URÁNUSZ ÉS MARS SEGÍTŐ KAPCSOLATA

2021. április 23-án a Mars – amely a pszicho – asztrológiában egy aktív, koncentrált, ösztönszintű energiát képvisel – belépett a Rák csillagjegybe. 2021. május 12-én haladása során a Bika jegyében lévő Uránusszal egy pozitív, támogató kapcsolatot – szextil fényszöget- létesít.

Összefogásuk, jótékony energiájuk 2021. május 04-től egészen 2021. május 19-ig érezhető, amit kellő tudatossággal Te is ki – és felhasználhatsz! Ugyanis az Uránusz és Mars segítő kapcsolata idején lehetőséged van megérzéseidre hagyatkozva lerázni magadról olyan béklyókat, amelyek korábban korlátoztak cselekedeteidben…

Uránusz és Mars segítő kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen

Hatodik érzéked kitűnően működhet, és ösztöneid is erőteljesek lesznek ebben az időszakban!

A Rák közegében “lubickoló” Mars jóvoltából most sokkal érzékenyebben reagálhatsz a környezetből érkező hatásokra, az Uránusz segítségével viszont most képes lehetsz ezekre gyorsan reagálni! Teheted ezt akár számodra teljesen más, új formában, saját magadnak és másoknak is meglepetést okozva…

A két planéta kapcsolódásának idején az is előfordulhat, hogy a megszokottnál sokkal nagyobb szabadságot igényelsz, és vágyaidat tekintve is új területekre szeretnél “evezni”…

Fontos, hogy az Uránusz és Mars kapcsolódása éppen ezért nyugtalanság érzést okozhat, és olyan időszakot, amikor a régi dolgaid unalmasnak tűnhetnek… Mindezek pedig fokozhatják a hajlamodat arra, hogy felesleges kockázatot vállalj egy kis változatosságért és izgalomért!

Most csinálj valami egészen újat!

Fejlődj, gazdagodj egy hatékony eszköz segítségével!

Uránusz és Mars segítő kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen

Próbálj meg minél tudatosabb lenni, s így kiaknázni a planéták által nyújtotta lehetőségeket. Az Uránusz és Mars segítő kapcsolata által egyszerre lehetsz kellően rugalmas és átgondolt!

Kereshetsz, és jó eséllyel találhatsz is olyan tevékenységeket, amelyek valóban különböznek, eltérnek a Neked megszokottól, de nem járnak veszélyekkel! Hallgass belső hangodra! Mit akarsz igazán? A Mars most segít Neked ebben!

Nagyszerű lehetőséged van most új sportok kipróbálására, s kimondottan kedvez ez a hatás a harcművészetek megismeréséhez! Hiszen ezekben kiválóan integrálódik a két planéta mostani kapcsolata!

Munkádban, szabadidődben új vagy nem hétköznapi eszközökre, módszerekre, technikai eszközökre vágyhatsz, s a Bika jegyében lévő Uránusz segít, hogy ezek valóban megvalósuljanak, “formát és alakot öltsenek”!

Fizikai vonzerőd, személyes “varázsod” is lendületet kaphat ebben az időszakban! Kisugárzásodnak köszönhetően pedig hamarabb találhatsz partnert ezekben a napokban, sőt, akár váratlan helyzetekből is kerekedhetnek romantikus kapcsolatok

A Halak csillagjegyben lévő Mars hatására empátiád felerősödhet, a Bika Uránusszal kapcsolódva pedig konkrét lépéseket is tehetsz másokért (adakozhatsz, csatlakozhatsz gyűjtőakciókhoz, felszólalhatsz), és küzdhetsz a gyengébbekért, rászorulókért.

Az Uránusz és Mars segítő kapcsolata idején azonban nemcsak másokon, hanem Magadon is segíthetsz! Kihasználhatod ezt a hatást arra, hogy felismerd nyugtalanságodat és tudatosítsd a változás iránti igényedet!

Kereshetsz például olyan, általad még nem ismert, játékos és szórakoztató eszközöket, amelyek segítenek Téged önmagad mélyebb megismerésében.

A képlékeny, vizes Halak közegben lévő Mars hatására néha bizonytalanná válhatsz saját erődet, céljaidat illetően, az uránuszi fényszög viszont segít abban, hogy ezek felszínre kerülhessenek… Viszont jó, hogy ha erre a folyamatra tudatosan rálátsz és óvakodsz a hirtelen kitörésektől és heves megnyilvánulásoktól!

Ha úgy érzed, hasznosítani tudod ezt a tartalmat a mindennapi életedben,

már megérte az erőfeszítésem!

Arra kérlek, oszd meg, küldd el, segíts Te is a sodródóknak!

Oláhné Mednyánszki Krisztina 30/479 – 2392
okleveles asztrológus
pszichodráma vezető, család- és párterapeuta
Artemisz Asztrológia Iskola