NEPTUNUSZ ÉS VÉNUSZ DISZHARMONIKUS KAPCSOLAT

Viszonzatlan érzelmek és a szerelmi csalódások ideje…

A Nyilas csillagjegyben haladó Vénusz útja során 2020. december 30-án egy nehézségeket, bizonytalanságot hozó kapcsolatot (kvadrát fényszöget) létesít a Halak jegyében lévő Neptunusz planétával.

Abban az esetben, amikor a Neptunusz és Vénusz együttműködés ingatag, gátló módon ölt formát, kapcsolataidban nehézségekkel szembesülhetsz, és érhetnek nagy csalódások is…

Neptunusz és Vénusz kapcsolat Artemisz Asztrológia Debrecen

A Vénusz az asztrológiában nők esetében sok minden más mellett arra is rámutat, hogy a nő miként értékeli magát, hogyan tekint saját nőiességére és ezt a külvilágban hogyan fejezi ki. Így abban az esetben, ha ez a két bolygó harmonikusnak nem nevezhető módon kapcsolódik egymással, sokakban megfogalmazódhat a “vajon milyen nő is vagyok valójában és mi az, amire igazán vágyom” kérdése. Ilyenkor nagy segítséget jelenthet, ha tudatosan foglalkozol ezzel a témával. Olvashatsz nőkről és a nőiességről szóló könyveket, előadásokat hallgathatsz, tréningekre jelentkezhetsz. Az Ikrek Vénusz támogatni fogja törekvéseid, sőt, akár a régi istennőkön keresztül is kapcsolódhatsz magadhoz!

Férfiak esetében a Vénusz a vágyott és számukra ideális, csábító nő képét szemlélteti. Így velük előfordulhat, hogy sokkal elfogultabban és illúziókkal telve tekinthetnek egy kiszemelt hölgyre, akiben aztán csalódhatnak. A látszat most még inkább csalhat…

Amikor a Neptunusz és Vénusz között ez az instabilitást okozó kapcsolat jön létre, nagy az esély a szerelmi csalódásokra! Rájöhetsz, hogy partnered nem is olyan, mint amilyennek azt képzelted. Kiábrándulásodat azonban az is okozhatja, hogy Te magad támasztottál irreális elvárásokat párod felé, aki nem tudott, vagy nem is akart ezeknek megfelelni!

Neptunusz és Vénusz kapcsolat Artemisz Asztrológia Debrecen

Mivel most fölöttébb nehéz különbséget tenni a fantázia és a valóság között, az elköteleződés is rejt magában veszélyeket!  A mostani Neptunusz és Vénusz diszharmonikus kapcsolat idején, a “szerelmeden” ülő, sűrű rózsaszín ködfátyol elillanása után rádöbbenhetsz, nem jártál túl jól

Az idealisztikus, meseszerű fantáziavilág és elképzelések következtében könnyedén egy szerelmi háromszögben találhatod magadat, vagy táplálhatsz viszonzatlan, plátói szerelmet valaki iránt.

Nem biztos, hogy ez a legmegfelelőbb periódus arra, hogy társkeresőre regisztrálj!

A Neptunuszi fényszögek esetében nagyon nehéz lehet a tudatosság, de Te, aki eljutottál ide és sorainkat olvasod, már előnyben vagy! Jobban ráláthatsz és felismerheted ezeket a szituációkat életedben!

Kíváncsi vagy rá, mi a nem tisztázott kapcsolatok, plátói szerelmek mozgatórugója?

TANULJ ASZTROLÓGIÁT!

A Neptunusz és Vénusz diszharmonikus kapcsolata idején akár azzal is szembesülhetsz, hogy színházi előadások, bemutatók, kiállítások maradhatnak el! De találkozhatsz önjelölt, meg nem értett szerepben tetszelgő művészekkel is, akik nem képesek tudomásul venni, miért nincs érdeklődés és elismerés irányukba…

A társulásokban, akár üzleti kapcsolatokban is óvatosan kell kezelni a döntéshozatalt, az ebben az időszakban létrehozott megállapodások, kompromisszumok nem biztos, hogy valóban a Te javadat szolgálják…!

Pénzügyi téren körültekintően járj el a nagy sikerekkel, bőséggel kecsegtető ajánlatok esetében, hiszen a bukás veszélye óriási!

Óvatosan a vásárlással és vigyázz a pénztárcádra! Nagyon jól gondold át, mire költesz és valóban szükséged van –e arra a bizonyos holmira.

Neptunusz és Vénusz kapcsolat Artemisz Asztrológia Debrecen

Ha úgy érzed, hasznosítani tudod ezt a tartalmat a mindennapi életedben,

már megérte az erőfeszítésem!

Arra kérlek, oszd meg, küldd el, segíts Te is a sodródóknak!

Oláhné Mednyánszki Krisztina 30/479 – 2392
okleveles asztrológus
pszichodráma vezető, család- és párterapeuta
Artemisz Asztrológia Iskola