Mars az Ikrek csillagjegyben

Mars az Ikrek csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
  • A dinamizmus és akarat energiája 2021. március 04-től április 23-ig a nyers erőfitogtatás helyett az intellektuális ügyességet, ravaszságot, taktikát támogatja!
  • Ismert szókapcsolattal: “Többet ésszel, mint erővel…”
  • A Mars az Ikrek csillagjegyben a gyors helyzetfelismerés mellett segíti a kellő rugalmasságot és alkalmazkodást a megváltozott helyzeteinkhez!

Amikor a Mars egy levegős jegyben halad, a monoton, “unalmas” hétköznapokat nehezebben viselhetjük, mint általában. Ebben az időszakban úgy érezhetjük, hogy folyamatosan szükségünk van valami “érdekességre”, “újdonságra”, ami inspirál, motivál bennünket! Egyszerre több dolog is felkeltheti az érdeklődésünket, akár párhuzamosan is foglalkozhatunk – akár teljesen különböző – témákkal is!

Szeretnél még többet tudni az asztrológiáról?

TÉGED IS VÁR ISKOLÁNK!

Felnőttképző nyilvántartási számunk: B/2020/003184
Mars az Ikrek csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
  • Amikor a Mars az Ikrek csillagjegyben halad, belső késztetést érezhetünk a tanuláshoz! (Különösen kedvez ez a hatás a nyelvtanulásnak!) Ne lepődjünk meg azon, hogy ebben az időszakban rengeteg online tanfolyam, kurzus jön velünk szembe…!
  • Szívesen és többet is olvashatunk ezekben a hetekben! A könyvek, folyóiratok iránt is – akár nyomtatott, akár digitális formában – megnőhet a kereslet ebben az időszakban!

Ez egy nagyon produktív és fejlődést hozó periódus is lehet életünkben! Azonban nem árt, ha odafigyelünk arra, hogy az Ikrek jegyháttér közegében a Mars “koncentrációja” a kíváncsiság és a szerteágazó érdeklődés miatt “szétforgácsolódhat”!

Figyelmünk szétaprózódhat és felületessé válhat a megszerzett tudásunk…! Ha azt vesszük észre, hogy ide is, oda is “belekapunk” és mindig újabb, és újabb információkat gyűjtünk, tudatosítsuk magunkban azt, hogy most mi számunkra az elsődleges! Próbáljunk meg lassítani és kijelölhetünk magunknak akár egy fontossági sorrendet is!

  • A Mars az Ikrek csillagjegyben felerősíti igényünket a másokkal való kapcsolódásra.
  • Az elmúlt Bika Mars időszakához képest most extrán vágyhatunk a társasági életre, a szórakozásra, a könnyed programokra és az utazásokra. (Ezért is viselhetjük már nagyon nehezen a korlátozások szigorításait is…)
  • Ilyenkor sokkal jobban igényeljük a kommunikációt és szívesebben beszéljük meg a különböző dolgainkat a környezetünkben élőkkel.
Mars az Ikrek csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen

Valamint új kapcsolatokat is könnyebben alakíthatunk ki, hiszen a Mars biztosítja a kellő bátorságot és kezdeményezőkészséget a kapcsolatfelvételhez!

Bár ez az időszak alkalmas az eltérő nézőpontok konstruktív egyeztetésére, ugyanúgy “alkalmas” a felesleges szópárbajokra, vitatkozásra és pletykák terjesztésére is…! Amikor a Mars az Ikrek csillagjegyben jár, a szavakat “fegyverként” is használhatjuk, így óvatosan fogalmazzunk egy-egy élénk vitában…

Mars az Ikrek csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
  • A Mars az Ikrek jegyháttérben mozgásigényünkre is dinamizáló hatással van, érdemes lehet kihasználni ezt a periódust! Ahogyan a tavasz közeleg, egyre később sötétedik, az időjárás is kedvezőbb, legyünk minél többet kint a friss levegőn! Mozogjunk, sportoljunk a nekünk tetsző – akár újféle – módon!
  • Azok, akik érdekeltek valamilyen kereskedelmi, üzleti témában, szintén előnyükre fordíthatják ezt a hatást, növekedést, fejlődést érhetnek el ilyen jellegű céljaikkal kapcsolatban!

Az Ikrek csillagjegyben lévő Mars jóvoltából ebben a közel két hónapban sokkal jobban tudunk majd az életünkben megjelenő változásokhoz alkalmazkodni. A planéta hatására nyitottabbá és rugalmasabbakká válunk, és kiválóan használhatjuk az Ikrek jegy egyik jellemző “eszközét”, a humort! ?

Ha úgy érzed, hasznosítani tudod ezt a tartalmat a mindennapi életedben,

már megérte az erőfeszítésem!

Arra kérlek, oszd meg, küldd el, segíts Te is a sodródóknak!

Mars a Rák csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
Mars a Bika csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Mars a Kos csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Mars a Halak csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
Mars a Bak csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Mars a Nyilas csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Mars a Mérleg csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Mars a Szűz csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Mars az Oroszlán csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Mars a Vízöntő csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen

Oláhné Mednyánszki Krisztina 30/479 – 2392
okleveles asztrológus
pszichodráma vezető, család- és párterapeuta
Artemisz Önismereti Műhely és Asztrológia Iskola