Neptunusz és Jupiter kvadrát

A köd egyre sűrűsödik!

Jupiter és Neptunusz kvadrát Artemisz Asztrológia Debrecen

2019. szeptember 21-én ismét eléri csúcspontját a Jupiter és a Neptunusz között már egész nyáron fennálló feszült kapcsolat!

A Jupiter a Nyilas jegyében halad 2018. november 08. óta, a Neptunusz pedig a Halak csillagjegyben tartózkodik. Mostanra kialakult diszharmonikus és elbizonytalanító viszonyuk bő három hét alatt fog lecsengeni!

Ebben az időszakban a jogrendszerek és az igazságosság témaköreire, amelyeket a Jupiter szimbolizál, neptunuszi köd ereszkedik! Ha életünkben aktuális valamilyen jogi procedúra vagy szerződéskötés halasszuk el az ügyek intézését! Amennyiben a határidők szorítanak bennünket, nagyon jól gondoljuk át és fontoljuk meg, mit írunk alá!

A jog „sérülése”, zavarossága, átláthatatlansága miatt többször találkozhatunk igazságtalanságokkal, törvénytelenségekkel, inkorrekt ajánlatokkal, csalásokkal, visszaélésekkel! Vigyázzunk, mi ne váljunk ezek áldozatává!

Magyarországon ebben az időszakban éppen az önkormányzati választások előkészületei zajlanak! Folyamatosan szemtanúi lehetünk a pártok közötti, de akár a pártokon belüli ideológiai, nézőpontbeli különbözőségek miatti konfliktusoknak! Sőt, ezek akár személyes életünkben is generálhatnak összetűzéseket! Ezernyi ígéretet, tervet, célkitűzést hallhatunk, amelyek megvalósulásában most kifejezetten bizonytalanok és szkeptikusok lehetünk…

Kerüljük azokat a helyzeteket, ahol másokra akarjuk erőltetni saját nézőpontunkat, hitünket!

Mindennapjaink során gyakrabban érezhetjük azt, hogy el vagyunk veszve! Nem úgy zajlanak a dolgok, ahogy előre elképzeltük és megterveztük! Most ne törekedjünk arra, hogy konstruktívak legyünk! Fontos ezekben a napokban, hogy tudatosítsuk magunkban, ez egy ilyen időszak! Ne stresszeljük és idegesítsük magunkat azon, hogy nem úgy történt valami, ahogy azt szerettük volna! Legyünk rugalmasak, alkalmazkodjunk!

Szembetalálhatjuk magunkat azzal, hogy saját hitünkben is elbizonytalanodhatunk! Az is megtörténhet, hogy egy számunkra fontos példakép vagy tanító leesik a piedesztálról és döbbenten szemlélhetjük naivságunkat!

Kiemeljük a függőségek témáját, amelyeket a Jupiter fokoz és felnagyít! Ezekben a napokban még nagyobb lesz a kísértés, hogy az arra hajlamosak alkoholhoz vagy különböző szerekhez nyúljanak!

Óvatosan kell bánnunk a gyógyszerekkel is, ne most próbáljunk ki új pirulákat! Nagyon körültekintően járjunk el, ha valamilyen vegyszert használunk, ne kavarjuk össze őket és vigyázzunk a felcsapó gőzökkel!

Ügyeljünk a közlekedésben, tudatosan legyünk figyelmesebbek! A szeptember 21-i hétvége különösen balesetveszélyes lesz, hiszen a Jupiter és a Neptunusz kvadrát mellett a Hold és a Mars kvadrátja is borzolni fogja a kedélyeket!

Oláhné Mednyánszki Krisztina 30/479 – 2392
okleveles asztrológus
pszichodráma vezető, család- és párterapeuta
Artemisz Önismereti Műhely és Asztrológia Iskola