SZATURNUSZ ÉS MARS TÁMOGATÓ KAPCSOLATA

2021. március 22-én teljesedik ki az a pozitív, támogató kapcsolat, amely a Vízöntő csillagjegyben lévő Szaturnusz és az Ikrek jegyében haladó Mars között jön létre. A két bolygó által létesített trigon fényszög kapcsolat hatása már 2021. március 09-től érezhető és egészen április 03-ig áll majd fent.

Ebben az időszakban a Szaturnusz és Mars támogató kapcsolata hatásának következtében azt érezheted, hogy kitartásod, koncentrációd megnő és képes leszel nagy erőket mozgósítani céljaid érdekében!

A Szaturnusz és Mars “összefogásának” köszönhetően több türelemmel rendelkezhetsz, mint általában, és sokkal jobban tudsz alkalmazkodni a különböző élethelyzetekhez. Teherbírásod növekedését most kamatoztathatod csak igazán munkád során! A Bak időszaka rendszerint bővelkedik feladatokban, ezekhez most higgadtan állhatsz hozzá. Képes leszel egy jól átgondolt, logikusan felépített tervet készíteni tennivalóidhoz, s a meghatározott határidőket következetesen betartod. S ami talán a legfontosabb, felelősséget vállalsz tetteidért!

Ha kihasználod ezt a periódust, igazán jó eredményeket és akár elismerést érhetsz el! Sőt, ilyenkor egy kiegyensúlyozott állapotot, egyensúlyt is megvalósíthatsz a személyes akaratod és céljaid, valamint az ezekkel általában együtt járó, vállalni kívánt felelősség területein!

Ebben az időszakban tetteid következményeit is jobban tudod mérlegelni, előrelátóbbá válsz és racionálisan átláthatod az ok- okozati összefüggéseket!

Nagyszerű alkalmad nyílhat most arra, hogy több tapasztalatot szerezz valamilyen tevékenységben.

Nemcsak munkahelyi vezetődnek, hanem saját magadnak is megmutathatod: tudsz keményen dolgozni a célok elérése érdekében!

Ha szeretnéd erőforrásaidat még

hatékonyabban használni…

A Szaturnusz és Mars támogató kapcsolata idején hatékonyabban használhatod fel belső erőforrásaidat, jobban tudod szabályozni energiáidat. Ez most nem az az időszak, amikor hajlandó lennél kockáztatni. Viszont kitartásod megsokszorozódhat, rendíthetetlenül oldhatod meg akár a bonyolult és igazán nehéz feladatokat is! Most az sem tántorít el, ha nem látod egyből az eredményeket! Sőt, belső késztetésed miatt kimondottan ügyelsz az etikusságra, az egyértelműségre és törekedsz a tiszta, átlátható megoldásokra.

A Szaturnusz és Mars támogató kapcsolata fizikai állóképességedet és teljesítményedet is növeli! Így ez egy nagyon jó időszak sportoláshoz, kiváltképpen erőnléti edzésekhez! Otthonodban is nagyobb energiával láthatsz neki a nehezebb tennivalóknak!

Barkácsoláshoz is kedvező ez a periódus, de szintén felhasználhatod ezt a hatást olyan hobbikban, szabadidős tevékenységekben, ahol akár stratégiai gondolkodásra és türelemre van szükség. Most nekiláthatsz a régóta félretett 2000 db-os kirakónak vagy izgalmas sakkpartikat játszhatsz!

Tulajdonképpen azt is mondhatnánk, ha együtt működsz a két planéta által nyújtott energiákkal, amit igazán akarsz, most nagy valószínűséggel sikerül megvalósítanod!

Ha úgy érzed, hasznosítani tudod ezt a tartalmat a mindennapi életedben,

már megérte az erőfeszítésem!

Arra kérlek, oszd meg, küldd el, segíts Te is a sodródóknak!

2021 Heti asztrológiai előrejelzések Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Szaturnusz és Hold negatív kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Uránusz és Hold negatív kapcsolatban Artemisz Asztrológia Debrecen
Plútó és Mars támogató kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Felszálló Holdcsomópont az Ikrek jegyében Artemisz Asztrológia Debrecen
Havi horoszkóp videók Artemisz Asztrológia Debrecen
Államilag nyilvántartott asztrológia oktatás Artemisz Asztrológia Debrecen
Uránusz és Hold pozitív kapcsolódása Artemisz Asztrológia Debrecen

Oláhné Mednyánszki Krisztina 30/479 – 2392
okleveles asztrológus
pszichodráma vezető, család- és párterapeuta
Artemisz Önismereti Műhely és Asztrológia Iskola