NEPTUNUSZ ÉS JUPITER
POZITÍV KAPCSOLÓDÁSA

Mielőtt a Jupiter elhagyná a Bika csillagjegy területét, 2024. május 24-én egy pozitív, segítő fényszög kapcsolatot – szextilt – létesít a Halak csillagjegyben járó Neptunusszal

A két planéta jótékony együttműködésére, támogatására 2024. április 30-tól egészen június 15-ig számíthatunk! 

A Neptunusz és Jupiter pozitív kapcsolódása egy alapvetően pozitív, növekedő időszakot hozhat el számunkra. Úgy tudunk ezekben a napokban optimisták és bizakodók lenni, hogy közben nem rugaszkodunk el teljesen a realitástól, józanságunkat megőrizzük. Könnyeben meg tudjuk találni a „középutat” az ideák, álmok és a valóság között! Intuíciónk felerősödhet és jó érzékkel időzíthetjük dolgainkat.

Többször érezhetjük magunkat szerencsésnek, illetve olyan szerencsés helyzetekben találhatjuk magunkat, amelyek fejlődést hozhatnak életünkbe!

Születhetnek világmegváltó gondolataink, elhivatottságot érezhetünk a társadalmi folyamatok jobbítása iránt, és nagyon szeretnénk tenni a nehéz körülmények között élőkért!

Érdeklődési körünk most még inkább kiszélesedik a világ sokszínűsége iránt! Kereső – kutató szellemiségünk és nyitottságunk következtében új szemléletmódokkal, filozófiákkal és vallási tanokkal ismerkedhetünk meg, s ezek most nagy hatással lesznek hitrendszerünkre és életszemléletünkre.

Ha már régóta foglalkoztatnak bennünket magasabb rendű, szellemi, spirituális dolgok, akkor elmélyíthetjük tudásunkat, vagy részünk lehet különleges élményekben.

A Neptunusz és Jupiter pozitív kapcsolódása különösen jó alkalmat nyújt a jótékonysági, szociális tevékenységekhez!

Most mi is „gazdagíthatunk” és támogathatunk tőlünk lemaradó, kevésbé jól élő rétegeket. Felerősödő empátiánk és igazságérzetünk következtében bátran kiállunk és konkrét lépéseket is tehetünk mások jogaiért!

Cselekedetinkért most egyáltalán nem vágyunk sem viszonzást, sem elismerést! Maga a tudat, hogy tettünk valami jót és hasznosat a világért, elégedetté tesz bennünket.

Neptunusz és Jupiter pozitív kapcsolódása Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen

A két planéta hatására most különösen fogékonyak lehetünk a meditáció, vagy spirituális gyakorlatok iránt. Kipróbálhatjuk a jóga valamelyik ágát, ha még eddig nem tettük.

Fantáziánk, képzelőerőnk, kreativitásunk is megnövekedhet, amit felhasználhatunk különböző művészeti tevékenységekre, akár táncra is.  Nézhetünk, illetve olvashatunk ilyenkor fantasy filmeket, könyveket, sőt, saját álmainkon keresztül is megtapasztalhatjuk -e hatás sokszínűségét.

Keressük meg a „hangot a szívünk mélyén”, figyeljünk intuíciónkra, és legyünk hálásak mindazért, ami nekünk megadatott az életben! Minél hálásabbak tudunk lenni, annál pozitívabban élhetjük az életünket!

junius-holdnaptar-preview-2024
Plútó a Vízöntő csillagjegyben Jenny fonógép Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen