MARS ÉS MERKÚR FESZÜLT KAPCSOLATA

A Merkúr belépve a Skorpió csillagjegybe 2023. október 22. és november 06. között „megérkezik” a szintén a Skorpió jegyében járó Mars mellé!

A két planéta között kialakult együttállás fényszög hatását legerősebben 2023. október 29-én  érezhetjük, amely igencsak sok kihívást tartogathat…

Általánosságban azt mondhatjuk, hogy a Mars és Merkúr feszült kapcsolata idején a legnagyobb „erőpróbát” a meggondolatlan, érzelmi alapú kommunikáció és az át nem gondolt, elhamarkodott cselekedetek jelenthetik

Mars és Merkúr feszült kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen

Ennek az állásnak az alapfeszültségét az adja az impulzív, dinamikus, akarat-vezérelt marsikus, és a kommunikációért, gondolatainkért felelős merkúri energiák összekapcsolódnak a Skorpió „mélységeket” megtapasztaló közegében!

A két bolygó hatásának következtében most erős ingerlékenységet, frusztráltságot tapasztalhatsz magadon, és másokon is!

Észreveheted, hogy érzelmeidet és gondolataidat nehezen tudod megfogalmazni, vagy már nem is akarod… Magadat is meglepheted azzal, hogy máskor kordában tartott feszültséged most váratlan „kitörések” formájában jelentkezik… Türelmetlenség lehet úrrá rajtad, mely balesetveszélyes helyzetekbe sodorhat, ha nem figyelsz eléggé!

A hirtelen, heves és akár agresszív megnyilvánulások további konfliktusokat is szíthatnak… Így nagyon fontos, hogy a Mars és Merkúr feszült kapcsolata idején kommunikációd során fokozottan figyelj oda a másikra! Nagyon alaposan gondold át, hogy kinek, mit és hogyan mondasz!

Mars és Merkúr feszült kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen

Most könnyebb a „nehezebb utat” választani, megsértődni, vagy a másikat megsérteni, hogy azután duzzogva eltávolodjatok egymástól! Sajnos, ez most nem a diplomatikus lépések és az együttműködésre törekvés ideje, biztosan észreveszed ezt a világban fokozódó konfliktushelyzetekben is…!

Ebben a periódusban azt is tapasztalhatod, hogy mások akaratukat rád szeretnék erőltetni, vagy meg akarnak győzni… Ezt viszont most nem direkt módon, hanem játszmákkal, „kerülőutakon”, akár zsarolással, erőfitogtatással próbálják elérni!

Legyél óvatos, ha azt érzed, hogy szinte „nyomulva” valamire nagyon rá akarnak beszélni! A közlekedésben igyekezz inkább előzékeny lenni és legyél óvatos a szúró, vágó, éles eszközökkel…

A Mars és Merkúr feszült kapcsolata nem kedvez az objektív, következetes döntési folyamatoknak, ha teheted, halaszd el az ezzel kapcsolatos ügyeidet!

Ha életedben mégis éppen most aktuális valamilyen gazdasági, üzleti lépés, akkor a felmerülő kérdéseket többször nézd át és alaposan járd körbe! Sőt, akár kérheted egy szakértő segítségét is annak érdekében, hogy nehogy egy labilis és nem túl kedvező helyzetben találd magad. Most kerüld el a kockázatvállalást!

Mars és Merkúr feszült kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen

Mint minden nehezebb hatásnál, most is szeretnénk hangsúlyozni! Tudatossággal enyhítheted a két planéta által kiváltott problémás helyzeteket!

Ügyelj arra, hogy ne szippantson be saját érzelmi örvényed!

Nézz szembe belső világoddal, próbáld meg beazonosítani nehézségeid mozgatórugóit…. Ehhez ajánljuk figyelmedbe korábbi videónkat, amely az indulatok, az agresszió és szorongás kapcsolatáról szól!

Mostani feszítő energiáidat pedig próbáld valamilyen fizikai tevékenység, mozgás és sport által levezetni! De ne felejtsd el a kellő bemelegítést, mert most fizikailag is sérülékenyebb vagy!

Plútó és Mars feszült kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Uránusz és Mars segítő kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Uránusz és Mars feszült kapcsolatban Artemisz Asztrológia Debrecen
Neptunusz és Mars támogató kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Szaturnusz és Mars feszült kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Mars és Merkúr feszült kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Neptunusz és Mars feszült kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Mars és Hold feszült kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen