PLÚTÓ ÉS HOLD TÁMOGATÓ KAPCSOLATBAN

Az asztrológiában a Plútó a transzformációk és a „mélységek” bolygója. „Csak a változás örök” – adhatnánk ezt a mottót ennek a planétának! Bizonyára Te is, aki ezeket a sorokat olvasod, a saját bőrödön is tapasztaltad már, hogy a változások sokszor iszonyúan nehéz időszakokat is jelentenek egyben! De ha tudatosan elébe mész a történéseknek, az eseményeknek, figyeled az apró jeleket és figyelmeztetéseket, tudatosan kapcsolódhatsz saját belső mély lelki tartalmaiddal.

A Hold ösztönös világunkat, lelki beállítódottságunkat tükrözi, megmutatja mindazon működéseinket, amelyeket nem tudatosan használunk! Általa képet kaphatunk saját érzéseinkről és érzelmi igényeinkről!

De vajon mi is történhet akkor, ha ez a két planéta „találkozik” egy Téged segítő, támogató fényszög-kapcsolatban?

Hosszú ideje elnyomott érzelmeidet engedd közelebb önmagadhoz! Kérj segítséget akár egy terápiás helyzetben vagy beszéld ki magadból régi sérelmeidet, félelmeidet a barátnőddel!

Ezek a felszínre toluló érzelmi energiák így nagyobb valószínűséggel nem égetnek meg sem Téged, sem másokat a környezetedben.

Átélheted érzelmi világod totális káoszát és óriási hullámvölgyeket járhatsz be tudatosan. Szembesülhetsz azzal, hogy korábban számodra fontos dolgok és személyek iránt máshogyan kezdesz érezni… Ez a felismerés kezdetben meglehetősen felkavaró lehet, és bizonytalanságodat még inkább fokozhatja, hogy meg sem tudod magadnak magyarázni, vajon miért is változol…

Egy ponton azonban eljutsz a felismerésig, hogy aminek mennie kell, az menjen. Aminek már nincs aktualitása életedben, az távozzon. Legyen ez pozitív vagy negatív érzelem, személyek, élethelyzetek…

Ebben az időszakban korábbi frusztrációid, szorongásaid okára rálelhetsz, megértheted az okokat, majd képes vagy változtatni viselkedésmintáidon.

Érzelmileg kevésbé vagy sebezhető, egyensúlyi állapotodból sem könnyen billentenek ki mások a megjegyzéseikkel. Nem kételkedsz érzelmeidben. Az érzelmi birtoklás és függés kérdésköre sem zaklat fel ilyenkor.

Lelked mélyén szunnyadó, korábban elszenvedett érzelmi sérüléseid akár álmok formájában is előbukkanhatnak és követelhetik: itt az ideje, hogy foglalkozz velük! Tedd! Vezess álomnaplót! Beszéld meg álmaidat azzal, akivel képes vagy megosztani élményeidet!

A Plútó – Hold  harmonikus fényszög-kapcsolat kiváló lehetőséget biztosíthat nekünk a lelki megújulásra és érzelmeink transzformációjára!

Támogat bennünket abban, hogy mélységeinkkel szembesülve azokat beazonosítsuk és megküzdjünk saját lidérceinkkel!

Ha felismerjük és rálátunk azokra a belső működéseinkre, amelyek árnyként telepednek személyiségünkre és kapcsolatainkra, van lehetőségünk változtatni!

Lelki életünk tisztulása és átalakítása érdekében konkrét lépéseket is tehetünk! Ha együttműködünk a Plútó és a Hold párosával, lelkünk, mint egy főnix, saját hamvaiból születhet újjá!