NEPTUNUSZ ÉS MARS
TÁMOGATÓ KAPCSOLATBAN

A Bak jegyében haladó Mars haladása során 2024. február 08-án egy pozitív kapcsolatot – szextil fényszöget – létesít a Halak csillagjegyben tartózkodó Neptunusszal. A két bolygó segítő, lelki tartalmakat támogató kapcsolatát 2024. február 02-től egészen február 13-ig érezhetjük!

Ebben az időszakban érzékenységünk és kreativitásunk fokozódását figyelhetjük meg, valamint erős vágyat érezhetünk a szellemi és misztikus dolgok iránt!

A Neptunusz és Mars támogató kapcsolata idején kevésbé tudjuk, sőt, kevésbé akarjuk saját érdekeinket előtérbe helyezni! Erőnket és aktivitásunkat most szívesebben állítjuk mások szolgálatába!

Ezekben a napokban nem az egyéni, ambiciózus terveink megvalósítására fókuszálunk! A közösen, másokkal együtt, valamilyen nemesebb célért végzett munka kerülhet előtérbe! Fokozódó nagylelkűségünk és segítőkészségünk miatt pedig belső késztetést érezhetünk, hogy jótékonysági akciókban, projektekben vegyünk részt.

Neptunusz és Mars támogató kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen

Most még inkább kiállhatunk másokért, az elesettek és a rászorulók védelme érdekében lépéseket tehetünk! Sőt, a természetvédelem iránt is fogékonyabbakká válhatunk!

Ebben az időszakban megfigyelhetjük, hogy megnő a különböző segélyszervezetek által hirdetett adakozások, adományozások, figyelemfelhívások száma!

Segítségünket most akár konkrét fizikai tevékenység formájában is kifejezhetjük, például részt vehetünk egy jótékonysági futáson, vagy akár egy véradáson is!

A Neptunusz és Mars támogató kapcsolata nemcsak empátiánkat, hanem megérzéseinket is fokozza! A két planéta pozitív együttműködése révén intuitív energiáinkkal ráérezhetünk következő lépésünkre és arra, hogy mit is kell tennünk.

Érzékenységünket és intuitív energiánkat kapcsolatainkban is kamatoztathatjuk! Most jól rá tudunk érezni, hogy a másik mit szeretne, és mire vágyik!

Társunkat most még inkább segíthetjük, támogathatjuk, viszont egyúttal hajlamosak lehetünk partnerünket és párkapcsolatunkat idealizálni

A Neptunusz és Mars támogató kapcsolata segíti az aktív művészeti tevékenységeket az arra fogékonyak számára!

Neptunusz és Mars támogató kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen

Kreativitásunk, fantáziavilágunk, képzelőerőnk felélénkül! Ebben az időszakban kimondottan élvezhetjük a zene, a filmek, a tánc, fotózás és a festés okozta örömöket! Aktivitásunkat igyekezzünk most ezeken a területeken megélni!

Neptunusz és Mars támogató kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen

Ezek a napok támogatnak bennünket abban is, hogy egy kicsit lassítsunk, pihenjünk és feltöltődjünk! Akár jógázhatunk, meditálhatunk, fürdőzhetünk, szaunázhatunk is!

A Halak jegyében haladó Neptunusz a Marssal összefogva fokozza érdeklődésünket a pszichológia, a misztikus dolgok iránt. Olvashatunk ilyen témájú könyveket, előadásokra, képzésekre járhatunk!

Kiváló időszak egy önismereti folyamathoz, bármilyen formáját is választjuk. Most végre találhatunk egy hiteles segítő szakembert, de választhatunk művészetterápiás foglalkozást is.

A Neptunusz és Mars támogató kapcsolata idején könnyebben ráhangolódhatunk, ráérezhetünk a szimbólumokban vagy a képekben való gondolkodásra! 

Kíváncsiságunkat, nyitottságunkat felhasználva ezzel a képességünkkel akár pszicho – asztrológiai tanulmányokba is belevághatunk!