NEPTUNUSZ ÉS NAP
TÁMOGATÓ KAPCSOLÓDÁSA

A Nap haladása során 2024. április 30. és június 15. között egy pozitív, kedvező kapcsolatot – szextil fényszöget – alakít ki a Halak jegyében lévő Neptunusszal! A két planéta jótékony hatását legerősebben 2024. május 20-án érezheted, ugyanis fényszögük ekkor teljesedik ki.

De nézzük is meg, mit is tartogathat, miben segíthet Neked a mostani Neptunusz és Nap támogató kapcsolódása?

Neptunusz és Nap támogató kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen

Ezekben a napokban így érzékenységed, s ebből fakadóan empátiád is fokozódik. A hétköznapok feladatai és a nehezebb fizikai munkák mellett ez a hatás igazából abban támogat, hogy most lelkileg is töltekezz! A Nap segít Neked abban, hogy tudatosan „befelé” figyelj, s hogy meghalld saját belső hangodat!

A Neptunusz és Nap támogató kapcsolata idején kimondottan vágyhatsz a pihenésre és egy kis egyedüllétre! Ilyenkor élvezed a nyugalmat, a csendet, s szívesen vonulsz el a hétköznapok pörgős világából! Azon se lepődj meg, ha inkább víz közelében szeretnél lenni…

Kapcsolataidban is inkább a szorosabb, lelki kapcsolatok kialakítására törekedhetsz, ahol az érzelmek, és az egymásra való odafigyelés van előtérben!

Érdeklődésed vallási, spirituális, „természetfölötti” témák felé terelődhet. Sőt, akár ilyen közösségekhez is csatlakozhatsz, vágyva egy neked megfelelő „mesterre”, tanítóra, vagy hiteles segítőre is!

Neptunusz és Nap támogató kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen

Most tudatosabban és intenzívebben merülhetsz el az életed keretét meghatározó sorserők tanulmányozásában! Nagyszerű időszak ez pszichológiai szemléletű asztrológia tanuláshoz is, hiszen általa egyszerre bővülhet tudásod saját magadról és a világ működéséről is….

Kapcsolódj ehhez a hatáshoz, használd ki minél jobban, hiszen ezek kiváló napok az önismereted elmélyítéséhez! Ha még nem tetted, nézz utána, miért is fontos az önismeret, s ismerkedj a különböző eszközökkel és technikákkal!

Ebben a periódusban a fantáziád, kreativitásod, sőt intuíciód is intenzívebb lehet! Így ez az állás a művészi, alkotó folyamatoknak nagyon kedvező! Hatékonyan festhetsz, rajzolhatsz, fotózhatsz, de akár videót, filmet is szerkeszthetsz!

Azt is megtapasztalhatod, hogy áloméleted aktívabb lesz! Vezess álomnaplót, s ismerkedj  az álmaid jelentésével!

Neptunusz és Nap támogató kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen

A Neptunusz és Nap támogató kapcsolódása idején fokozott empátiádnak köszönhetően sokkal jobban szíveden viselheted mások sorsát, mint általában.

Ha késztetést érzel, nagyon jó időszak ez ahhoz, hogy segíts! Most nemcsak embertársaidért, hanem környezetedért, és más élőlényekért is sokat tehetsz! Önkénteskedj, ha teheted!

Neptunusz és Vénusz pozitív kapcsolódása Artemisz Asztrológia Debrecen
Neptunusz és Nap együttállás Artemisz Asztrológia Debrecen
Neptunusz és Mars támogató kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Neptunusz és Vénusz kapcsolat Artemisz Asztrológia Debrecen
Neptunusz és Nap támogató kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Neptunusz és Mars feszült kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Neptunusz és Merkúr támogató kapcsolatban Artemisz Asztrológia Debrecen
Neptunusz és Hold kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Neptunusz és Merkúr együttállás Artemisz Asztrológia Debrecen