Amikor a Mars
a Szűz csillagjegyben jár

Mars a Szűz csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
  • A figyelem középpontjába a mindennapok aprólékos teendői és munkánk kerül!
  • A planéta hatására 2023. július 10. és augusztus 27. között fontos szerepet tölthet be egészségünk és életmódunk kérdésköre is!
  • Amikor a Mars a Szűz csillagjegyben halad, az „akarom!” helyett a „kell, szükséges, muszáj!” kifejezések lesznek meghatározóak életünkben!
  • A Mars az Oroszlán csillagjegyben történő utazását követően kissé dinamizmusát veszti. Ez az energia azonban segíti a józan kritikával, előrelátó és körültekintő módon meghozott döntések kivitelezését, az egyéni és társadalmi célokat!
  • A szorgalmas munkavégzés, a hasznosságra való törekvés, a nagyobb társadalmi folyamatoknak való alárendelődés kikerülhetetlenné válik.

Mars a Szűz csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen

Új, gyakorlatias rendszerek kialakítására nagyszerű ez a periódus, de fennállhat a veszélye az adminisztráció túlbonyolításának!

  • Amikor a Mars a Szűz csillagjegyben jár, a változások megéléséhez érzelmi önfegyelem és takarékosság is szükséges! Ezek azonban fokozhatják hajlamunkat az aggódásra és a szorongásra…!
  • Aggályoskodás helyett, nyugtalanságunk levezetésére próbáljunk meg valamilyen elfoglaltságot találni!
Mars a Szűz csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
  • Barkácsolhatunk, törődhetünk növényeinkkel, elmehetünk kocogni! Sőt, megejthetünk egy nagyobb takarítást is, amivel szimbolikusan „lezárjuk” a nyári időszakot és „megtisztulva” várhatjuk a csendesebb, őszi napokat!
Mars a Szűz csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
  • A Merkúr a Szűz csillagjegyben járva jó lehetőséget biztosít olyan intellektuális célok kitűzésére is, melyek az anyagvilágra, hétköznapjainkra vannak hatással.
  • Kiváló időszak lehet ez életvitel és életmódváltásra, hiszen ilyenkor az egészségünk és az egészségügyi tartalmak is jobban fókuszban vannak!

Ha úgy döntünk, eljött az ideje az egészségesebb táplálkozásnak, a környezettudatosságnak, a sportolásnak, akkor most kitartóbbak és elszántabbak lehetünk!

Kapcsolatainkban a kritikával és megjegyzéseinkkel óvatosan bánjunk, ezekben a hónapokban mi magunk is érzékenyebben reagálhatunk ezekre!

Mars a Bika csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Mars a Kos csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Mars a Halak csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
Mars a Vízöntő csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Mars a Nyilas csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Mars a Skorpió csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
Mars a Szűz csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Mars az Oroszlán csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Mars a Rák csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
Mars a Bak csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen