MARS ÉS HOLD
FESZÜLT KAPCSOLATA

2023. március 08-án a Hold a Szűz jegyében haladva egy feszült kapcsolatot – kvadrát fényszöget – hoz létre az Ikrek csillagjegyben lévő Marssal. 

A pszichológiai szemléletű önismereti asztrológiában a Mars egy aktív, koncentrált, ösztönszintű energiát képvisel, amely többek között kifejezi önérvényesítésünket és jelzi dinamizmusunkat. Ezzel ellentétben a Hold az érzelmi, lelki folyamataink lenyomataira utal, sok minden más mellett tükrözi empátiánkat és segítőkészségünket is. Abban az esetben, amikor ez a két planéta „negatív” módon kapcsolódik, egymástól nagyon különböző tartalmak feszülnek egymásnak!

A személyes akaratunkat, nehéz most összeegyeztetni a másokra való odafigyeléssel. Így ezen a napon sok feszültségre és konfliktusra számíthatunk…

Szaturnusz és Hold negatív kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen

A Mars és Hold feszült kapcsolata idején belső világunkban megmagyarázhatatlan haragot és dühöt érezhetünk, ami a külvilágban lobbanékonyság és ingerültség formájában mutatkozik meg.

Indulatainkat nehezebben tudjuk kezelni, és akár egy apró félreértésből is óriási viták kerekedhetnek. Lehetséges, hogy nézeteltéréseink és konfliktusaink az otthonunkba is begyűrűznek, most szeretteinkkel – főleg nőnemű rokonainkkal – is számíthatunk félreértésekre!

Ha tudjuk, kerüljük a vitás helyzeteket és ne cselekedjünk impulzív módon, hirtelen felindulásból! Amennyiben döntési helyzetbe kerülünk, nagyon jól gondoljuk át, ne érzelmi alapon válasszunk! Dühünket próbáljuk meg levezetni valamilyen formában, segíthet a sport, de akár egy stresszlabda is!

Mars és Hold feszült kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen

A Mars és Hold kapcsolódása idején régebbi, meg nem oldott sérelmeink is felszínre kerülhetnek! Most nagy a valószínűsége annak, hogy már elfeledettnek hitt dolgokkal vagdalkózunk…

Próbáljunk meg egyszerűen kommunikálni és koncentráljunk a jelenre! Igyekezzünk egy kölcsönös bizalmi környezetet létrehozni és nagyon fontos, hogy ne nagyítsuk fel a dolgokat! Ahelyett, hogy drámáznánk és áldozatnak tüntetnénk fel magunkat, inkább javasoljunk megoldásokat!

Ezen a napon különösen nagy a veszélye, hogy háztartásunkban, vagy munkahelyünkön vágási, vagy égési sérüléseket szenvedjünk el! Óvatosan bánjunk a késekkel, a szúró és vágó eszközökkel, és a forró víz használatára is ügyeljünk!

Ha hirtelenségünk, indulatos viselkedésünk, kapkodásunk miatt netán megsebeznénk magunkat, álljunk meg s gondolkodjunk el! Ezek a kisebb balesetek arra is felhívhatják a figyelmünket, hogy nem foglalkozunk eleget lelki, érzelmi problémáinkkal…

Mars és Hold feszült kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Uránusz és Mars segítő kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Uránusz és Mars feszült kapcsolatban Artemisz Asztrológia Debrecen
Neptunusz és Mars támogató kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Szaturnusz és Mars feszült kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Plútó és Mars feszült kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Mars és Merkúr feszült kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Neptunusz és Mars feszült kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Mars és Hold feszült kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen