NEPTUNUSZ ÉS MARS
FESZÜLT KAPCSOLATA

A Mars az asztrológiában egy aktív, koncentrált, ösztönszintű energiát képvisel.  A Szűz csillagjegyben haladva 2023. augusztus 22-én egy kihívásokat tartogató, kellemetlen kapcsolatot hoz létre a Halak jegyében lévő Neptunusszal. A két planéta között ily módon kialakuló, diszharmonikus kapcsolódást az asztrológiában szembenállás (oppozíció) fényszögnek nevezzük.

A Neptunusz és Mars feszült kapcsolata 2023. augusztus 13-tól szeptember 01-ig lesz érezhető. 

Ebben az időszakban gyakrabban szembesülhetsz azzal, hogy a saját magadért, céljaidért, érdekeidért és előre jutásodért tett erőfeszítéseid nem hatékonyak! Mintha valamilyen külső tényező „gátolna” cselekedeteidben, és azt érezheted, hogy valamiért nem sikerülnek, nem „jönnek össze” dolgaid

Neptunusz és Mars feszült kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen

Ezek az akadályok a külső világ felől is megjelenhetnek életedben, de tetteidben most saját bizonytalanságod is hátráltathat

A Neptunusz és Mars feszült kapcsolata bár megnehezíti a cselekvést és fokozhatja a határozatlanságot, viszont ezzel együtt lehetőséget ad arra, hogy tudatosan gondold végig, mit is akarsz valójában…! Ha teheted, halaszd el fontos ügyeidben a döntéseket, s vigyázz arra is, bizonytalanságodat nehogy kihasználják…!

Neptunusz és Mars feszült kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen

Ezekben a napokban fizikai energiaszinted is lecsökkenhet, hamarabb el/kifáradhatsz, mint általában, s kevésbé lehetsz kitartó!  Ha hajlamos vagy kishitűségre, most ismét jelentkezhet, s ha esetleg valamiben kudarc ér, nehezebben tudod magadat rávenni az újrakezdésre.

A Neptunusz és Mars feszült kapcsolata idején saját érzéseidben is bizonytalan lehetsz, amit ezért nehezen fejezel ki… Elfojtott impulzusaid pedig melankóliához, és depressziv hangulatokhoz is vezethetnek…

Segíthet, ha felhasználod a két planéta kapcsolódását arra, hogy tudatosan foglalkozol érzelmi világoddal, s megismerkedsz cselekedeteid valódi mozgatórugóival! Ismerd fel, hogy az a szorongás, amit érzel, elnyomott, feldolgozatlan sérelmeiden alapszik…!

A két bolygó kapcsolódása idején nagyon óvatosan fogyassz alkoholt és fontold meg a gyógyszerek használatát is! Amennyiben veszélyes anyagokkal, vegyszerekkel dolgozol, ezekben a napokban legyél nagyon körültekintő! Mindennapjaid során pedig tartsd szem előtt a forró víz és a gőz általi sérülések, balesetek lehetőségét is!

Az Artemisz Asztrológia Iskola hitvallása szerint a bolygók közötti „kapcsolódások” nem ellenünk vannak! Tudatossággal Te is tekinthetsz rájuk úgy, mint kihívásokra, s felismerheted az azokban rejlő lehetőségeket is! A Neptunusz és Mars feszült kapcsolata sem kivétel ez alól, nézzük hát meg, hogyan profitálhatsz ebből az időszakból!

A planéták hatására érzékenységed erősödik, s ezzel empátiád is fokozódik. Jobban együtt tudsz érezni másokkal, ami által sokkal szívesebben és hatékonyabban fogsz tudni segíteni.  Részt vállalhatsz ezekben a hetekben karitatív tevékenységekben, adakozhatsz a rászorulók részére.

A romantika és a „szeretve vagyok” érzésének átélése iránti vágyad most megerősödik! Tölts minél több időt pároddal, teremtsetek lehetőséget arra, hogy „lelkizzetek”… Osszátok meg egymással a kapcsolatotokhoz fűződő fantáziákat, vágyakat esetleges félelmeket!

Nagyszerű időszak lehet ez kreatív, alkotó tevékenységekhez, festhetsz, rajzolhatsz, készíthetsz fotókból plakátokat, vagy akár régi felvételekből videót szerelmed részére…

A két bolygó hatására fogékonyabb leszel a pszichológiai és spirituális témák iránt. Mélyülj el ezekben! Most ráébredhetsz arra is, hogy miért fontos, és mit adhat önmagad alaposabb megismerése…

Meditálj, jógázz, vezess álomnaplót vagy alkoss, végezz bármilyen tevékenységet, ami közelebb visz saját, belső világodhoz! Viszont ügyelj arra, hogy a realitásban maradj, nehogy félrevezesd önmagad! Itt hasznos támpontokat adunk neked, hogy mit jelent az ezotéria, és milyen szerepe lehet az önismereti folyamatban!

Neptunusz és Vénusz pozitív kapcsolódása Artemisz Asztrológia Debrecen
Neptunusz és Nap együttállás Artemisz Asztrológia Debrecen
Neptunusz és Mars támogató kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Neptunusz és Vénusz kapcsolat Artemisz Asztrológia Debrecen
Neptunusz és Nap támogató kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Neptunusz és Mars feszült kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Neptunusz és Merkúr támogató kapcsolatban Artemisz Asztrológia Debrecen
Neptunusz és Hold kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Neptunusz és Merkúr együttállás Artemisz Asztrológia Debrecen