NEPTUNUSZ ÉS HOLD
FESZÜLT KAPCSOLÓDÁSA

Hiperérzékenység és zavar a realitásban…

A Nyilas jegyében haladó Hold  égi útja során 2023. március 15-én egy bizonytalanságot és lelki instabilitást eredményező kapcsolatot – kvadrát fényszöget – hoz létre a Halak jegyében lévő Neptunusszal! 

A Neptunusz és Hold feszült kapcsolódása idején problémáid adódhatnak a realitással, és ráharaphatsz arra a bizonyos „mézesmadzagra”

Neptunusz és Hold kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen

Ebben a periódusban megmagyarázhatatlan érzések keríthetnek hatalmukba, s meggyengülhet józan ítélőképességed… Az is lehet, hogy olyan kérdések merülnek fel benned, amelyek gátolhatnak az igaz valóság elfogadásábanÁbrándozhatsz, álmodozhatsz, félreérthetsz helyzeteket és belemagyarázhatsz dolgokat olyan szituációkba, amelyek akkor ott nem helytállóak.

Legyél most óvatos! Fennállhat annak a veszélye, hogy tétovaságodat és kiegyensúlyozatlanságodat kihasználják! A Neptunusz és Hold kapcsolódásakor ugyanis szokatlanul naiv és hiszékeny lehetsz, amit a megtévesztésre specializálódott emberek könnyebben ki is használhatnak…

Neptunusz és Hold kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen

A Neptunusz és Hold feszült kapcsolódása hatására lelki világod sokkal érzékenyebb és sérülékenyebb, ami által szeretetigényed óriásira nőhet!

Nagyon vágyhatsz, epekedhetsz lelki társad megtalálása iránt, vagy a már meglévő kapcsolatodban megjelenhet a fokozott ragaszkodás a másikhoz. 

A társhoz való irreális kötődés viszont érzelmi szimbiózis kialakulásához is vezethet, melynek alapja a múltban gyökerezik! Ugyanis a gyermekkorban elszenvedett érzelmi hiányaink megjelennek, és jelentős hatással vannak párkapcsolatainkra…!

Neptunusz és Hold kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen

Azok, akik hajlamosak rá, zavarodottságukban még inkább az alkoholhoz, gyógyszerekhez és egyéb szerekhez fordulhatnak. Ezek hatására különösen ügyelni kell ebben az időszakban, sokkal intenzívebben hatnak az amúgy is bizonytalan és ingatag lelki tartalmak miatt!

Tanácstalanságod most arra is sarkalhat, hogy jósokat, látókat keress fel! Vigyázz, ne menekülj a spiritualitásba, az ezotériának sok tévútja akad!

A Neptunusz és Hold feszült kapcsolódása idején nehéz tudatosítanod magadban a tudattalanul működő és felébredő lelki tartalmaidat… Bármennyire is nehéz, próbáld meg mederbe terelni érzelmeidet!

Segíthet ilyenkor, ha belemerülsz a művészetek világába, főleg a rajzolásnak, festészetnek, fotózásnak van most áldásos hatása, de nézegethetsz régi, szép emlékeket felidéző képeket is!

Kerüld el az érzelmi alapú, hirtelen felindulásból, első benyomásból fakadó döntési helyzeteket!

Neptunusz és Hold kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen

Érzékenységed miatt empátiád is megnőhet, így akár felhasználhatod ezt az energiát arra, hogy másokon segíts!

A Neptunusz és Hold feszült kapcsolódása idején az is feltöltő és pihentető lehet, ha szaunába, fürdőbe látogatsz el, vagy egész egyszerűen beülsz egy kád kellemes, habos fürdővízbe!

Neptunusz és Nap együttállás Artemisz Asztrológia Debrecen
Neptunusz és Vénusz pozitív kapcsolódása Artemisz Asztrológia Debrecen
Neptunusz és Mars támogató kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Neptunusz és Vénusz kapcsolat Artemisz Asztrológia Debrecen
Neptunusz és Nap támogató kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Neptunusz és Mars feszült kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Neptunusz és Merkúr támogató kapcsolatban Artemisz Asztrológia Debrecen
Neptunusz és Hold kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Neptunusz és Merkúr együttállás Artemisz Asztrológia Debrecen