SZATURNUSZ ÉS MARS FESZÜLT KAPCSOLATA

Társadalmi érdekek kontra egyéni törekvéseink…

A Bika jegyében járó Mars haladása során 2021. január 13-án egy nehéz, kihívásokat, nehézségeket tartogató kapcsolatba – kvadrát fényszög – kerül a Vízöntő csillagjegyben lévő Szaturnusszal.

Összeszedtük neked a legfontosabb jellemzőit a Szaturnusz és Mars feszült kapcsolatának, hogy tudd mire készülj, és hogyan hozd ki a maximumot ezekből a napokból!

  • A legerősebb élményed az lehet, hogy megéled azt, hogy a személyes akaratod és törekvésed most összeütközik benned (is) a külső kényszerrel. Átéled, hogy amire vágysz, amit szeretnél az valami egészen más, mint aminek eleget kell tenned…
  • Aktivitásodat a szükségszerű tennivalókra koncentrálja, így korlátozva érezheted magad. Átélheted hogy a társadalmi érdekek, sorsszerű hatások milyen komolyan visszahatnak egyéni törekvéseidre
  • Most leginkább az tud a segítségedre lenni, ha a kényszerű keretek “feszegetése”, az azon való problémázás helyett a figyelmedet a belső tartalmakra  fordítod. Ez egy érlelő, konstruktív időszak neked is! Gondolj arra, a mag is biztonságos zárt közegben tud fejlődni, érlelődni! Most a külső akadályokkal legyél toleráns, ahol lehet csökkents feladataidat és ne keress folyton külső bűnbakot.

Ha nehéz úrrá lenni a szorongásodon a kialakult (és egyre nyomasztóbb) helyzetben…  

5 hatékony eszköz, ami segít, hogyan hozd ki a legtöbbet ezekből a napokból, hetekből!

Szaturnusz és Mars feszült kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen

Türelmetlenebb lehetsz, és egyre feszültebbé válhatsz a rád nehezedő feladatok és kötelességek miatt! Sőt, akár azt is érezheted, hogy az egész világ összeesküdött ellened, mindenki csak akadályoz téged. Mintha újabb és egyre nagyobb hegyet kellene megmásznod…

A Mars a személyes akaratodat kifejező dinamikus erő az asztrológiában! Azt az erőt szimbolizálja, amellyel megszerzed, amit akarsz! Tükrözi kezdeményező- és küzdőképességedet, bátorságodat, de elárulja azt is, hogyan győzöd le az akadályokat. Szigorú tanárunk, a Szaturnusz pedig kíméletlenül vizsgálja érettségedet, sokszor fájdalmas élményekkel hívja fel figyelmedet arra, hová kellene összpontosítanod erőidet és miben kellene fejlődnöd!

A Szaturnusz és Mars feszült kapcsolata idején több akadállyal, korlátozással találkozhatsz, és ez felettébb frusztráló, szorongáskeltő lehet! Ha átléped a határokat, most könnyen orrodra koppint a (kozmikus) rend őre!

Szaturnusz és Mars feszült kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen

Kifejezetten nehezedre eshet most a régi, jól bevált rendszereket és módszereket alkalmazni munkád, vagy a hétköznapi teendőid során!

Összetűzésbe keveredhetsz ezekben a napokban feletteseiddel, tanáraiddal, esetleg a hatóságokkal, melynek eredményeképp korlátozást, büntetést, esetleg visszautasítást élhetsz át!

Kötelezhetnek túlórára, kaphatsz extra feladatokat, a kiégés kockázata most nagyon erős lehet!

Most nagy szükséged lehet egy jól struktúrált menetrendre, melyben helyet kell hogy kapjon a regenerálódásodat szolgáló időkeret is!

Tudatosítsd magadban türelmetlenséged okát!

TANULJ ASZTROLÓGIÁT!

  • A Szaturnusz és Mars feszült kapcsolata idején ne várj azonnali eredményeket se magadtól, se másoktól!
  • Csak annyit erőfeszítést tegyél, amennyi elégséges és szükséges egy helyzetben! Jó időszak ez a  tökéletességvággyal való leszámolásra!
  • Próbáld meg tudatosítani, hogy mások is ugyanúgy nyomás alatt vannak, hozzád hasonlóan.
  • Feszültségeidet, indulataidat lehetőleg ne másokon vezesd le! Ha mozgásra vágysz, mindenképp melegíts be, mert az érezhető “bemerevedettségből” most sérülékeny izmok, izületek következnek!
  • Kerüld ezekben a napokban az idősebb családtagjaiddal vagy feletteseiddel való vitás helyzeteket! Gondolj a jövőre, előzd meg, hogy egy konfliktus tovább mérgesedjen!
  • Jelezd terhelhetőséged határát ott ahol ez szükséges!

Ebben az időszakban jó taktika lehet, ha a rövid távú célok és pillanatnyi sikerek helyett kitartóan a hosszabb távú terveidre összpontosítasz! Ez egyben át is segíthet a nehezebb, terheltebb napokon.

Ha a jövőbeni, megvalósítani kívánt elképzeléseidre koncentrálsz, képes leszel elviselni az ideiglenes nehézségeket, azok segítségével akár meg is erősödhetsz! Hiszen Te is ismered a mondást:„Teher alatt nő a pálma”!

Ha úgy érzed, hasznosítani tudod ezt a tartalmat a mindennapi életedben,

már megérte az erőfeszítésem!

Arra kérlek, oszd meg, küldd el, segíts Te is a sodródóknak!

2021 Heti asztrológiai előrejelzések Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Uránusz és Mars segítő kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Hátráló, azaz retrográd mozgás az asztrológiában Artemisz Asztrológia Debrecen
Nap és Hold támogató kapcsolatban Artemisz Asztrológia Debrecen
Szaturnusz és Hold negatív kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Neptunusz és Hold kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
A Plútó hátráló mozgása a Bak jegyében Artemisz Asztrológia Debrecen
Uránusz és Hold negatív kapcsolatban Artemisz Asztrológia Debrecen
Mars és Hold együttállás Artemisz Asztrológia Debrecen

Oláhné Mednyánszki Krisztina 30/479 – 2392
okleveles asztrológus
pszichodráma vezető, család- és párterapeuta
Artemisz Önismereti Műhely és Asztrológia Iskola