MARS ÉS MERKÚR TÁMOGATÓ KAPCSOLATBAN

2022. április 08-án a Vízöntő jegyében haladó Mars és a Kos csillagjegyben járó Merkúr egy pozitív, segítő kapcsolatot (szextil fényszöget) alakítanak ki egymással!

Igaz, hogy a Merkúr gyors mozgása miatt nem tart sokáig ez a tranzit – 2022. április 05-től április 12-ig -de meglehetősen élénk és eseménydús napoknak nézhetünk elébe! 

A mostani Mars és Merkúr kapcsolódás idején energikusabbak, dinamikusabbak lehetünk és intellektusunk sziporkázhat!

Mars és Merkúr kapcsolódás Artemisz Asztrológia Debrecen

Kommunikációnk szenvedélyessé válhat, és most kifejezetten örömünket találhatjuk abban, hogy másokhoz kapcsolódunk, beszélgetünk és viccelődünk. Élvezzük a társasági életet, és olyan helyekre vágyunk, ahol sok ember van és „pezseg” az élet!

Szívesen szállunk be barátságos, ám inspiráló vitákba, álláspontunkat pedig logikával és racionalitással próbáljuk alátámasztani! Előszeretettel társalgunk ilyenkor társadalmi és akár filozófiai kérdésekről is!

Testbeszédünk is sokkal kifejezőbbé válik, és mondanivalónkba akár egy kis iróniát is csempészhetünk!

Közvetlenebbek és őszintébbek lehetünk, bátran kimondjuk, amit gondolunk. Sőt, most belső késztetést érzünk arra vonatkozóan, hogy kiálljunk nemcsak saját igazunkért, hanem másokéért is!

Megnövekedett karizmánk és intellektuális vonzerőnk miatt szerelmi életünkre is pozitív hatással lehet a Mars és Merkúr kapcsolódás! Szívesen flörtölünk, és szavainkkal hódíthatunk! Ha eddig nem mertünk megszólítani a másikat, most lesz bátorságunk szóba elegyedni és randevút kérni…!

A Kos jegyháttér tettre kész és impulzív „tüzessége” hatására viszont növekedhet elfogultságod saját magaddal szemben… A különböző szituációkban – még ha nehéz is – próbálj meg tudatosan viselkedni!

Légy tekintettel másokra és a tiédtől eltérő véleményekre, nézetekre! Ne akard ráerőltetni saját álláspontodat környezetedre, és kerüld a „főnökösködést”… Türelmetlenséged és indulataidat pedig inkább mozgással, sportolással vezesd le!

Céltudatosságunkra is jó hatással van a két planéta együttműködése, elménk és gondolkodásunk is felélénkül. Munkánkban és tanulmányainkban is nagyon jól haladhatunk ezekben a napokban, sőt, belevághatunk szellemi, filozófiai, spirituális témák elsajátításába is!

A Mars és Merkúr kapcsolódás idején észrevehetjük, hogy több energiánk van, mint általában. Ilyenkor nehezebben tudunk egy helyben maradni, nyughatatlanokká válhatunk, izgünk – mozgunk.  Így ez most nagyszerű időszak a sportoláshoz, sőt, versenyhelyzetekben is kipróbálhatjuk magunkat!

Plútó és Mars feszült kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Uránusz és Mars segítő kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Uránusz és Mars feszült kapcsolatban Artemisz Asztrológia Debrecen
Neptunusz és Mars támogató kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Szaturnusz és Mars feszült kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Mars és Merkúr feszült kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Neptunusz és Mars feszült kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Mars és Hold feszült kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen