HOROSZKÓP KÉSZÍTÉS, SZEMÉLYES ASZTROLÓGIAI TANÁCSADÁSSAL

Oláhné Mednyánszki Krisztina képzésért felelős vezető Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen

Az asztrológia eszköztára lehetővé teszi, hogy egyéni „sorstanterved” feltárásán keresztül az aktuális életkérdéseidet tágabb összefüggésekben lásd, mely elősegíti a tudatosabb életvezetést, fejlődést, az önismeret mélyülését.

Ehhez a kiindulási alapot minden esetben a bepontosított születési horoszkópod (radix) képezi.

Személyes születési horoszkóp ábrád pontosítása és elemzés, tanácsadás ügyében az alábbi elérhetőségeimen kereshetsz:

Oláhné Mednyánszki Krisztina 
okleveles asztrológus,
pszichodráma vezető, család- és párterapeuta,
az Artemisz Önismereti Műhely és Asztrológia Akadémia vezetője

30/479 – 2392

 06 52/ 786 – 892

  info@mindenamiasztrologia.hu

4029, Debrecen, Baross G. u. 8.

Milyen élethelyzetben adhat segítséget Neked
az önismereti asztrológia és 
a pszichológiai szemléletű
horoszkóp elemzés?

Önismereted fejlesztésében

A pszichológiai szemléletű asztrológiai tanácsadás segíti az önismereti munkát mélyíteni, ha életedet, problémáidat egy mélyebb szinten akarod megérteni, tudatosan akarsz tanulni az élethelyzeteidben.

Új célok kitűzésében

A személyes horoszkóp (születési képlet vagy radix) kiváló útjelző, ha „nem találod az utadat”, vagy új célokat keresel az életedben.

Válság, krízis esetén

Ha úgy érzed, válságban vagy, segít az önismereti asztrológia! Visszatérő krízishelyzeteid, kapcsolati nehézségeid, párkapcsolati problémáid gyökerét segít feltárni a személyes horoszkópod elemzése, mely által rátalálhatsz a kivezető útra!

Ha a következő életévedet tervezed

Ha szeretnél felkészülni személyes életéved lehetőségeire és kihívásaira, akkor a szolár horoszkóp elemzése támpontokat ad a két születésnapod közötti időszak várható tendenciáihoz.

Fontos események előre ütemezéséhez

Számodra fontos események előre tervezésében is kaphatsz hasznos tanácsokat, pl. mikor érdemes a tervezett vállalkozást elindítanod, egy tervezhető műtét, ingatlan vagy egyéb ügyek optimális időpontját beütemezned.

Párkapcsolati nehézségek esetén

Fontos számodra a párkapcsolat? Kíváncsi vagy rá, mit tehettek külön-külön, és együtt a párkapcsolat jövőjéért? Párkapcsolati összeillést megvizsgálhatjuk a szinasztria eszközével! Ugyanezt a módszert használhatjuk üzlettársi, baráti kapcsolatban is!

Baba vállalás, családtervezés előtt állva

A Jónás-módszer segítségetekre lehet a legoptimálisabb időpont kiválasztásában, ha gyermekvállalást terveztek. A tudatos szülővé válás már a fogantatás előtt elkezdődik! Segít benne az asztrológia!

  Ha ismerni akarod gyermeked igényeid, adottságait

  • A baba és gyermek horoszkóp egyfajta „használati útmutató” Neked, a szülőnek, hogy jobban megértsd, s a lehető legjobban tudd segíteni gyermekedet érzelmi igényeinek kielégítésében, képességei kibontásában.
  • A gyermek horoszkópjának elemzése támpontokat adhat számotokra továbbtanulási helyzetben is. Különösen akkor, ha mindketten bizonytalanok vagytok abban, hogy merre induljon el az életben, milyen képességekkel és adottságokkal rendelkezik, melyet az élettervében felhasználhat.

Visszajelzések elemzésről

Attila: Nagy reményekkel látogattam el az Artemisz Önismereti Műhelybe, mert szerettem volna meglelni azt a bizonyos igaz utat, mely a nagy sötétlő erdőből kivezet. Örömmel jelenthetem, hogy rendkívül hasznosnak bizonyult az együtt töltött idő, hisz nem csupán a saját megfigyeléseim és sejtéseim nyertek megerősítést, de a számomra is újszerű összefüggések feltárása révén a fény felé vezető irányt is megmutattad nekem, amit hálásan köszönök. A legjobbakat kívánom az Önmagadhoz vezető utad során!

Laci: Rendkívül érdekes, tanulságos és megrázó volt az a három óra, ami az elemzéssel telt. Ma is megdöbbentő a számomra. Azt nem tudom, hogy mi a meglepőbb: az, hogy néhány információ alapján mik derülnek ki az emberről, vagy pedig az, hogy tényleg működne a dolog? Már az elejétől éreztem, hogy megvannak a kapcsolódási pontok, de az igazi katarzis akkor érkezett el, amikor olyan helyre nyúlt az információ, ami még számomra is félig rejtett vágy és félelem volt csupán. Az, hogy elsírtam magam, számomra egyértelmű jelzés volt. Voltak olyan információk, amik ismerősen hangzottak, mások új megvilágításba helyeztek régi problémákat. Újat nem sokat hallottam magamról, de a már meglevő tudás új helyre, vagy éppen jobb helyre került bennem. A családi háttérben rejlő probléma bemutatása máig nagy rejtély előttem: hogyan lehetett ezt születési dátum alapján elmondani? Ezen kívül Krisztina kellő empátiával és megértéssel kezelte mind az egyéni jellemzőimet, mind a kérdéseimet, mind pedig az érzelmi reakcióimat. A beszélgetés során végig biztonságban éreztem magam, pedig ez nálam nem kis szó. Örülök, hogy ráakadtam a lehetőségre, pont jókor jött és segített szétnézni az életemben.

Robi: Szia Krisztina! Üdv Mindenkinek! Nem reklámozni akarok, de nekem nagyon bejött ez a teljes körű elemzés. Sok új információt tudtam meg magamról, a természetemről, a gondolkodásomról, a kapcsolataimról és még sorolhatnám. Bár ezek egy részével tisztában voltam, de mégis olyan volt, mint amikor az ember előveszi régi naplóját, s ahogy olvassa, folyamatoson térnek vissza az emlékek, elmosolyodik és egyre jobban érzi magát, miközben azt mormolja magában, hogy: Jé, ez tényleg így van!…mintha elkezdett volna kitisztulni a kép, ami én vagyok. Nagyon hálás vagyok érte Krisztinának (és Annak, aki megadta nekem ezt a lehetőséget). Azt hiszem egy olyan út elején vagyok, ami végigkíséri majd az egész életemet… Köszönöm!

Andrea: Szia Krisztina! Napoking a találkozásunk hatása alatt álltam. Rendkívül intenzív élmény volt, rengeteg világosan megfogalmazott információval, “aha” élménnyel, a 3 óra úgy telt el, mintha a töredéke lett volna.  Nem csak igen fontos tényezőkre világítottál rá a személyiségemben, de konkrét eszközöket is adtál ahhoz, hogyan haladhatok és juthatok mélyebbre az önismereti úton. A képlet, mint “élet térkép” ilyen csodálatos lefordítását az emberi személyiség és psziché nyelvére óriási előrelépésnek érzem most ebben. A pszicho-asztrológiai tanácsadás e tekintetben nagyon más volt, mint minden általam eddig tapasztalt. Fontos puzzle darabok kerültek a helyükre. Szuper használható tudást kaptam. Köszönöm!!

lldikó: Köszönöm Krisztina a lehetőséget! Sokat tanultam magamról, jobban megértem azóta a körülöttem és a velem történteket. Fel tudok készülni az eddig váratlan nehezebb időszakra. Az elemzést rendszeresen hallgatom és mindig találok benne új tanulnivalót, ezt is külön köszönöm.

Vivien: Nem olyan rég részt vettem egy önismereti elemzésen, ami régóta nagy vágyam volt. Rengeteget segített az a 3 óra, nagyon sok mindenre felnyitotta a szemem, megértettem dolgokat magammal kapcsolatban, amiért nagyon hálás vagyok Krisztinának! Mindenkinek csak ajánlani tudom, különösen akkor, ha szeretnétek magatokat jobban megismerni, esetleg válaszokat kerestek.

Kiss Dóra: Rendkívül jó döntést hoztam, amikor részt vettem az asztrológiai tanácsadásodon. Vállaltam, hogy eljött az idő ahhoz, hogy szembe merek nézni az összes problémámmal  és akadállyal, mely egészen idáig gátolt abban, hogy boldog, kiegyensúlyozott életet élhessek. Amikor kijöttem Tőled a három órás tanácsadásról, nem tudom, hogy hogyan találtam el a parkoló autómig. Kívülről talán úgy nézhetett ez ki, hogy körülöttem mozog a világ, emberek, autók tömegközlekedési eszközök jönnek-mennek, én pedig tartok valahová, de a külvilágból nem hallok, nem érzékelek semmit. Hosszú ideig nem tudtam megszólalni. Nem tudtam senkit felhívni, senkinek felvenni a telefont, senkivel beszélni, egyszerűen csak néztem ki a fejemből, a gondolataimban folyton-folyvást az elhangzottak kavarogtak és az életfunkcióim valahogyan működtek. A hangfelvételt nem tudtam elővenni két hónapig. Aztán vettem egy nagy levegőt és meghallgattam. Közben jegyzeteltem. A segítséged által és a terapeutám segítségével magamat kutatom. Egy nagy lelki mélypont kellős közepén megszakítottam egy kontaktot, aki nagyon negatívan hatott rám. A szüleim válása következtében elszakadtam édesapámtól, akit most, 16 évvel később megkerestem és ő rögtön az első segélykiáltásomra ott termett. Édesanyám előtt ezt a döntésemet bátran vállaltam, akitől szintén megértő támogatást kaptam e tekintetben is. Elindultam az úton. Tudom, hogy még sok munkám lesz magammal, de már látom a fényt az alagút végén, melyet a Te segítségeddel láthattam meg. Így már talán nagyobb eséllyel indulok a boldogság felé vezető úton és a célban talán vár egy igazi szerelem is. Köszönöm Neked a segítséget, a letisztult, érthető, kártyákkal, képekkel, tudományos magyarázatokkal illusztrált tanácsadást. Mindenkit csak bátorítani tudok, hogy ha egy boldogabb életre vágyik, akkor vágjon bele egy ilyen útba és kezdje önmaga megismerésével. Az eleje ijesztő, vannak bőven mélypontok, nagyon durván sírós időszakok, de olimpiai győzelmet is csak kemény, kitartó és küzdelmes munkával lehet esélye valakinek szerezni. Az én célom egyértelmű és letisztult: A boldogság olimpiáján én a dobogó legtetején szeretnék állni. Hálásan köszönöm Neked, hogy startmezőről elindítottál, biztosan foglak majd keresni szolár horoszkóp elkészítésével kapcsolatban is. További munkádhoz, sok erőt és sok sikert kívánok!

Ákos: A beszélgetést úgy éltem meg, mint egy olyasféle tükörkép bemutatását, aminek tartalmi elemeinek meglátásához és elemzéséhez én magam kevés vagyok. Közelebb kerültem a személyiségem megértéséhez, amivel ezentúl könnyebben fogok tudni navigálni az életben; segítettél a gyengeségeim és erősségeim meglátásában is. Olyan összefüggésekbe kaptam betekintést, amiket önismereti praxisom alatt eddig nem láttam vagy rosszul értelmeztem. Azt érzem, hogy sokkal közelebb kerültem önmagamhoz, a fel nem oldott mélyen fekvő benső konfliktusaim meglátásához, ami a tudatosítás – mint első lépcsőfok egy probléma meghaladásához – révén hatalmas támaszt nyújt. Ezen néhány jelentősebb összefüggésre való rámutatásod révén számos feszültség és meg nem értés oldódott bennem, illetve megerősített az asztrológia óriási erejében, lehetőségeiben. A pszichológiai és spirituális területekre való rálátásod és szakértelmed, türelmed és rendkívül részletes, precíz elemzésed miatt mindenkinek szeretettel foglak ajánlani és remélem lesz lehetőségem a jövőben még visszatérni Hozzád.

Tamás: Jómagam elsősorban egy konkrét problémával, kérdéssel kerestem fel Krisztinát. Ő egy részletes, alapos, több életterületet érintő jellemzés keretében adott erre választ. Megvilágította az erősségeimet, gyengéimet, megmutatta, hogyan látnak az emberek engem kívülről. Segített abban is, hogy melyek a visszatérő problémáim fő okozói, és hogy hogyan, milyen eszközökkel tudok ezeken túljutni. A magamról alkotott képet néhol megerősítette, néhol „kicsit korrigálta”. Azt hiszem, igazából abban segít egy ilyen asztrológiai elemzés, hogy az ember pontosabban lássa magát, azt, hogy mi vár(hat) rá az életben, és milyen „készletei” vannak ahhoz, hogy a lehető legtöbbet hozza ki ezekből. Én ezeket azóta is komolyan szem előtt tartom nap mint nap.

A. Zsuzsa: Szia Kriszti, nagyon örülök, hogy jártam nálad, segítettél tisztábban látni az előttem álló helyzeteket illetően és a döntéseimet is könnyebben meg tudom hozni ezáltal. További sikeres munkát kívánok Neked.

V. Róbert: Krisztina! Köszönöm szépen az üvegtárgyakat: A távcsövet, mellyel a múltba és a jövőbe pillantottunk kicsit. A tükröt, melyből én néztem vissza magamra. A nagyítót, mellyel a körülöttem és bennem lévő különös (?) kapcsolatokat láthattam meg. A szemüveget, melyen keresztül másképp látok.

Éva: Márai azt mondta: Önmagunk megismerése a legnagyobb utazás, a legfélelmetesebb felfedezés, a legtanulságosabb találkozás. Kriszta segített nekem, hogy elinduljak ezen az úton.

F. Máté: Jó élmény volt ott lenni az elemzésemen. Megítélésem szerint a 3 óra nem elég egy igazi önmegismerésre, Krisztina 5-ször ennyit is tudott volna mondani a képletből. De nagyon jó volt rájönni, hogy nem az életem eseményei hozták magukkal azt a személyiségem, amim most van, hanem már eleve ezek voltak adottak számomra. Számomra elég egyértelmű, hogy az önmegismerést még sokkal magasabb fokon kell tennem, mert csak így lelhetek örömöt, fejlődést. Bennem már tudatosult, hogy csak az olyan tudás megszerzésére érdemes időt fektetni, ami elősegíti, hogy az ember tudatosabb legyen a világra, magára.

S-né Kati: Erővel és nyugalommal tölt el, hogy az asztrológia megmutatja lehetőségeimet, korlátaimat, elmélyíti önismeretemet, tudatosabbá teszi tevékenységemet és viszonyulásomat a környezetemhez. Elfogadóbbá tesz. Örülök, hogy félre tudtam tenni korábbi ellenérzéseimet, s életem részévé téve segít engem!

Csaba: Az asztrológiai elemzés után egy megnyugtató, felszabadító, jó érzés van bennem! Felismerésekkel gyarapodtam, sok dolog megerősítésre talált bennem a múltammal és a jelenemmel kapcsolatban. A Veled való beszélgetés megerősített abban, hogy jó úton járok az érzelmi és lelki megújulásban. Segített az elemzésed a hosszútávú céltervezésemben. Tisztábban látom az előttem álló feladatokat. Köszönöm a biztonság, a bizalom és a harmónia élményét, a kulturált, szép környezetet! Sok sikert kívánok a további munkádhoz!

N. Boglárka: Nagyon nagy várakozással tekintettem a Krisztinával való találkozás elé. Régóta keresem a helyemet a világban, próbálom megérteni saját magamat és a dolgok közötti összefüggéseket. Ebben sokat segített a pszicho-asztrológiai tanácsadás. Krisztina kérdezés nélkül szembesített önmagammal, még olyan tulajdonságokat is feltárt előttem,amelyek létezéséről én magam sem tudtam. Köszönet az útmutatásért és a megismertetett új lehetőségekért.

Gyula: Kedves Krisztina, ezt a versem elküldöm emlékül. Horoszkóp: „Ragyogó tiszta szobácskában ülök. Cipőmről száradó sár pereg. Az asztalon egy papíron előttem bolygópályák és fényszögek; nem tudni, mindez most egy térkép, útmutatás vagy tán tanmenet? De lassan érzem, furcsa lelki terhek kezdenek elhagyni engemet; sok régóta nyögve cipelt, fölös felelősség, más által elkövetett bűn súlya már nem nyomaszt; s mintha már két női szempár őrködne felettem, sugározna támaszt és vigaszt. És ahogy cipőmről a száradó agyag, úgy a lélek sara is lepereg. Nem látom már céltalan botladozásnak Ezt a múló földi életet; hiszen dereng lassan már előttem. Valamiféle felsőbb terv, rendszer, akarat… És alávetni ennek úgy szeretném kétkedés nélkül magamat.”