy esti, lazító, illatos habfürdő is… Lehet bármi, ami megtöri a rutint, s kikapcsolódást, feltöltődést jelent a mostani stresszes, igen sok kihívást tartogató időszakban…

Neptunusz és Vénusz pozitív kapcsolódása Artemisz Asztrológia Debrecen
Neptunusz és Nap együttállás Artemisz Asztrológia Debrecen
Neptunusz és Mars támogató kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Neptunusz és Vénusz kapcsolat Artemisz Asztrológia Debrecen
Neptunusz és Nap támogató kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Neptunusz és Mars feszült kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Neptunusz és Merkúr támogató kapcsolatban Artemisz Asztrológia Debrecen
Neptunusz és Hold kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Neptunusz és Merkúr együttállás Artemisz Asztrológia Debrecen