Amikor a Mars
a Rák csillagjegyben jár

Mars a Rák csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
 • Az aktivitás igényét a szoros kapcsolatok, család, otthon irányába fordítja 2023. március 25-tól egészen május 20-ig!
 • Amikor a Mars a Rák csillagjegyben halad, eljött az ideje a gondoskodásnak, a rászorulók pátyolgatásának, gyermekeinkkel való aktív foglalkozásnak, a közös ház körüli teendőknek!
 • A Mars tüzes dinamikája „lecsendesedik” a vizes Rák közegben, így ebben az időszakban saját, egyéni akaratunk háttérbe szorul, hogy „helyet adjon” erősödő empátiánknak és áldozatkészségünknek…!
 • Ebben a periódusban sokkal érzékenyebbek lehetünk, mint általában, s időnként a szentimentalizmus is eluralkodhat rajtunk!
 • Szívesebben időzünk a múltban, gyakran felemlegetve gyermekkorunkat és régi – szép és akár kevésbé kellemes – emlékeinket is…
 • Ilyenkor hajlamosabbak lehetünk indulatainkat „háttérbe szorítani”, elfojtjuk, elnyomjuk frusztrációnkat, dühünket, amely ilyenkor belül „dolgozik” tovább…
Mars a Rák csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen

Amikor a Mars a Rák jegyén halad keresztül, érzékenyebbek vagyunk. Gyakori, hogy korábbi sérelmeink is felbukkannak, s ezeket most könnyebben felemlegetjük partnereinknek, mely inkább távolabbra sodor bennünket egymástól…!

Természetesen itt is nagy szerepe van a tudatosságnak!

Mit tehetünk, hogy elkerüljük a bűntudatkeltést, az érzelmi zsarolást, a „játszmákat” és a látványos „duzzogásokat”?

 • Próbáljuk meg először is saját magunkban tisztázni, hogy pontosan miért is érezzük úgy magunkat, ahogy… (haladóknak: milyen helyzetben éreztem magam hasonlóan?)
 • Saját igényeinket igyekezzünk minél pontosabban megfogalmazni a célozgatás helyett!
 • Abban az esetben, ha rajtunk „csattan az ostor”, akkor fontos, hogy emlékeztessük magunkat az aktuális „energiákra”! Jelezzük vissza a helyzet méltatlanságát, hogy múltbéli dolgokon a jelenben már nem tudunk változtatni!
 • A társadalmi életben, a politika színterén is számíthatunk felébredő agresszióra, túlzott nacionalista, akár szélsőséges megnyilvánulásokra!
 • Most nagyon fontos, hogy toleránsak legyünk egymással!
 • Amennyiben érezzük magunkban a feszült, kirobbanásra váró erőket, válasszunk magunknak vizes sportokat ezek levezetésére!
 • Ha erre nincsen lehetőségünk, akkor az is jó hatással lehet ránk, ha valamilyen víz közelébe megyünk feltöltődni, legyen az egy tópart vagy a fürdőkádunk!
Mars a Rák csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
Mars a Rák csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
 • Amikor a Mars a Rák csillagjegyben jár, hozzuk össze a nagy családot! Süssünk, főzzünk, élvezzük egymás társaságát! Elvégezhetjük a már tervezett ház körüli felújításokat, átalakításokat is!
 • Különösen alkalmas most az idő a családi történetek, sztorik felelevenítésére, nézegethetünk közösen régi fotókat!
 • Akit mélyebben is érdekel a „múlt”, most belevághat családfa kutatásba, de felkereshetünk olyan családtagokat is, akikkel már rég nem volt kapcsolatunk!

A Mars a Rák csillagjegyben erősíti, ösztönzi kreativitásunkat, így előnyünkre használhatjuk fel most a bolygó támogatását azokban a projektjeinkben, amelyek alkotóképességet igényelnek!

Kiváló időszak lehet ez az önismeretünkben való fejlődéshez, a belső, lelki munkához, az érzelmeinkkel való kapcsolódáshoz! Amennyiben terveztük már egy ideje, hogy felkeresünk egy hiteles segítő szakembert, vagy részt veszünk valamilyen önismereti folyamatban – ezt most lehet akár művészetterápia is – akkor itt az idő!

Mars a Bika csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Mars a Kos csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Mars a Halak csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
Mars a Vízöntő csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Mars a Nyilas csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Mars a Skorpió csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
Mars a Szűz csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Mars az Oroszlán csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Mars a Rák csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
Mars a Bak csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen