NEPTUNUSZ ÉS NAP FESZÜLT KAPCSOLÓDÁSA

Neptunusz és Nap kapcsolódása Artemisz Asztrológia Debrecen

Ne lepődj meg, ha ebben a periódusban úgy érzed, hogy elveszíted a talajt a lábaid alól… s nem látod, hogy “mi van előtted”… Tudd, hogy hamarosan elmúlik!

A Nap 2020. augusztus 22. óta a Szűz csillagjegyben halad. Égi útja során 2020. szeptember 04. és szeptember 19. között olyan “pozícióba” kerül, amellyel egy meglehetősen gátló, nehéz kapcsolatot – szembenállás fényszöget – létesít a Halak jegyében lévő Neptunusszal.

Az önismereti szemléletű asztrológiában a Nap tudatosságunkat, életerőnket és vitalitásunkat fejezi ki. Lényünk központi részét, “magvát” testesíti meg, amivel könnyen azonosítjuk magunkat. A Neptunusz pedig transzcendens planétaként a mindent feloldó kozmikus szeretet bolygójaként “feloldja” énünk határait, amelyet a Nap szimbolizál…

A Neptunusz és Nap feszült kapcsolódása 2020. szeptember 11-én lesz a “legerősebb”, de nézzük is meg, mit tartogathat nekünk ez az időszak!

A Neptunusz most a Nap által képviselt tartalmakat gyengíti, “ködösíti”, s ez okozhatja azt, hogy nehezen látsz tisztán! Növekedő bizonytalanságodnak köszönhetően pedig nem csupán céljaidban kételkedhetsz, hanem saját magadban és képességeidben is

Kétségbe vonhatod mindazt, amit eddig sikerült “letenned az asztalra”. Zavarodottságod és csalódottságod következtében pedig elveszítheted motivációdat.

A Neptunusz és Nap feszült kapcsolódása most hozhat nehezebb, instabil pillanatokat életedben, hiszen megkérdőjeleződhet benned több olyan dolog is, amiben előtte biztos voltál. Tanácstalanságod miatt pedig tétovázhatsz következő lépéseidben…

Nincs Veled semmi baj, légy tudatos, és elfogadó magaddal! Könnyítsd meg ezt az időszakot azzal, hogy türelemmel “elfogadod” a két planéta feszítő találkozását. Ne akarj ezekben a napokban nagy eredményeket elérni és 100%-ot teljesíteni!

Fejlődj és gazdagodj Te is egy hatékony eszköz segítségével!

Figyelj arra is, hogy a két bolygó mostani “párosának” hatására többet álmodozhatsz, fantáziálhatsz, mint általában. A Neptunusz naivvá, hiszékennyé is tehet, így légy körültekintő, nehogy mások ezt kihasználják!

Kapcsolataidban is megjelenhetnek ezek a zavart, ingatag helyzetek. Érhetnek csalódások, s most felmerülhet benned, hogy párod valóban az -e, akinek Te hitted eddig… Viszont a problémák, konfliktusotok megoldásánál ilyenkor nagyobb valószínűséggel választhatod a struccpolitikát

Igyekezz minél objektíven, józanabbul kezelni a kecsegtető ajánlatokat és azokat a lehetőségeket, amelyek most felbukkannak életedben. Inkább halaszd el azokat a döntéseket és üzleteket, befektetéseket, amelyek következménye hosszabb távon is érinthet…

A Neptunusz és Nap kapcsolódása idején érzékenységed miatt különösen vonzhat a misztika és a spiritualitás világa. Az ezekben a témákban való elmélyülés hasznos lehet számodra, meríthetsz “erőt” ezekből a tartalmakból, de ügyelj, hogy a realitásban maradva kezeld ezeket!

Neptunusz és Nap kapcsolódása Artemisz Asztrológia Debrecen

Mielőtt felkeresnél egy segítőt, vagy gurut, érdemes lehet tisztázni, hogy ki számíthat hitelesnek ezen a területen, és hogy miről ismered fel a szélhámosokat…! Sőt, azzal is ismerkedhetsz, hogy az ezotériának milyen szerepe lehet egy önismereti folyamatban!

Neptunusz és Nap kapcsolódása Artemisz Asztrológia Debrecen

Arra biztatunk, hogy használd fel ezeket az “energiákat” és fordítsd a javadra őket! Igen, hozhat ez a planéta kapcsolódás komplikált vagy tisztázatlan dolgokat, de egyúttal inspirál és időt is ad a befelé fordulásra!

Higgy magadban! A belső lelki folyamataidra való koncentrálás során megkaphatod kérdéseidre a választ, méghozzá saját magad bölcs énjétől!

Ha úgy érzed, hasznosítani tudod ezt a tartalmat a mindennapi életedben,

már megérte az erőfeszítésem!

Arra kérlek, oszd meg, küldd el, segíts Te is a sodródóknak!

Oláhné Mednyánszki Krisztina 30/479 – 2392
okleveles asztrológus
pszichodráma vezető, család- és párterapeuta
Artemisz Asztrológia Iskola