Bak Lilith Fekete – Hold a horoszkópban

Lilith Fekete Hold a Bak csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
  • Ha a Lilith a Bak jegyében járt születésedkor, akkor életedben kiemelkedő szerepet tölt be az érettség, a felelősség és önállóság témája, melyekben nehéz számodra az egészséges egyensúlyt megtalálni.
  • Gyakran szorongsz a kiszámíthatatlan helyzetektől, és félsz attól, hogy egyedül maradsz.

Fontos számodra, hogy egy mélyreható önismereti folyamatban szembesülj önmagad „éretlen, gyenge” oldalával, azt fejleszd, tudatosan készülj arra, hogyha kell, önállóan is megálld a helyed az életben. Bár vannak körülötted, akikre számíthatsz, a saját dolgaid intézését és irányítását vedd a kezedbe. Teremts értékes dolgokat, tanulj meg dönteni és végigvinni, amit elvállaltál, adni és elengedni, valamint együttműködni életedben a folyamatos változással.

FONTOS!

Lilith végletekben mutatkozik meg, sokszor nagyon ellentétes tapasztalatokat hoz! Pszichológiailag értelmezve megélhetjük hiányzó vagy alulfejlett szerepként, ugyanakkor önmagunkban, és/vagy a környezetünkből felénk megnyilvánuló túlfejlett, erőteljes, fenyegető hatásként. Ezért olvashatsz ebben az összefoglalásban egymásnak ellentmondó megélésekről is.

Bak Lilith Fekete Hold Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
  • Az élet túl korán hoz számodra olyan helyzeteket, ahol gyerekként érettebben kell reagálnod, mint amire egyébként képes lennél.
  • Néha felnőtteknek „való” feladatot, terhet, titkot kell magadra vállalnod.
  • Az is előfordulhat, hogy fogva tart a kényelmes családi „fészek”, és elfelejtesz felnőni. Utóbbi esetben szinte kényszeresen szorongsz minden felnőtt helyzettől, ahol egyedül kell döntened és vállalnod annak következményét. Ha tehetnéd életed felvállalt helyzeteit is „rápakolnád” szüleidre, társadra. Minden felelősségteljes helyzet erős szorongással párosul életedben.

Életeddel szeretnél valami maradandót létrehozni, mégis gyakran azt tapasztalod, hogy csak sodródsz. Már régen felnőttél, de még mindig nem tudod, „ki leszel, ha nagy leszel?” Valószínűleg érzelmileg nehéz volt közel kerülnöd a szüleidhez gyerekként (illetve Ők nem találtak Hozzád utat), így kapcsolataidban a bizalommal problémáid vannak… Általánosságban emiatt az élet szorongató, nehézségekkel, kiszámíthatatlansággal teli világgá válik benned.

Nehezen különbözteted meg, hogy kinek mit mondhatsz el. Emiatt vagy titkot csinálsz a hétköznapi dolgokból is, vagy úgy érzed, mindent el kell magadról mondanod másoknak, mivel nem akarsz „titkolózni”.

Nagyon nehéz számodra az elengedés, a már bejáratott, biztos helyzeteket, tárgyakat, kapcsolatokat legszívesebben konzerválnád. Elkerülöd a temetőket, a búcsúzásokat, ha teheted, mert erős félelem munkál Benned a haláltól, általában a veszteségektől, elengedéstől. Minél kevésbé foglalkozol ezzel a témával, annál valószínűbb, hogy az élet által hozott veszteség helyzetekben megakadhatsz, akár depresszióba is eshetsz!

Figyelj és tanulj domináns Bak energiát hordozó személyektől!

Ismert emberek, akiknek a horoszkópjában a Lilith (Fekete Hold) a Bak jegyében áll:

Bak Lilith Koncz Zsuzsa Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
  • Elton John, Romy Schneider, Koncz Zsuzsa, Máté Péter, Fenyő Miklós, Vajna (Palácsik) Tímea, Dobó Kata, Tom Hanks, Mel Gibson, Markó Iván, Gáspár Sándor, Hernádi Judit, Boros Lajos, Penélope Cruz, Gór Nagy Mária, B. Tóth László

Ne feledd, hogy Lilith pozíciója csak egy kiragadott pont személyes horoszkópodból,
így saját tapasztalataidat a radixod egyéb elemei átszínezik.

Korrekt információhoz csak egy teljes körű horoszkóp elemzés során juthatsz!

Ikrek Lilith - Fekete Hold a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen
Kos Lilith - Fekete Hold a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen
Vízöntő Lilith - Fekete Hold a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen
Rák Lilith - Fekete Hold a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen
Skorpió Lilith - Fekete Hold a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen
Szűz Lilith - Fekete Hold a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen
Oroszlán Lilith - Fekete Hold a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen
Bika Lilith - Fekete Hold a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen
Nyilas Lilith - Fekete Hold a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen
Mérleg Lilith - Fekete Hold a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen
Halak Lilith - Fekete Hold a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen
Bak Lilith - Fekete Hold a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen