PLÚTÓ ÉS MARS FESZÜLT KAPCSOLAT

Ősi, állatias ösztönök fogságában…

2020. december 05. és 2021. január 06. között a Kos jegyében haladó Mars helyzetéből adódóan újra nehéz, konfliktusos kapcsolatba kerül a Bak csillagjegyben tartózkodó Plútóval!

A most harmadszorra kialakuló Plútó és Mars “robbanékony viszony” – az asztrológiában kvadrát fényszög – 2020. december 23-én teljesedik ki, s meglehetősen nehéz élményeket tartogathat…

A kulcs ebben az esetben is a tudatosság, de nézzük meg, hogy mire is számíthatunk!

Plútó és Mars feszült kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen

A Mars a személyes akaratunkat kifejező dinamikus erő az asztrológiában! Azt az erőt szimbolizálja, amellyel megszerezzük, amit akarunk! Tükrözi kezdeményező- és küzdőképességünket, szexuális éhségünket, de bátorságunkat is! Abban az esetben, amikor a Mars a Kos jegyében  halad, mindezek a témák még jobban felerősödnek! Igaz, hogy nagyon aktívvá és tettre késszé válunk, de egyúttal türelmetlenségünk, “forró fejűségünk” meggondolatlan, elhamarkodott cselekedetekre sarkalhat bennünket…

A Marssal ellentétben, a Plútó által képviselt tartalmaink a tudattalanunkban szunnyadnak! A Plútó “mélységek” és a transzformációk bolygója, aki pusztítva teremt! Állandó változást generál az életünkben, ha akarjuk, ha nem!

Amikor a Plútó a Marssal kerül egy konfrontatív összeköttetésbe, óriási belső erők összefeszülését érezheted magadban, mely könnyen pusztító, destruktív formában robbanhat ki…!

Igen erős indulatokat érezhetsz, amelyeket ebben az esetben nehéz kordában tartani! Tolerancia küszöböd szinte semmivé válhat, rendkívül türelmetlen és feszült lehetsz ezekben a napokban! Kontroll igényed és bizalmatlanságod növekedő bizonytalanságod miatt jelentősen megemelkedhet.

Plútó és Mars feszült kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen

A Plútó hatására a marsi energiák nyers, intenzív formában nyilvánulhatnak meg, mely a dühkitöréstől kezdve akár a bántalmazásig is elfajulhat! Ilyenkor szerte a nagyvilágból több bűntettről, merényletekről, tragikus balesetről is hallhatsz!

Megnőhet azoknak a száma, akik kíméletlen és zsarnoki módon próbálnak mások fölött uralmat és hatalmat gyakorolni…!

Természetesen ezzel nem azt akarjuk mondani, hogy a Plútó és Mars feszült kapcsolata idején mindenki tombolásba kezd! Arra szeretnénk felhívni a figyelmedet, hogy ez az a periódus, amikor rengeteg konfliktussal és összeütközéssel, háborúskodással szembesülhetsz! Saját magadban is érezheted ezt a rendkívül feszült hatást, hiszen ezek a küzdelmek belső világodban is lezajlanak!

Kíváncsi vagy, hogyan használd

hatékonyan marsikus energiáidat?

Ügyelj arra ezekben a napokban, hogy ne viselkedj kihívóan és provokatívan! Tudatosítsd magadban, hogy most egy vitás, konfliktusos helyzet nem jut el a megoldásig! Sőt, félreértésekből is óriási harag és elmérgesedett viszony alakulhat ki!

Ha érzed a felforgató energiákat és érzéseket, próbáld meg tudatosítani ezeket! Mások kontroll alatt tartása és ellenőrizgetése helyett bármilyen nehéz is, gyakorolj önkontrollt!

Áldásos hatása van ilyenkor (is) a testmozgásnak, a sportnak! Magunknak teszünk jót, ha ilyenkor inkább egy edzőteremben tomboljuk ki magunkat!

Ha úgy érzed, hasznosítani tudod ezt a tartalmat a mindennapi életedben,

már megérte az erőfeszítésem!

Arra kérlek, oszd meg, küldd el, segíts Te is a sodródóknak!

Oláhné Mednyánszki Krisztina 30/479 – 2392
okleveles asztrológus
pszichodráma vezető, család- és párterapeuta
Artemisz Asztrológia Iskola