URÁNUSZ ÉS MARS
SEGÍTŐ KAPCSOLATA

2023. július 10-én a Mars – amely a pszicho – asztrológiában egy aktív, koncentrált, ösztönszintű energiát képvisel – belépett a Szűz csillagjegybe. 2023. augusztus 16-án haladása során a Bika jegyében lévő Uránusszal egy pozitív, támogató kapcsolatot – trigon fényszöget- létesít.

Összefogásuk, jótékony energiájuk 2023. augusztus 08-tól egészen augusztus 25-ig érezhető, amit kellő tudatossággal Te is ki – és felhasználhatsz! Ugyanis az Uránusz és Mars segítő kapcsolata idején lehetőséged van megérzéseidre hagyatkozva lerázni magadról olyan béklyókat, amelyek korábban korlátoztak cselekedeteidben…

Uránusz és Mars segítő kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen

Hatodik érzéked kitűnően működhet, és ösztöneid is erőteljesek lesznek ebben az időszakban!

A Mars jóvoltából most józanul és energiáidat koncentrálva reagálhatsz a környezetből érkező hatásokra, az Uránusz segítségével viszont képes lehetsz ezekre gyorsan reagálni! Teheted ezt akár számodra teljesen más, új formában, saját magadnak és másoknak is meglepetést okozva…

A két planéta kapcsolódásának idején az is előfordulhat, hogy a megszokottnál sokkal nagyobb szabadságot igényelsz, és vágyaidat tekintve is új területekre szeretnél „evezni”…

Fontos, hogy az Uránusz és Mars kapcsolódása éppen ezért nyugtalanság érzést okozhat, és olyan időszakot, amikor a régi dolgaid unalmasnak tűnhetnek… Mindezek pedig fokozhatják a hajlamodat arra, hogy felesleges kockázatot vállalj egy kis változatosságért és izgalomért!

Uránusz és Mars segítő kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen

Próbálj meg minél tudatosabb lenni, s így kiaknázni a planéták által nyújtotta lehetőségeket. Az Uránusz és Mars segítő kapcsolata által egyszerre lehetsz kellően rugalmas és átgondolt!

Kereshetsz, és jó eséllyel találhatsz is olyan tevékenységeket, amelyek valóban különböznek, eltérnek a Neked megszokottól, de nem járnak veszélyekkel! Hallgass belső hangodra! Mit akarsz igazán? A Mars most segít Neked ebben!

Nagyszerű lehetőséged van most új sportok kipróbálására, s kimondottan kedvez ez a hatás a harcművészetek megismeréséhez! Hiszen ezekben kiválóan integrálódik a két planéta mostani kapcsolata!

Munkádban, szabadidődben új vagy nem hétköznapi eszközökre, módszerekre, technikai eszközökre vágyhatsz, s a Bika jegyében lévő Uránusz segít, hogy ezek valóban megvalósuljanak, „formát és alakot öltsenek”!

Fizikai vonzerőd, személyes „varázsod” is lendületet kaphat ebben az időszakban! Kisugárzásodnak köszönhetően pedig hamarabb találhatsz partnert ezekben a napokban, sőt, akár váratlan helyzetekből is kerekedhetnek romantikus kapcsolatok

Most konkrét lépéseket is tehetsz másokért (adakozhatsz, csatlakozhatsz gyűjtőakciókhoz, felszólalhatsz), és küzdhetsz a gyengébbekért, rászorulókért.

Az Uránusz és Mars segítő kapcsolata idején azonban nemcsak másokon, hanem Magadon is segíthetsz! Kihasználhatod ezt a hatást arra, hogy felismerd nyugtalanságodat és tudatosítsd a változás iránti igényedet!

Kereshetsz például olyan, általad még nem ismert, játékos és szórakoztató eszközöket, amelyek segítenek Téged önmagad mélyebb megismerésében.

Uránusz és Hold negatív kapcsolatban Artemisz Asztrológia Debrecen
Uránusz és Mars segítő kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Uránusz - Nap kvadrát Artemisz Asztrológia Debrecen
Uránusz és Mars feszült kapcsolatban Artemisz Asztrológia Debrecen
Uránusz és Hold pozitív kapcsolódása Artemisz Asztrológia Debrecen
Uránusz és Szaturnusz feszült kapcsolódás Artemisz Asztrológia Debrecen
Uránusz és Merkúr pozitív kapcsolódása Artemisz Asztrológia Debrecen
Uránusz és Vénusz pozitív kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen