NEPTUNUSZ ÉS NAP TÁMOGATÓ KAPCSOLÓDÁSA

2020. június 20-án a Nap belépett a Rák csillagjegybe. Haladása során 2020. július 06. és július 19. között egy pozitív, kedvező kapcsolatot – trigon fényszöget – alakít ki a Halak jegyében lévő Neptunusszal! A két planéta jótékony hatását legerősebben 2020. július 12-én érezheted, ugyanis fényszögük ekkor teljesedik ki.

De nézzük is meg, mit is tartogathat, miben segíthet Neked a mostani Neptunusz és Nap támogató kapcsolódása?

Neptunusz és Nap támogató kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen

Most, hogy a bolygók kapcsolódásával előtérbe kerülnek a víz, vagyis a Rák és a Halak jegytartalmak, elsősorban az érzelmi, lelki folyamatokra helyeződik a hangsúly! Ezekben a napokban így érzékenységed, s ebből fakadóan empátiád is fokozódik.

A nehéz, megerőltető fizikai munkák helyett ez a hatás igazából abban támogat, hogy most lelkileg töltekezz! A Nap segít Neked abban, hogy tudatosan “befelé” figyelj, s hogy meghalld saját belső hangodat!

A Neptunusz és Nap támogató kapcsolata idején kimondottan vágyhatsz a pihenésre és egy kis egyedüllétre! Ilyenkor élvezed a nyugalmat, a csendet, s szívesen vonulsz el a hétköznapok pörgős világából! Azon se lepődj meg, ha inkább víz közelében szeretnél lenni…

Kapcsolataidban is inkább a szorosabb, lelki kapcsolatok kialakítására törekedhetsz, ahol az érzelmek, és az egymásra való odafigyelés van előtérben!

Érdeklődésed vallási, spirituális, “természetfölötti” témák felé terelődhet. Sőt, akár ilyen közösségekhez is csatlakozhatsz, vágyva egy neked megfelelő “mesterre”, tanítóra, vagy hiteles segítőre is!

Most tudatosabban és intenzívebben merülhetsz el az életed keretét meghatározó sorserők tanulmányozásában! Nagyszerű időszak ez pszichológiai szemléletű asztrológia tanuláshoz is, hiszen általa egyszerre bővülhet tudásod saját magadról és a világ működéséről is….

Neptunusz és Nap támogató kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen

Fejlődj és gazdagodj Te is egy hatékony eszköz segítségével!

Kapcsolódj ehhez a hatáshoz, használd ki minél jobban, hiszen ezek kiváló napok az önismereted elmélyítéséhez! Ha még nem tetted, nézz utána, miért is fontos az önismeret, s ismerkedj a különböző eszközökkel és technikákkal!

Nem feledkezhetünk meg arról sem, hogy a sok “víz” tartalomnak köszönhetően fantáziád, kreativitásod, sőt intuíciód is intenzívebb lehet! Így ez az állás a művészi, alkotó folyamatoknak nagyon kedvező! Hatékonyan festhetsz, rajzolhatsz, fotózhatsz, de akár videót, filmet is szerkeszthetsz!

Azt is megtapasztalhatod, hogy áloméleted aktivabb lesz! Vezess álomnaplót, s ismerkedj  az álmaid jelentésével!

Neptunusz és Nap támogató kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen

A Neptunusz és Nap támogató kapcsolódása idején fokozott empátiádnak köszönhetően sokkal jobban szíveden viselheted mások sorsát, mint általában. Ha késztetést érzel, nagyon jó időszak ez ahhoz, hogy segíts! Most nemcsak embertársaidért, hanem környezetedért, és más élőlényekért is sokat tehetsz! Önkénteskedj, ha teheted!

Ha úgy érzed, hasznosítani tudod ezt a tartalmat a mindennapi életedben,

már megérte az erőfeszítésem!

Arra kérlek, oszd meg, küldd el, segíts Te is a sodródóknak!

Oláhné Mednyánszki Krisztina 30/479 – 2392
okleveles asztrológus
pszichodráma vezető, család- és párterapeuta
Artemisz Asztrológia Iskola