NEPTUNUSZ ÉS MARS FESZÜLT KAPCSOLATA

2020. május 13-án a Mars – ami az asztrológiában egy aktív, koncentrált, ösztönszintű energiát képviselbelépett a Halak csillagjegybe, s egészen június 27-ig itt fejti ki hatásait. Ebben a vizes jegyháttérben a Mars hatása tettrekészségedet visszafogja, céljaidban elbizonytalanodhatsz… S ez tovább fokozódik, amikor a Mars megérkezik a szintén a Halak jegyében lévő Neptunusz mellé.

A Neptunusz és Mars feszült kapcsolata 2020. június 04-től június 24-ig érezhető, de együttállásuk hatása 2020. június 13-án lesz a legerőteljesebb.

Ebben a közel három hetes időszakban gyakrabban szembesülhetsz azzal, hogy a saját Magadért, céljaidért, érdekeidért és előre jutásodért tett erőfeszítéseid nem hatékonyak! Mintha valamilyen külső tényező “gátolna” cselekedeteidben, és azt érezheted, hogy valamiért nem sikerülnek, nem “jönnek össze” dolgaid

Ezek az akadályok a külső világ felől is megjelenhetnek életedben, de tetteidben most saját bizonytalanságod is hátráltathat

Neptunusz és Mars feszült kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen

A Neptunusz és Mars feszült kapcsolata bár megnehezíti a cselekvést és fokozhatja a határozatlanságot, viszont ezzel együtt lehetőséget ad arra, hogy tudatosan gondold végig, mit is akarsz valójában…! Ebben a 3 hétben ha teheted, halaszd el fontos ügyeidben a döntéseket, s vigyázz arra is, bizonytalanságodat nehogy kihasználják…!

Neptunusz és Mars feszült kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen

Ezekben a napokban fizikai energiaszinted is lecsökkenhet, hamarabb el/kifáradhatsz, mint általában, s kevésbé lehetsz kitartó!  Ha hajlamos vagy kishitűségre, most ismét jelentkezhet, s ha esetleg valamiben kudarc ér, nehezebben tudod magadat rávenni az újrakezdésre.

A Neptunusz és Mars feszült kapcsolata idején saját érzéseidben is bizonytalan lehetsz, amit ezért nehezen fejezel ki… Elfojtott impulzusaid pedig melankóliához, és depressziv hangulatokhoz is vezethetnek…

Segíthet, ha felhasználod a két planéta kapcsolódását arra, hogy tudatosan foglalkozol érzelmi világoddal, s megismerkedsz cselekedeteid valódi mozgatórugóival! Ismerd fel, hogy az a szorongás, amit érzel, elnyomott, feldolgozatlan sérelmeiden alapszik…!

A két bolygó kapcsolódása idején nagyon óvatosan fogyassz alkoholt és fontold meg a gyógyszerek használatát is! Amennyiben veszélyes anyagokkal, vegyszerekkel dolgozol, ezekben a napokban legyél nagyon körültekintő! Mindennapjaid során pedig tartsd szem előtt a forró víz és a gőz általi sérülések, balesetek lehetőségét is!

Ismerd fel a nehézségekben rejlő lehetőségeket!

Fejlődj, gazdagodj egy hatékony eszköz segítségével!

Az Artemisz Asztrológia Iskola hitvallása szerint a bolygók közötti “kapcsolódások” nem ellenünk vannak! Tudatossággal Te is tekinthetsz rájuk úgy, mint kihívásokra, s felismerheted az azokban rejlő lehetőségeket is! A Neptunusz és Mars feszült kapcsolata sem kivétel ez alól, nézzük hát meg, hogyan profitálhatsz ebből az időszakból!

A planéták együttállásának hatására érzékenységed erősödik, s ezzel empátiád is fokozódik. Jobban együtt tudsz érezni másokkal, ami által sokkal szívesebben és hatékonyabban fogsz tudni segíteni.  Részt vállalhatsz ezekben a hetekben karitatív tevékenységekben, adakozhatsz a rászorulók részére.

A romantika és a “szeretve vagyok” érzésének átélése iránti vágyad most megerősödik! Tölts minél több időt pároddal, teremtsetek lehetőséget arra, hogy “lelkizzetek”… Osszátok meg egymással a kapcsolatotokhoz fűződő fantáziákat, vágyakat esetleges félelmeket!

Nagyszerű időszak lehet ez kreatív, alkotó tevékenységekhez, festhetsz, rajzolhatsz, készíthetsz fotókból plakátokat, vagy akár régi felvételekből videót szerelmed részére…

A két bolygó hatására fogékonyabb leszel a pszichológiai és spirituális témák iránt. Mélyülj el ezekben! Most ráébredhetsz arra is, hogy miért fontos, és mit adhat önmagad alaposabb megismerése…

Meditálj, jógázz, vezess álomnaplót vagy alkoss, végezz bármilyen tevékenységet, ami közelebb visz saját, belső világodhoz! Viszont ügyelj arra, hogy a realitásban maradj, nehogy félrevezesd önmagad! Itt hasznos támpontokat adunk neked, hogy mit jelent az ezotéria, és milyen szerepe lehet az önismereti folyamatban!

Ha úgy érzed, hasznosítani tudod ezt a tartalmat a mindennapi életedben,

már megérte az erőfeszítésem!

Arra kérlek, oszd meg, küldd el, segíts Te is a sodródóknak!

Oláhné Mednyánszki Krisztina 30/479 – 2392
okleveles asztrológus
pszichodráma vezető, család- és párterapeuta
Artemisz Asztrológia Iskola