NEPTUNUSZ ÉS JUPITER
POZITÍV KAPCSOLÓDÁSA

Neptunusz és Jupiter pozitív kapcsolódása Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen

2019. december 02-án a Jupiter belépett a Bak jegyébe, ahonnan többek között az érett, felelősségteljes viselkedést, a “tiszta” kereteket és a törvények, szabályok betartását támogatja.  Haladása során, 2020. június 13-tól egy segítő, támogató kapcsolatot – szextil fényszöget – hoz létre a már 8 éve a Halak csillagjegyben lévő Neptunusszal!

A Neptunusz és Jupiter pozitív kapcsolódása hátráló, retrográd mozgásuk miatt kétszer is, 2020. július 27-én és október 12-én is kiteljesedik! A két planéta együttes hatása egészen 2020. november 15-ig érzékelhető!

A két planéta “összefogása” egy alapvetően pozitív, növekedő időszakot hozhat el számunkra. Úgy tudunk ezekben a napokban optimisták és bizakodók lenni, hogy közben nem rugaszkodunk el teljesen a realitástól, józanságunkat megőrizzük. Könnyeben meg tudjuk találni a “középutat” az ideák, álmok és a valóság között! Intuíciónk felerősödhet és jó érzékkel időzíthetjük dolgainkat.

A Neptunusz és Jupiter pozitív kapcsolódása idején többször érezhetjük magunkat szerencsésnek, illetve olyan szerencsés helyzetekben találhatjuk magunkat, amelyek fejlődést hozhatnak életünkbe. Születhetnek világmegváltó gondolataink, elhivatottságot érezhetünk a társadalmi folyamatok jobbítása iránt, és nagyon szeretnénk tenni a nehéz körülmények között élőkért!

Érdeklődési körünk most még inkább kiszélesedik a világ sokszínűsége iránt! Kereső – kutató szellemiségünk és nyitottságunk következtében olyan új filozófiákkal és vallási tanokkal ismerkedhetünk meg, amelyek nagy hatással lesznek hitrendszerünkre és életszemléletünkre.

Ha már régóta foglalkoztatnak bennünket magasabb rendű, szellemi, spirituális dolgok, akkor elmélyíthetjük tudásunkat, vagy részünk lehet különleges élményekben.

A Neptunusz és Jupiter pozitív kapcsolódása különösen jó alkalmat nyújt a jótékonysági, szociális tevékenységekhez! Most mi is “gazdagíthatunk” és támogathatunk tőlünk lemaradó, kevésbé jól élő rétegeket. Felerősödő empátiánk és igazságérzetünk következtében bátran kiállunk és konkrét lépéseket is tehetünk mások jogaiért!

Cselekedetinkért most egyáltalán nem vágyunk sem viszonzást, sem elismerést! Maga a tudat, hogy tettünk valami jót és hasznosat a világért, elégedetté tesz bennünket.

Fejlődj, gazdagodj egy hatékony eszköz segítségével!

TANULJ ASZTROLÓGIÁT!

Neptunusz és Jupiter pozitív kapcsolódása Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen

A két planéta hatására most különösen fogékonyak lehetünk a meditáció, vagy spirituális gyakorlatok iránt. Kipróbálhatjuk a jóga valamelyik ágát, ha még eddig nem tettük.

Fantáziánk, képzelőerőnk, kreativitásunk is megnövekedhet, amit felhasználhatunk különböző művészeti tevékenységekre, akár táncra is.  Nézhetünk, illetve olvashatunk ilyenkor fantasy filmeket, könyveket, sőt, saját álmainkon keresztül is megtapasztalhatjuk -e hatás sokszínűségét.

Keressük meg a “hangot a szívünk mélyén”, figyeljünk intuíciónkra, és legyünk hálásak mindazért, ami nekünk megadatott az életben! Minél hálásabbak tudunk lenni, annál pozitívabban élhetjük az életünket!

Ha úgy érzed, hasznosítani tudod ezt a tartalmat a mindennapi életedben,

már megérte az erőfeszítésem!

Arra kérlek, oszd meg, küldd el, segíts Te is a sodródóknak!

Oláhné Mednyánszki Krisztina 30/479 – 2392
okleveles asztrológus
pszichodráma vezető, család- és párterapeuta
Artemisz Asztrológia Iskola