Havi horoszkóp: Oroszlán hava

2022.07.22-2022.08.23.

Nap az Oroszlán csillagjegybe lép 2022. július 22-én 22 óra 06 perckor, s tovább halad a Szűz jegyébe augusztus 23-án 05 óra 16 perckor. 

Most az Oroszlán Havában járunk, ami régi magyar elnevezés szerint Szent Jakab, illetve Áldás Hava.

A horoszkóp ábra az Oroszlán jegyváltás idejére budapesti koordinátákra van elkészítve.

2022 Oroszlán havi horoszkóp Artemisz Asztrológia Debrecen

A havi asztrológiai aktualitások a NAP egy adott jelben való haladásához igazodnak. A Nap és bolygók jegyváltásait, főbb holdfázisokat, erősebb hatású fényszögeket emeljük ki.

AKTUÁLIS KOZMIKUS HATÁSOK

2022-ben is az Oroszlán Havára esik a “túlfogyasztás világnapja”, mely különösen fontos témára irányítja rá a figyelmünket. Július 28-án elérjük azt a küszöböt, amikortól a természeti erőforrások megújulóképességén felül fogyaszt az emberiség… Szomorú tény, hogy Magyarországon ettől is rosszabb a helyzet, már május 30-óta hitelez nekünk Földanyánk ☹…

A július végétől ismét egyre aktívabban nyilvánul meg a 2020-2021-es évek legnehezebb asztrológiai hatása a Szaturnusz – Uránusz egymásnak feszülő konstellációja. Ha szétnézünk a világban zajló események között, láthatjuk, hogy egyének és társadalmak tekintetében is komoly kríziseket okoz, minőségű változásokat kényszerít ki! 

2022 Oroszlán havi horoszkóp Artemisz Asztrológia Debrecen

Az Oroszlán Havában a Nap még mindig magasan jár az égen, hosszúak és melegek a nappalok, mostanában túlságosan is melegek! Aki csak teheti, családjával, barátaival együtt kikapcsolódást iktat be a dolgos hétköznapokba. 

Ez az időszak kedvez az aktív pihenésnek, az életörömök – nyaralás, sport, lustálkodás, szerelmeskedés – megélésének, kapcsolódj ki Te is! De most, a kiteljesedés időszakában kreatív alkotásvágyadat is kiélheted!

Ha éppen teremteni, alkotni, megformálni vágysz mostanában valamit életedben, használd ki az Oroszlán időszak erre alkalmas tüzes teremtő erejét, inspirációját! A Nap uralma alatt álló jegy segíti, hogy gyermekeiddel lazább együttléteket szervezz, közösen játszatok, élvezzétek egymás társaságát.

2022 Oroszlán havi horoszkóp Artemisz Asztrológia Debrecen

A kellemes meleg nyári éjszakákon, különösen az Oroszlán havában szép élményt nyújt az augusztusi csillaghullás, amikor is a Földünk “találkozik” a Perseida-meteorrajjal. A július 23 – augusztus 20. között megfigyelhető csillaghullás maximuma idén augusztus 13-án (pénteken) éjszaka várható, 80-120 “hullócsillaggal” óránként. Kellemes társaságban egy pohár finom borral a kezünkben, élvezzük ki e fenséges égi színjátékot!

Kozmikus évkör Oroszlán hava Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Kozmikus évkör Rák hava Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Kozmikus évkör Ikrek hava Artemisz Asztrológia Debrecen
Kozmikus évkör Bika hava Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Kos hava a természet újjászületésének időszaka Artemisz Asztrológia Debrecen
Halak hava: a böjt időszaka Artemisz Asztrológia Debrecen
Kozmikus évkör Nyilas hava Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Kozmikus évkör Szűz hava Artemisz Asztrológia Debrecen