SZATURNUSZ ÉS MARS TÁMOGATÓ KAPCSOLATA

2023. október 13-án teljesedik ki az a pozitív, támogató kapcsolat, amely a Halak  csillagjegyben lévő Szaturnusz és az Skorpió jegyében haladó Mars között jön létre. A két bolygó által létesített trigon fényszög kapcsolat hatása 2023. október 05-től érezhető és egészen 2023. október 22-ig áll majd fent.

Ebben az időszakban a Szaturnusz és Mars támogató kapcsolata hatásának következtében azt érezheted, hogy kitartásod, koncentrációd megnő és képes leszel nagy erőket mozgósítani céljaid érdekében!

A Szaturnusz és Mars „összefogásának” köszönhetően több türelemmel rendelkezhetsz, mint általában, és sokkal jobban tudsz alkalmazkodni a különböző élethelyzetekhez. Teherbírásod növekedését most kamatoztathatod csak igazán munkád során!  Képes leszel egy jól átgondolt, logikusan felépített tervet készíteni tennivalóidhoz, s a meghatározott határidőket következetesen betartod. S ami talán a legfontosabb, felelősséget vállalsz tetteidért!

Ha kihasználod ezt a periódust, igazán jó eredményeket és akár elismerést érhetsz el! Sőt, ilyenkor egy kiegyensúlyozott állapotot, egyensúlyt is megvalósíthatsz a személyes akaratod és céljaid, valamint az ezekkel általában együtt járó, vállalni kívánt felelősség területein!

Ebben az időszakban tetteid következményeit is jobban tudod mérlegelni, előrelátóbbá válsz és racionálisan átláthatod az ok-okozati összefüggéseket!

Nagyszerű alkalmad nyílhat most arra, hogy több tapasztalatot szerezz valamilyen tevékenységben.

Nemcsak munkahelyi vezetődnek, hanem saját magadnak is megmutathatod: tudsz keményen dolgozni a célok elérése érdekében!

A Szaturnusz és Mars támogató kapcsolata idején hatékonyabban használhatod fel belső erőforrásaidat, jobban tudod szabályozni energiáidat. Ez most nem az az időszak, amikor hajlandó lennél kockáztatni. Viszont kitartásod megsokszorozódhat, rendíthetetlenül oldhatod meg akár a bonyolult és igazán nehéz feladatokat is! Most az sem tántorít el, ha nem látod egyből az eredményeket! Sőt, belső késztetésed miatt kimondottan ügyelsz az etikusságra, az egyértelműségre és törekedsz a tiszta, átlátható megoldásokra.

A Szaturnusz és Mars támogató kapcsolata fizikai állóképességedet és teljesítményedet is növeli! Így ez egy nagyon jó időszak sportoláshoz, kiváltképpen erőnléti edzésekhez! Otthonodban is nagyobb energiával láthatsz neki a nehezebb tennivalóknak!

Barkácsoláshoz is kedvező ez a periódus, de szintén felhasználhatod ezt a hatást olyan hobbikban, szabadidős tevékenységekben, ahol akár stratégiai gondolkodásra és türelemre van szükség. Most nekiláthatsz a régóta félretett 2000 db-os kirakónak vagy izgalmas sakkpartikat játszhatsz!

Tulajdonképpen azt is mondhatnánk, ha együtt működsz a két planéta által nyújtott energiákkal, amit igazán akarsz, most nagy valószínűséggel sikerül megvalósítanod!

Szaturnusz és Mars feszült kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Szaturnusz és Hold negatív kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Uránusz és Szaturnusz feszült kapcsolódás Artemisz Asztrológia Debrecen