NEPTUNUSZ ÉS HOLD FESZÜLT KAPCSOLÓDÁSA

Hiperérzékenység és zavar a realitásban…

A Hold égi útja során 2021. február 28-án egy bizonytalanságot és lelki instabilitást eredményező kapcsolatot – szembenállás fényszöget – hoz létre a Halak jegyében lévő Neptunusszal! A Neptunusz és Hold feszült kapcsolódása idején problémáid adódhatnak a realitással, és ráharaphatsz arra a bizonyos “mézesmadzagra”

Neptunusz és Hold kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen

Ebben a periódusban megmagyarázhatatlan érzések keríthetnek hatalmukba, s meggyengülhet józan ítélőképességed… Az is lehet, hogy olyan kérdések merülnek fel benned, amelyek gátolhatnak az igaz valóság elfogadásábanÁbrándozhatsz, álmodozhatsz, félreérthetsz helyzeteket és belemagyarázhatsz dolgokat olyan szituációkba, amelyek akkor ott nem helytállóak.

Legyél most óvatos! Fennállhat annak a veszélye, hogy tétovaságodat és kiegyensúlyozatlanságodat kihasználják! A Neptunusz és Hold kapcsolódásakor ugyanis szokatlanul naiv és hiszékeny lehetsz, amit a megtévesztésre specializálódott emberek könnyebben ki is használhatnak…

Neptunusz és Hold kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen

A Neptunusz és Hold feszült kapcsolódása hatására lelki világod sokkal érzékenyebb és sérülékenyebb, ami által szeretetigényed óriásira nőhet!

Nagyon vágyhatsz, epekedhetsz lelki társad megtalálása iránt, vagy a már meglévő kapcsolatodban megjelenhet a fokozott ragaszkodás a másikhoz. A társhoz való irreális kötődés viszont érzelmi szimbiózis kialakulásához is vezethet, melynek alapja a múltban gyökerezik! Ugyanis a gyermekkorban elszenvedett érzelmi hiányaink megjelennek, és jelentős hatással vannak párkapcsolatainkra…!

Szeretnél egy hatékony eszközt tudattalan érzelmeid megismeréséhez?

TANULJ ASZTROLÓGIÁT!

Neptunusz és Hold kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen

Azok, akik hajlamosak rá, zavarodottságukban még inkább az alkoholhoz, gyógyszerekhez és egyéb szerekhez fordulhatnak. Ezek hatására különösen ügyelni kell ebben az időszakban, sokkal intenzívebben hatnak az amúgy is bizonytalan és ingatag lelki tartalmak miatt!

Tanácstalanságod most arra is sarkalhat, hogy jósokat, látókat keress fel! Vigyázz, ne menekülj a spiritualitásba, az ezotériának sok tévútja akad!

A Neptunusz és Hold feszült kapcsolódása idején nehéz tudatosítanod magadban a tudattalanul működő és felébredő lelki tartalmaidat… Bármennyire is nehéz, próbáld meg mederbe terelni érzelmeidet!

Segíthet ilyenkor, ha belemerülsz a művészetek világába, főleg a rajzolásnak, festészetnek, fotózásnak van most áldásos hatása, de nézegethetsz régi, szép emlékeket felidéző képeket is!

Kerüld el az érzelmi alapú, hirtelen felindulásból, első benyomásból fakadó döntési helyzeteket!

Érzékenységed miatt empátiád is megnőhet, így akár felhasználhatod ezt az energiát arra, hogy másokon segíts!

A Neptunusz és Hold feszült kapcsolódása idején az is feltöltő és pihentető lehet, ha szaunába, fürdőbe látogatsz el, vagy egész egyszerűen beülsz egy kád kellemes, habos fürdővízbe!

Neptunusz és Hold kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen

Ha úgy érzed, hasznosítani tudod ezt a tartalmat a mindennapi életedben,

már megérte az erőfeszítésem!

Arra kérlek, oszd meg, küldd el, segíts Te is a sodródóknak!

Oláhné Mednyánszki Krisztina 30/479 – 2392
okleveles asztrológus
pszichodráma vezető, család- és párterapeuta
Artemisz Asztrológia Iskola