Online aszcendens számítás

Kíváncsi vagy az aszcendensedre?
  • Ha nem vagy járatos a horoszkóp ábra elemeiben, az alábbi magyar nyelvű asztrológiai program (AstroSky) segítségével megrajzolt ábra vízszintes tengelyének bal oldal felőli jegye az aszcendensed!
  • Az aszcendens kiemelkedő szerepet tölt be a személyes születési horoszkópban!
  • A külvilág felé megnyilvánított szerepszemélyiségedre következtethetsz belőle, amely egyszerre véd, de össze is kapcsol Téged másokkal!

Az Aszcendens a horoszkópban kiemelkedő szerepet tölt be, a személyes születési horoszkóp egyik sarkalatos pontjának tekinthető!

Jelentésének megértését megkönnyíti, hogy ha úgy képzeljük el, mint egy MASZKOT, melyet folyamatosan építünk a másokkal való kapcsolódásunk során! Személyiségünkben azt a SZEREPSZEMÉLYISÉGET mutatja, amilyennek látnak bennünket a külvilágban! Ez az első találkozási „felületünk” másokkal. Gondolhatunk rá úgy, mint a testünket határoló bőrfelületre!

KATTINTS ASZCENDENS JEGYEDRE ÉS OLVASD EL, MI JELLEMZŐ RÁD!

Kos aszcendens a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen   Bika aszcendens a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen   Ikrek aszcendens a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen   Rák aszcendens a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen   Oroszlán aszcendens a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen   Szűz aszcendens a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen

Mérleg aszcendens a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen   Skorpió aszcendens a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen   Nyilas aszcendens a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen   Bak aszcendens a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen   Vízöntő aszcendens a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen   Halak aszcendens a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen