NEPTUNUSZ ÉS HOLD KAPCSOLATA

Hiperérzékenység és zavar a realitásban…

2020. június 6-án teljesedik ki a bizonytalanságot és lelki instabilitást is okozható kapcsolódás, amely a Neptunusz és a Hold között jön létre! Kettejük feszélyezett kapcsolata idején problémáink adódhatnak a realitással, és ráharaphatunk arra a bizonyos “mézesmadzagra”…

Neptunusz és Hold kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen

Ebben a periódusban megmagyarázhatatlan érzések keríthetnek hatalmukba, s meggyengülhet józan ítélőképességünk. Az is lehet, hogy olyan kérdések merülnek fel bennünk, amelyek gátolhatnak az igaz valóság elfogadásában. Ábrándozhatunk, álmodozhatunk, félreérthetünk helyzeteket és belemagyarázhatunk dolgokat olyan szituációkba, amelyek akkor ott nem helytállóak.

Legyünk most óvatosak! Fennállhat annak a veszélye, hogy tétovaságunkat és kiegyensúlyozatlanságunkat kihasználják! A Neptunusz és Hold összekapcsolódásakor szokatlanul naivak és hiszékenyek lehetünk, amit a megtévesztésre specializálódott emberek könnyebben ki is használhatnak…

Neptunusz és Hold kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen

Mivel lelki világunk sokkal érzékenyebb és sérülékenyebb ebben az időszakban, úgy szeretetigényünk óriásira nőhet!

Nagyon vágyhatunk, epekedhetünk a lelki társunk megtalálása iránt, a meglévő kapcsolatokban pedig megjelenhet a fokozott ragaszkodás a másikhoz. A társunkhoz való irreális kötődésünk akár érzelmi szimbiózis kialakulásához is vezethet, melynek alapja a múltban gyökerezik! Ugyanis a gyermekkorunkban elszenvedett érzelmi hiányaink megjelennek, és jelentős hatással vannak párkapcsolatainkra!

Szeretnél egy hatékony eszközt tudattalan érzelmeid megismeréséhez?

TANULJ ASZTROLÓGIÁT!

Neptunusz és Hold kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen

Azok, akik hajlamosak rá, zavarodottságukban még inkább az alkoholhoz, gyógyszerekhez és egyéb szerekhez fordulhatnak. Ezek hatására különösen ügyelni kell ebben az időszakban, sokkal intenzívebben hatnak az amúgy is bizonytalan és ingatag lelki tartalmak miatt!

Tanácstalanságunk most arra is sarkalhat bennünket, hogy jósokat, látókat keressünk fel! Vigyázzunk, ne meneküljünk a spiritualitásba, az ezotériának sok tévútja akad!

A Neptunusz és Hold feszült kapcsolata idején nehéz tudatosítanunk magunkban a tudattalanul működő és felébredő lelki tartalmakat, de próbáljuk meg mederbe terelni érzelmeinket!

Segíthet ilyenkor, ha belemerülünk a művészetek világába, főleg a rajzolásnak, festészetnek, fotózásnak van most áldásos hatása, de nézegethetünk régi, szép emlékeket felidéző képeket is!

Kerüljük el az érzelmi alapú, hirtelen felindulásból, első benyomásból fakadó döntési helyzeteket!

Érzékenységünk miatt empátiánk is megnőhet, így akár felhasználhatjuk ezt az energiát arra, hogy másokon segítünk!

Az is feltöltő és pihentető lehet, ha szaunába, fürdőbe látogatunk el, vagy egész egyszerűen beülünk egy kád kellemes, habos fürdővízbe!

Neptunusz és Hold kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen

Ha úgy érzed, hasznosítani tudod ezt a tartalmat a mindennapi életedben,

már megérte az erőfeszítésem!

Arra kérlek, oszd meg, küldd el, segíts Te is a sodródóknak!

Oláhné Mednyánszki Krisztina 30/479 – 2392
okleveles asztrológus
pszichodráma vezető, család- és párterapeuta
Artemisz Önismereti Műhely és Asztrológia Iskola