Válaszd asztrológia oktatásunkat!

MINŐSÉGI GARANCIA: Képzési programunkat folyamatosan fejlesztjük a változó kor elvárásai alapján. Hallgatóink igényeihez rugalmasan alkalmazkodunk.

Felnőttképző nyilvántartási számunk: B/2020/003184

MEGKAPOD BEPONTOSÍTOTT SZÜLETÉSI HOROSZKÓPODAT

Így a tanultakat önmagadra vonatkoztatottan sajátíthatod el. Valószínűleg Te is sejted már, hogy valós önismeret nélkül nehéz boldogulni az életben, ezért elsődlegesen önmagad megismerésében segítünk!

Önismereti szemléletű asztrológia kurzusunkra előzetesen már jelentkezhetsz!

Válaszd a számodra legoptimálisabb képzési formát az Artemisz Asztrológia Iskolában!

ÚJ UTAKRA TALÁLSZ

Pszichológiai szemlélettel ötvözzük az asztrológiai tudást. Az új látásmód fejlődési utakat nyit Számodra. Iránytűd lesz életed hatékonyabb navigációjában, hiszen felismered az összefüggéseket önmagad,  élethelyzeteid és horoszkópod elemei között.

KEDVEZŐ TANDÍJ

A tandíjat havi ütemezésben/3 részletben is fizetheted. Te dönthetsz arról, neked mi a legkedvezőbb. Ha kihagysz egy évet tanulmányaid során, nálunk ingyen ismételhetsz, hogy felzárkózz. Az Astrosky profi asztrológiai programhoz is kedvezménnyel juthatsz hozzá.

SEGÉDANYAGOK

Asztrológia tanulásodhoz biztosítjuk a szükséges segédanyagokat (munkafüzetek, táblázatok, képek) online formában.

TÁMOGATÁS

Segítségedre vagyunk a tananyag elsajátításában. Válassz! Neked mi a legjobb? Írhatsz mailt, telefonálhatsz, skype-olhatunk!

IGÉNYED SZERINT FEJLŐDHETSZ

Az alapokról indulunk, ezért előzetes tudás nélkül is bátran belevághatsz! 4+1 éves képzésünket éves modulokban végezheted.

Egyszerre csak 1 évre kötünk képzési szerződést egymással. Így dönthetsz arról, mi az a szint, mely Számodra elégséges.

ASZTROLÓGUS TANÁCSADÓ

„Pszichológiai szemléletű asztrológus tanácsadó” oklevelet kaphatsz, a modulok követelményeinek teljesítése és sikeres záró vizsga után.

HOBBI SZINTEN

Ha „csak” önmagadért, a társaságért, az új látásmódért szeretnél tanulni, de nem szeretnél vizsgát tenni, akkor is Hallgatónk lehetsz.

KÜLÖNBÖZETI VIZSGA

Ha tanultál korábban máshol asztrológiát, sikeres különbözeti vizsga után kezdheted nálunk a 2. modullal is. Így lerövidítheted a képzési időt.

ÚJ HAVI ÜTEMŰ ONLINE CSOPORTUNK 2023 JANUÁRBAN INDUL!

Egyéni tanrendben bármikor elkezdheted asztrológiai tanulmányaidat!

SEGÍTŐ SZAKMÁKBAN DOLGOZÓK

Hatékonyabbá és eredményesebbé teheted mindazt, mit Másokért cselekszel.

Kiegészítheted tudásodat egy új diagnosztikus módszerrel.

  • HAGYOMÁNY: 2003 óta oktatunk programunk szerint, mely segítségedre lesz, hogy jobban megértsd önmagadat és a környezetedben élőket. Több éves oktatói tapasztalat áll a hátunk mögött.
  • MINŐSÉGI GARANCIA: Képzési programunkat folyamatosan fejlesztjük a változó kor elvárásai alapján. Hallgatóink igényeihez rugalmasan alkalmazkodunk. Felnőttképző nyilvántartási számunk: B/2020/003184

Az asztrológia elsajátítása nem kíván különleges képességeket!

Találd meg a Számodra leginkább megfelelő formát!

Hallgatóink mondták Rólunk

Szívet melengető volt a júniusi hanganyagba feltöltött „búcsúzás”. Nehéz is lehetne a szívem, de mégis inkább felemelő érzéssel tölt el, hogy összehozott bennünket a sors. Igazi tanítók vagytok, mérhetetlen alázattal az asztrológia rendszere és az emberek irányába és egyszerre vagytok különleges emberek. Hatással van a világra, amit tesztek, ebben biztos vagyok. Köszönöm még egyszer a szép szavakat és mindent.

Nagyon jól követhető az anyag, szeretlek hallgatni és nézni Benneteket, nagyon hitelesek vagytok. Kezdek rálátni az árnyékoldalamra, választ kapok a „miért”-ekre. Nem kívülről, hanem belülről kapom meg kérdéseimre a választ, egészben tekintek környezetemre.

Az asztrológiának nagyon sokat köszönhetek, sokkal többet, mint bármilyen praxisnak, amivel eddigi életem során találkoztam. Nagyon hálás vagyok Nektek kitartó, energikus, színvonalas oktatói munkátokért, emberségetekért, azért a rugalmasságért, toleranciáért, amivel maximálisan a hallgatók igényeihez igazítjátok az oktatási folyamatot.

Szuper a videó formátum! Jó, hogy már nem csak hallak, de látlak is Benneteket! Imádom! Eddig is jól követhető volt az anyag a profizmusotoknak köszönhetően, de így lényegesen megkönnyítettétek a dolgunkat. Most negyedikben a gyakorlati részeknél nagy hasznát vesszük az újításnak.

Jól felépített struktúra, követhető tananyag, gyakorlatorientált képzés, felkészült oktatók, minőségi időtöltés kellemes társaságban és környezetben. Fontos számomra, hogy az asztrológia pszichológiai ismeretekkel ötvöződik.

Számomra asztrológiát tanulni olyan érzés volt, mint amikor kezedbe kapod életed térképét (megszületsz), elindulsz rajta, még nem tudod, melyik házban mit találsz, melyik fa mögött mi van, vagy épp egy barlang mélyén mi vár rád, de ha már készen állsz, megmutatja magát neked.

A tanmenet és az ismeretek átadása fokozatosan mélyülő, jól egymásra épülő. Örülök, hogy Tőletek tanulhatok. Mélyebb önismeretet ad, jobban rálátok kapcsolati mozgatórugóimra, erősít abban, hogy jó úton járok, és foglalkozzak vele a jövőben is.

A tananyag érthető, a világnézetemmel harmonizáló, nem kevés, de nem is sok, a spirituális, pszichológiai és minden egyéb tartalmában is megfelelő. Mindkettőtök előadásai gazdagok, követhetőek, élmény hallgatni és nézni őket.

Nehéz szívvel és egy nagy, képzeletbeli öleléssel köszönök szépen mindent, és kívánok Nektek egészséget, erőt és megelégedettséget a magánéletben, és sok sikert, szép eredményeket a hivatásotokhoz, hallgatótársaimnak pedig szívből drukkolok a záróvizsgához.

A tananyagok, videók jól érthetőek, hangminőségben és tartalmilag egyaránt. Jó, hogy minden zodiákus jegy jellemzése ugyanazon szisztéma szerint megy végig. Fejlődök, fejlődök. Az Élet minden pillanatában új impulzusokat kapok, hasznát veszem minden nap az itt tanultaknak.

Az aktuális videó anyag mindig nagyon jó minőségű, olyan élményt nyújt, mintha személyesen részt vennék az oktatáson (némelyik csoporttársamat a hangjáról is megismerem). Érthető a tartalom, és alapos a magyarázat.

Maximálisan megkapok minden segítséget, ábrát és segédletet, amire szükségem van az asztrológia tanulásához. Szívesen hallgatom és nézem vissza a képzési napon készített anyagot, mert újra átélhetem a hallottakat és a vidám hangulatot.

Hasznos és érdekes információkat hallok a pszicho-asztrológia képzésen, ezáltal jobban megismerem önmagamat, a viselkedésemet, a környezetemben élőket. Mindig jó a hangulat az oktatási napokon, megerősítenek a csoporttársaim!

A horoszkópállítás intenzív, meghatározó, elgondolkodtató és nagyszerű lehetőség több szempontból is. Nagyon sokat adott, meglátásom szerint nemcsak nekem, illetve nemcsak azoknak, akik maguk is állítottak. Sokáig a hatása alatt voltam még utána is.

Nagyon sokat jelent számomra az asztrológia és a pszichológia ötvözése az iskola szellemiségében, mivel a pszichológia iránt is érdeklődöm, és mindig izgalmasnak találom a pszichológiai jelenségek, tényezők megjelenését a radixban (születési képlet).

Az Artemisz Asztrológia Iskolában egy olyan új szemléletmód sajátítható el, aminek a segítségével egész más perspektívából tekinthetünk a velünk történő eseményekre. Mindez óriási erőforrás lehet, hogy szembenézzünk a hétköznapi kihívásokkal és a minket érő nagy krízisekkel egyaránt.

Színes, vidám, interaktív, bensőséges óráitok, és különösen a személyes részvétel azokon – illetve maguk az elsajátított ismeretek – nagyon sokat segítettek abban, hogy az elmúlt évek rendkívül kínlódásos, krízises magánéleti helyzeteiben kitartsak, hogy lássam a fényt az alagút végén. Szeretném, ha a soraimból nagyon kiérződnének a Tőletek és az asztrológiától kapott pozitívumok.

Nagyon szeretem hallgatni mindkettőtök előadásait, mert nagyon érdekesek, de ez a szeptemberi igazán ütős volt. (első modulos, csillagjegyek).  Próbáltam befogadni a korábbi csillagjegyes anyagokat, de számomra nehéz volt ez viszont nagyon átlátható, logikus, érthető. Jó volt látni az összefüggéseket, tényleg nagyon szuper lett, teljesen felvillanyozott.