PLÚTÓ ÉS MARS FESZÜLT KAPCSOLAT

Ősi, állatias ösztönök fogságában…

2024. június 04-18. között a Bika jegyében haladó Mars haladása során egy igen nehéz, sok kihívást tartogató kapcsolódásba (kvadrát fényszög) kerül a Vízöntő csillagjegyben tartózkodó Plútóval!

A Plútó és Mars „robbanékony viszonya” 2024. június 11-én teljesedik ki, s meglehetősen nehéz élményeket tartogathat… A kulcs ebben az esetben is a tudatosság, de nézzük meg, hogy mire is számíthatunk!

A Mars a személyes akaratunkat kifejező dinamikus erő az asztrológiában! Azt az erőt szimbolizálja, amellyel megszerezzük, amit akarunk! Tükrözi kezdeményező- és küzdőképességünket, szexuális éhségünket, de bátorságunkat is! A Marssal ellentétben, a Plútó által képviselt tartalmaink a tudattalanunkban szunnyadnak! A Plútó „mélységek” és a transzformációk bolygója, aki pusztítva teremt! Állandó változást generál az életünkben, ha akarjuk, ha nem!

Amikor a Plútó a Marssal kerül egy konfrontatív összeköttetésbe, óriási belső erők összefeszülését érezheted magadban, mely könnyen pusztító, destruktív formában robbanhat ki…!

Igen erős indulatokat érezhetsz, amelyeket ebben az esetben nehéz kordában tartani! Tolerancia küszöböd szinte semmivé válhat, rendkívül türelmetlen és feszült lehetsz ezekben a napokban! Kontroll igényed és bizalmatlanságod növekedő bizonytalanságod miatt jelentősen megemelkedhet.

Plútó és Mars feszült kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen

A Plútó hatására a marsi energiák nyers, intenzív formában nyilvánulhatnak meg, mely a dühkitöréstől kezdve akár a bántalmazásig is elfajulhat! Ilyenkor szerte a nagyvilágból több bűntettről, merényletekről, tragikus balesetről is hallhatsz!

Megnőhet azoknak a száma, akik kíméletlen és zsarnoki módon próbálnak mások fölött uralmat és hatalmat gyakorolni…!

Természetesen ezzel nem azt akarjuk mondani, hogy a Plútó és Mars feszült kapcsolata idején mindenki tombolásba kezd! Arra szeretnénk felhívni a figyelmedet, hogy ez az a periódus, amikor rengeteg konfliktussal és összeütközéssel, háborúskodással szembesülhetsz! Saját magadban is érezheted ezt a rendkívül feszült hatást, hiszen ezek a küzdelmek belső világodban is lezajlanak!

Ahelyett, hogy kihívóan és provokatívan viselkednél, tudatosítsd magadban, hogy most egy vitás, konfliktusos helyzet nem jut el a megoldásig! Sőt, félreértésekből is óriási harag és elmérgesedett viszony alakulhat ki!

Ha érzed a felforgató energiákat és érzéseket, próbáld meg tudatosítani ezeket! Mások kontroll alatt tartása és ellenőrizgetése helyett bármilyen nehéz is, gyakorolj önkontrollt!

Áldásos hatása van ilyenkor (is) a testmozgásnak, a sportnak! Magunknak teszünk jót, ha ilyenkor inkább egy edzőteremben tomboljuk ki magunkat!

Plútó és Mars feszült kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Plútó és Merkúr támogató kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Plútó és Vénusz támogató kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Plútó-Nap kvadrát Artemisz Asztrológia Debrecen
Plútó és Jupiter együttállás a Bak jegyében Artemisz Asztrológia Debrecen