Mars az Ikrek csillagjegyben

Mars az Ikrek csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
  • Az akarat energiája a nyers erőfitogtatás helyett az intellektuális ügyességet, „ravaszságot”, támogatja 2022. augusztus 20-tól 2023. március 25-ig!
  • Ismert szókapcsolattal: „Többet ésszel, mint erővel…”
  • A Mars az Ikrek csillagjegyben a gyors helyzetfelismerés mellett segíti a kellő rugalmasságot és alkalmazkodást a megváltozott helyzeteinkhez!

A Mars Ikrek jegyében való idei, hosszú „utazása” annak köszönhető, hogy 2022. október 30-án a planéta hátráló, vagyis retrográd mozgásra vált, ami egészen 2023. január 12-ig fog tartani!

Amikor a Mars egy levegős jegyben halad, a monoton, „unalmas” hétköznapokat nehezebben viselhetjük, mint általában. Ebben az időszakban úgy érezhetjük, hogy folyamatosan szükségünk van valami „érdekességre”, „újdonságra”, ami inspirál, motivál bennünket! Egyszerre több dolog is felkeltheti az érdeklődésünket, akár párhuzamosan is foglalkozhatunk – akár teljesen különböző – témákkal is!

Mars az Ikrek csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
  • Amikor a Mars az Ikrek csillagjegyben halad, belső késztetést érezhetünk a tanuláshoz! (Különösen kedvez ez a hatás a nyelvtanulásnak!) Ne lepődjünk meg azon, hogy ebben az időszakban rengeteg online tanfolyam, kurzus jön velünk szembe…!
  • Szívesen és többet is olvashatunk ezekben a hetekben! A könyvek, folyóiratok iránt is – akár nyomtatott, akár digitális formában – megnőhet a kereslet ebben az időszakban!

Ez egy nagyon produktív és fejlődést hozó periódus is lehet életünkben! Azonban nem árt, ha odafigyelünk arra, hogy az Ikrek jegyháttér közegében a Mars „koncentrációja” a kíváncsiság és a szerteágazó érdeklődés miatt „szétforgácsolódhat”!

Figyelmünk szétaprózódhat és felületessé válhat a megszerzett tudásunk…! Ha azt vesszük észre, hogy ide is, oda is „belekapunk” és mindig újabb, és újabb információkat gyűjtünk, tudatosítsuk magunkban azt, hogy most mi számunkra az elsődleges! Próbáljunk meg lassítani és kijelölhetünk magunknak akár egy fontossági sorrendet is!

  • A Mars az Ikrek csillagjegyben felerősíti igényünket a másokkal való kapcsolódásra.
  • Az elmúlt Bika Mars időszakához képest most extrán vágyhatunk a társasági életre, a szórakozásra, a könnyed programokra és az utazásokra. (Ezért is viselhetjük már nagyon nehezen a korlátozások szigorításait is…)
  • Ilyenkor sokkal jobban igényeljük a kommunikációt és szívesebben beszéljük meg a különböző dolgainkat a környezetünkben élőkkel.
Mars az Ikrek csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen

Sőt, új kapcsolatokat is könnyebben alakíthatunk ki, hiszen a Mars biztosítja a kellő bátorságot és kezdeményezőkészséget a kapcsolatfelvételhez!

Bár ez az időszak alkalmas az eltérő nézőpontok konstruktív egyeztetésére, ugyanúgy „alkalmas” a felesleges szópárbajokra, vitatkozásra és pletykák terjesztésére is…! Amikor a Mars az Ikrek csillagjegyben jár, a szavakat „fegyverként” is használhatjuk, így óvatosan fogalmazzunk egy-egy élénk vitában…

Mars az Ikrek csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
  • A Mars az Ikrek jegyháttérben mozgásigényünkre is dinamizáló hatással van, érdemes lehet kihasználni ezt a periódust! Ahogyan a tavasz közeleg, egyre később sötétedik, az időjárás is kedvezőbb, legyünk minél többet kint a friss levegőn! Mozogjunk, sportoljunk a nekünk tetsző – akár újféle – módon!
  • Azok, akik érdekeltek valamilyen kereskedelmi, üzleti témában, szintén előnyükre fordíthatják ezt a hatást, növekedést, fejlődést érhetnek el ilyen jellegű céljaikkal kapcsolatban!

Az Ikrek csillagjegyben lévő Mars jóvoltából ebben a közel két hónapban sokkal jobban tudunk majd az életünkben megjelenő változásokhoz alkalmazkodni. A planéta hatására nyitottabbá és rugalmasabbakká válunk, és kiválóan használhatjuk az Ikrek jegy egyik jellemző „eszközét”, a humort!

Mars a Bika csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Mars a Kos csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Mars a Halak csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
Mars a Vízöntő csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Mars a Nyilas csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Mars a Skorpió csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
Mars a Szűz csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Mars az Oroszlán csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Mars a Rák csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
Mars a Bak csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen