NEPTUNUSZ ÉS VÉNUSZ
DISZHARMONIKUS KAPCSOLAT

Viszonzatlan érzelmek, szerelmi csalódások…

A Nyilas csillagjegyben haladó Vénusz útja során 2024. január 19-én egy nehézségeket, kihívásokat tartogató kapcsolatot (kvadrát fényszöget) létesít a Halak jegyében lévő Neptunusszal.

A két bolygó együttes hatását 2024. január 15-től egészen január 23-ig érezhetjük! 

Abban az esetben, amikor a Neptunusz és Vénusz együttműködés „ingatag”, gátló módon ölt formát, kapcsolataidban nehézségekkel szembesülhetsz, és érhetnek nagy csalódások is…

A Vénusz az asztrológiában nők esetében sok minden más mellett arra is rámutat, hogy a nő miként értékeli magát, hogyan tekint saját nőiességére és ezt a külvilágban hogyan fejezi ki

Így abban az esetben, ha ez a két bolygó harmonikusnak nem nevezhető módon kapcsolódik egymással, sokakban megfogalmazódhat a „vajon milyen nő is vagyok valójában és mi az, amire igazán vágyom” kérdése.

Ilyenkor nagy segítséget jelenthet, ha tudatosan foglalkozol ezzel a témával. Olvashatsz nőkről és a nőiességről szóló könyveket, előadásokat hallgathatsz, tréningekre jelentkezhetsz. A Vénusz támogatni fogja törekvéseid, sőt, akár a régi istennőkön keresztül is kapcsolódhatsz magadhoz!

Férfiak esetében a Vénusz a vágyott és számukra ideális, csábító nő képét szemlélteti. Így velük előfordulhat, hogy sokkal elfogultabban és illúziókkal telve tekinthetnek egy kiszemelt hölgyre, akiben aztán csalódhatnak. A látszat most még inkább csalhat…

Amikor a Neptunusz és Vénusz között ez az instabilitást okozó kapcsolat jön létre, nagy az esély a szerelmi csalódásokra! Rájöhetsz, hogy partnered nem is olyan, mint amilyennek azt képzelted… Kiábrándulásodat azonban az is okozhatja, hogy Te magad támasztottál irreális elvárásokat párod felé, aki nem tudott, vagy nem is akart ezeknek megfelelni!

Neptunusz és Vénusz kapcsolat Artemisz Asztrológia Debrecen

Mivel most fölöttébb nehéz különbséget tenni a fantázia és a valóság között, az elköteleződés is rejt magában veszélyeket!  A mostani Neptunusz és Vénusz diszharmonikus kapcsolat idején, a „szerelmeden” ülő, sűrű rózsaszín ködfátyol elillanása után rádöbbenhetsz, nem jártál túl jól

Az idealisztikus, meseszerű fantáziavilág és elképzelések következtében könnyedén egy szerelmi háromszögben találhatod magadat, vagy táplálhatsz viszonzatlan, plátói szerelmet valaki iránt.

Nem biztos, hogy ez a legmegfelelőbb periódus arra, hogy társkeresőre regisztrálj!

A Neptunuszi fényszögek esetében nagyon nehéz lehet a tudatosság, de Te, aki eljutottál ide és sorainkat olvasod, már előnyben vagy! Jobban ráláthatsz és felismerheted ezeket a szituációkat életedben!

A Neptunusz és Vénusz diszharmonikus kapcsolata idején akár azzal is szembesülhetsz, hogy színházi előadások, bemutatók, kiállítások maradhatnak el! De találkozhatsz önjelölt, meg nem értett szerepben tetszelgő művészekkel is, akik nem képesek tudomásul venni, miért nincs érdeklődés és elismerés irányukba…

A társulásokban, akár üzleti kapcsolatokban is óvatosan kell kezelni a döntéshozatalt, az ebben az időszakban létrehozott megállapodások, kompromisszumok nem biztos, hogy valóban a Te javadat szolgálják…!

Neptunusz és Vénusz kapcsolat Artemisz Asztrológia Debrecen

Pénzügyi téren körültekintően járj el a nagy sikerekkel, bőséggel kecsegtető ajánlatok esetében, hiszen a bukás veszélye óriási!

Óvatosan a vásárlással és vigyázz a pénztárcádra! Nagyon jól gondold át, mire költesz és valóban szükséged van –e arra a bizonyos holmira.

Neptunusz a Halak csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Globális változás előtt állunk Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
2008 és 2015 közötti időszak asztrológiai elemzése Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen