Amikor a Merkúr
a Nyilas csillagjegyben jár

Merkúr a Nyilas csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
 • Segít, hogy személyes tapasztalataink kikristályosodjanak és összefüggéseikben letisztuljanak!
 • A Skorpió hatása alatt önként, vagy sorsunk által ránk kényszerített helyzetek által elvégzett leltár után új irányvonalakat tudunk kitűzni saját magunknak.
 • Ha kellő időt szánunk az összegzésre, 2022. november 17. és december 06. között a Merkúr a Nyilas csillagjegyben támogat bennünket abban, hogy terveket készítsünk a jövőre nézve!

Amikor a Merkúr a Nyilas csillagjegyben halad, ráláthatunk arra, miért kellett elengednünk bizonyos helyzeteket, személyeket, elképzeléseket az életünkből

Felismerhetjük életünk nagyobb összefüggései által, hogy melyek azok a dolgok, amelyek valójában már akadályoztak bennünket a továbbhaladásban.

Merkúr a Nyilas csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
 • Ebben az időszakban fokozódik érdeklődésünk a világ eseményei iránt, nyitottsággal és kíváncsisággal szemlélhetjük a körülöttünk zajló eseményeket!
 • Sokkal optimistább hozzáállással, hittel telve és bizakodóan kereshetünk számunkra új ideákat és bővíthetjük látókörünket!
 • Nagyszerű periódus lehet ez idegen nyelv tanulásához! Ha pedig életünk összefüggéseire tágabb rálátást szeretnénk nyerni, itt az idő, hogy olyan tanulmányokba kezdjünk, amely segít értelmezni életünk történéseit!
 • Az egyre rosszabbodó időjárás miatti passzivitást felhasználhatjuk arra, hogy hitünkben erősödjünk, életszemléletünket tágítsuk.
 • Felkereshetjük azokat a személyeket, akiket tanítóként tisztelünk életünkben!
 • Habár figyelmünk most inkább a jövő felé irányul, fontos, hogy a realitás talaján állva, józan gyakorlatiasságunkat használva tűzzük ki magunknak az új irányokat! Ne építsünk légvárakat!
Merkúr a Nyilas csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen

A Nyilas Merkúr időszak alatt lelkesedésünk következtében hajlamosak lehetünk “prédikálni”! Ügyeljünk arra, hogy nem biztos, hogy mindig nekünk van igazunk! Hallgassunk meg másokat is!

 • Ez az időszak az egyének, és társadalmak életében fokozottan fókuszba hozza a jog és igazságosság témaköreit, annak akár pozitív vagy negatív tapasztalatait.
 • Jogalkotási és alkalmazási folyamatokban különösen nagy aktivitást figyelhetünk meg! Sok új szabály és rendelet, törvény láthat napvilágot!
 • Tanúi lehetünk a gyakran szubjektíven értelmezett ideológiák, különböző politikai elképzelések hangzatos kinyilatkoztatásainak is.
 • Az egyházak részéről is aktívabb megnyilvánulásokat tapasztalhatunk, adakozásra, hitéletünk elmélyítésére buzdítva.
Merkúr a Szűz csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Merkúr a Mérleg csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Merkúr az Oroszlán csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Merkúr a Rák csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
Merkúr az Ikrek csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Merkúr a Kos csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Merkúr a Halak csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
Merkúr a Vízöntő csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
Merkúr Merkúr a Bak csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Merkúr a Skorpió csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
Merkúr a Nyilas csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen