SZATURNUSZ ÉS MARS FESZÜLT KAPCSOLATA

Amikor úgy érezzük, semmi nem jön össze…

2019. október 27-én a Mérleg csillagjegyben haladó Mars és a Bak jegyében lévő Szaturnusz olyan helyzetbe kerülnek, hogy közöttük egy megfeszített, kihívásokat tartogató kapcsolat alakul ki, melynek hatását +/- 1 hétig még érezhetjük!

Ezt, a két bolygó által létesített, inkább gátló hatásokat jelző társulást az asztrológiában kvadrát fényszög-kapcsolatnak hívjuk. De vajon mit hoz számunkra a Szaturnusz és Mars feszült kapcsolata és hogyan tudjuk kihozni a maximumot ezekből a napokból?

Szaturnusz és Mars feszült kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen

A Mars a személyes akaratunkat kifejező dinamikus erő az asztrológiában! Azt az erőt szimbolizálja, amellyel megszerezzük, amit akarunk! Tükrözi kezdeményező- és küzdőképességünket, bátorságunkat, de elárulja azt is, hogyan győzzük le az akadályokat. Abban az esetben, amikor a Mars a Mérleg jegyében halad, céltudatosságunk csökkenhet és elbizonytalanodhatunk! Szigorú tanárunk, a Szaturnusz pedig kíméletlenül vizsgálja érettségünket, sokszor fájdalmas élményekkel hívja fel figyelmünket arra, hová kellene összpontosítanunk erőinket és miben kellene fejlődnünk!

A Szaturnusz és Mars feszült kapcsolata idején több akadállyal, korlátozással találkozhatunk! Ha átlépjük a határokat, most könnyen orrunkra koppint a rend őre!

Türelmetlenebbek lehetünk, és egyre feszültebbé válhatunk a ránk nehezedő feladatok és kötelességek miatt! Sőt, akár azt is érezhetjük, hogy az egész világ összeesküdött ellenünk. Egy hasonlattal élve: mintha újabb és újabb hegyet kellene megmásznunk!

Szaturnusz és Mars feszült kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen

Kifejezetten nehezünkre eshet most a régi, jól bevált rendszereket és módszereket alkalmazni munkánk, vagy a hétköznapi teendők során!

Összetűzésbe keveredhetünk ezekben a napokban a hatóságokkal, feletteseinkkel vagy tanárainkkal, melynek eredményeképp korlátozást, büntetést, esetleg visszautasítást élhetünk át!

Kötelezhetnek bennünket túlórára, kaphatunk extra feladatokat, a kiégés kockázata most nagyon erős lehet!

Tudatosítsd magadban türelmetlenséged okát!

A Szaturnusz és Mars feszült kapcsolata idején nem célszerű azonnali eredményeket várni! Próbáljuk meg tudatosítani ezt magunkban, feszültségünket, indulatainkat ne másokon vezessük le! Kerüljük ezekben a napokban az idősebb családtagjainkkal vagy feletteseinkkel való vitás helyzeteket! Gondoljunk a jövőre, előzzük meg, hogy egy konfliktus tovább mérgesedjen!

Ebben az időszakban jó taktika lehet, ha a rövid távú célok és pillanatnyi sikerek helyett kitartóan a hosszabb távú terveinkre összpontosítunk! Ez egyben át is segíthet minket a nehezebb, terheltebb napokon. Ha a jövőbeni, megvalósítani kívánt elképzeléseinkre koncentrálunk, képesek leszünk elviselni az ideiglenes nehézségeket, azok segítségével megerősödhetünk! Úgy is mondhatjuk, hogy a két planéta kapcsolódása felhívja a figyelmünket arra, hogy: „teher alatt nő a pálma”!

Ha úgy érzed, hasznosítani tudod ezt a tartalmat a mindennapi életedben,

már megérte az erőfeszítésem!

Arra kérlek, oszd meg, küldd el, segíts Te is a sodródóknak!

Oláhné Mednyánszki Krisztina 30/479 – 2392
okleveles asztrológus
pszichodráma vezető, család- és párterapeuta
Artemisz Önismereti Műhely és Asztrológia Iskola