Amikor a Vénusz
a Skorpió csillagjegyben jár

Vénusz a Skorpió csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
  • Nagyon mély vágyakat, vonzódásokat és indulatokat élhetünk meg!
  • Az emberi viszonyokban, kapcsolatainkban felszínre hozza a kritikus pontokat, így azok mélységeivel szembesít 2023. december 04. és december 29. között.
  • A Vénusz a Skorpió csillagjegyben haladva felerősítheti bennünk a félelmet az elköteleződéstől, függéstől, kiszolgáltatottságtól, szakítástól, s ez féltékenységben, krízisekben, feszültségekben realizálódhat…

A Skorpió Vénusz időszak mindenképpen pozitív hatása viszont az, hogy segíti a saját mélységeinkkel való szembesülést, az önismereti munkát, mely mindannyiunk életében fontos folyamat!

  • Ebben a periódusban így lehetőségünk van rálátni arra, milyen lelki hiányállapotok mentén vagyunk függésben másokkal, s ezt megváltoztathatjuk!
  • Korábban le nem rendezett kapcsolatok visszatérhetnek életünkbe, vagy olyan motívumok, feszültségek ismét felüthetik fejüket, amiről azt gondoltuk, hogy sikerült már lerendeznünk, vagy túljutunk rajta.
  • Ezek most, mint rejtett „aknák”, „felrobbanhatnak” és konfliktusokat okozhatnak kapcsolatainkban és saját magunkban is!
Vénusz a Skorpió csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
  • Abban az esetben, ha egy kapcsolatunk az elengedés és a lezárás fázisába érkezett, a Vénusz a Skorpió csillagjegyben támogat minket a szükséges lépések megtételében!
  • Mindenképpen pozitív hozadéka ennek a hatásnak az is, hogy ezekben a napokban társunkkal nagyon bensőséges, szenvedélyes, mély érzelmekkel teli kapcsolatot élhetünk meg!

Titkos vágyainkat tárhatjuk fel párunk előtt, így felfrissíthetjük, felpezsdíthetjük szexuális életünket, sőt, akár egy magasabb szintre is emelhetjük azt (pl. tantra)!

Vénusz a Rák csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Vénusz az Ikrek csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Vénusz a Bika csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
Vénusz a Kos csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
Vénusz a Halak csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
Vénusz a Vízöntő csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
Vénusz a Bak csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
Vénusz a Mérleg csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Vénusz az Oroszlán csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen