NEPTUNUSZ ÉS VÉNUSZ

POZITÍV KAPCSOLÓDÁSA

2020. november 21-én a Vénusz belépett a Skorpió csillagjegybe, s haladása során egy segítő, támogató kapcsolatot alakít ki a Halak jegyében lévő Neptunusszal.

A két planéta “együttműködését” 2020. december 02. és december 10. között “élvezhetjük ki”, de hatásuk 2020. december 06-án lesz a legerősebb.

Vajon hogyan segíthet bennünket a Neptunusz és Vénusz pozitív kapcsolódása?  Melyek azok az életterületek, ahol jótékony, “békét hozó” hatásukra számíthatunk?

A Vénusz az asztrológiában kapcsolataink harmóniájáért, vágyainkért “felelős”. Jelzi érzelmi kapcsolódásunk módját és a másikra való odafigyelésünket. A Neptunusz, mint a kozmikus szeretet planétája támogatja a közöttünk lévő “határok” és “távolságok” mérséklését, empatikussá tesz és figyelmünket a spirituális és pszichológiai témák iránt felé terelheti.

Neptunusz és Vénusz pozitív kapcsolódása Artemisz Asztrológia Debrecen

Mindezek tükrében tudd, hogy a két planéta pozitív hatással lehet kapcsolataidra! Ebben az időszakban sokkal jobban odafigyelhetsz másokra és figyelmességgel, jóindulattal fordulhatsz embertársaid felé.

A Neptunusz és Vénusz pozitív kapcsolódása tulajdonképpen segíti az egymáshoz való közeledést, “feloldja, lebontja a “falakat”…

Most szinte szavak nélkül ráérezhetsz a körülötted élők, szeretteid vágyaira, kívánságaira. Vagy éppen fordítva, te magad is egy kis figyelmességre vársz környezetedtől!

Amikor a Neptunusz és Vénusz pozitív kapcsolatban vannak egymással, mindezek a harmonikus, pozitív hatások nemcsak a párkapcsolatokban, hanem minden egyéb együttműködésben is érezhetőek lesznek!

Ezekben a napokban sokkal könnyebben megbocsátunk, így alkalmas lehet az az időszak konfliktusok rendezésére is!

Ilyenkor “kinyílik a szívünk”, szívesebben fordulunk mások felé, akár adakozhatunk, jótékonykodhatunk! Ez a hatás nagyon kedvez arra is, hogy kisállatot fogadjunk be!

De ne feledkezzünk meg a realitásról és a felelősségről, mielőtt komoly lépéseket teszünk!

Neptunusz és Vénusz pozitív kapcsolódása Artemisz Asztrológia Debrecen

Fontos, hogy a Neptunusz és Vénusz kapcsolatának minden jótékony hatása mellett most könnyebben gyártunk magunknak szép jövőbeli terveket, melyeket később nehezebb lesz megvalósítani, ha azok nem a realitás talaján születnek!

A két planéta fokozza vágyunkat a szép dolgok, a művészetek, a harmónia és a béke iránt. Hatásuk következtében az arra fogékonyak erősödő kreativitásukat és felélénkülő képzeletvilágukat kifejezhetik valamilyen ötletes, fantáziadús tevékenységben!

Általánosságban érzékenyebbek leszünk az intuitív, belső világunkra, gazdagabb áloméletet tapasztalhatunk, mely új irányok felé terelhet bennünket!

Szeretnél többet tudni személyiséged működéséről?

TANULJ ASZTROLÓGIÁT!

Felnőttképző nyilvántartási számunk: B/2020/003184

A két planéta egymáshoz való kapcsolódása következtében érdeklődésünk a spirituális és akár pszichológiai témák felé terelődhet!

Ebben az időszakban hamarabb rákattinthatunk egy-egy lelki tartalmakról szóló cikkre, vagy vásárolhatunk könyveket is ebben a témában.

Sokat böngészhetünk a neten akár ilyen jellegű tanfolyamok iránt is, kipróbálhatunk online önismereti teszteket, vagy akár megnézhetjük személyes horoszkópunkat is!

Neptunusz és Vénusz pozitív kapcsolódása Artemisz Asztrológia Debrecen

A Neptunusz és Vénusz pozitív kapcsolódása nem az öncélú, nagy tettek, előre lepések ideje! Inkább a hétköznapokban rejlő, apró kis örömökről és a jóindulatról, segíteni akarásról szólhat. 

Csináljunk olyan dolgokat, amelyekre valójában vágyunk! Ennek nem feltétlenül kell “nagy” dolognak lennie, lehet ez egy kellemes vacsora párunkkal, egy közös filmezés vagy egy esti, lazító, illatos habfürdő is… Lehet bármi, ami megtöri a rutint, s kikapcsolódást, feltöltődést jelent a stresszes, év végi időszakban!

Ha úgy érzed, hasznosítani tudod ezt a tartalmat a mindennapi életedben,

már megérte az erőfeszítésem!

Arra kérlek, oszd meg, küldd el, segíts Te is a sodródóknak!

Oláhné Mednyánszki Krisztina 30/479 – 2392
okleveles asztrológus
pszichodráma vezető, család- és párterapeuta
Artemisz Asztrológia Iskola