Pszichológusok a pszichoasztrológiáról

Az asztrológia ősi bölcsessége a legújabb pszichológiai ismeretekkel kombinálva segít világképünket kitágítani, nagyobb összefüggésekbe helyezni a történteket, toleránsabbnak lenni önmagunkhoz, társainkhoz, a világhoz.

Pszichológusok visszajelzései találkozásunkról:

 • Bár jelenleg pszichológusként dolgozom, az asztrológia iránt korábban kezdtem el érdeklődni. Azt gondolom, –magánemberként, és pszichológusként egyaránt-, hogy az önismeret elengedhetetlen része kell legyen életünknek, ezért én ezt az utat választottam és a pszichológia sok kérdésemet megválaszolta. Viszont támadt egy hiányérzetem, valamiféle űr bennem, hogy tovább, ha úgy tetszik, mélyebb szinteken is kutakodjak és szerezzek ismereteket, tapasztalatokat.
 • Ekkor jött újra szembe velem az asztrológia, ami ismét az önismeret útjára vitt – egy másik szemszögből, megközelítésből. Számomra asztrológiát tanulni olyan érzés volt, mint amikor kezedbe kapod életed térképét (megszületsz), elindulsz rajta, még nem tudod, melyik házban mit találsz, melyik fa mögött mi van, vagy épp’ egy barlang mélyén mi vár rád, de ha már készen állsz, megmutatja magát neked. Archetípusok és szimbólumok segítenek, üzennek ezen a belső úton, aminek az állomásain kapott tanításokat hasznosíthatom a mindennapi életemben, és ha nyitott rá a kliens, akkor a munkám során is. Szerintem az asztrológia is kicsit olyan, mint a hagyma.
 • Újabb és újabb rétegeket fejthetsz le róla. Másrészt az asztrológia tanulása által egy olyan módszert kaptam a kezembe, melyet iránytűként használhatok, amihez bármikor fordulhatok, ha elakadtam utamon vagy kérdésem adódik, akár a magam, akár más életével kapcsolatban. Mert biztosan tud segíteni. Ha más nem, felhívja a figyelmemet arra, hogy nagyobb dolgok vannak égen és földön annál, minthogy mindig  mindenre választ kapjak…, ehelyett, ahol kell és tudok, változtassak, ahol nem, ott elfogadás születhessen bennem.
 • S hogy konkrétan mit adott még az asztrológia oktatás számomra? Inspiráló csoportot, hiteles, példaértékű oktatókat, mély, belső, gyakorlatokon szerzett élményeket, tapasztalásokat, intuícióm aktív használatát, tiszta, érthető, logikusan felépített szimbólumrendszert, pszichológiai ismeretek alkalmazását az asztrológia nyelvére átültetve (és fordítva), a radixom által egy tükröt, s mindezek által mélyebb önismeretet. Amiért külön is hálás vagyok, hogy engem az asztrológia mélyebb alázatra is tanított az Élettel kapcsolatban.
 • Az asztrológia tanulása egy olyan nyelv megtanulása, amely lehetőséget biztosít, hogy jobban szót értsünk a világgal, az életünkkel és önmagunkkal. Az Artemisz Önismereti Műhelyben egy olyan új szemléletmód sajátítható el, aminek a segítségével egész más perspektívából tekinthetünk a velünk történő eseményekre. Mindez óriási erőforrás lehet, hogy szembenézzünk a hétköznapi kihívásokkal és a minket érő nagy krízisekkel egyaránt. Életem egyik legjobb döntése volt, hogy beiratkoztam, mert nem csak a tudásom gazdagodott, hanem a baráti köröm is.
 • Az asztrológiai elemzéskor egyrészt izgatott voltam, hátha valami homlokegyenesen ellentéteset kapok vissza, mint, amit eddig gondoltam magamról. Másrészt olyan könnyed és adekvát volt az egész, hogy nem fogalmazódott meg bennem más, minthogy megerősítéseket kaptam.
 • Aztán jött a kérésed, hogy visszajelzést vársz és megint csak az ugrott be, hogy élveztem és töltött, s hogy ami jó, az természetes és magától értetődő. Hogy jelezhetném ezt vissza? Aztán a napokban úgy adódott, hogy újra meghallgattam és… katartikus volt az élmény! Minden egyes elhangzott szavad telitalálat volt. Hihetetlen volt – most már eltávolodva, kicsit elfelejtve, de ezáltal még tudatosabban és nyitottabban – újrahallani a beszélgetésünket. (Milyen jó, hogy rögzíted!)
 • Rengeteg megnyugtató, inspiráló, jól eső és továbbgondolásra érdemes dolgot adtál át! Bravúrosan igazodtál érzelmi és gondolati csapongásaimhoz és tértél vissza a horizontális, vagy vertikális, a mindennapok gyakorlatára vagy éppen a szellemi síkokra való elterelődésekből a főcsapásokra, a születési ábra leglényegesebb üzeneteire.
 • Profi módon ötvözve az asztrológia, a pszichológia és a szimbolika tartalmait, nyelvezetét. Nemcsak az önismereti fejlődéshez, hanem didaktikai szempontból is meg fogom még hallgatni jó párszor. Szeretnék majd én is ilyen szakmailag perfekt, ugyanakkor laza, biztonságot adó lélekvezetővé válni. Köszönöm.

Dr. Ladányi Andrea pszichiáter szakorvos

 • Az asztrológia fokozatos megismerése által egyre mélyebben megértettem a saját és a klienseim személyiségét, az életünket irányító erőket. Párkapcsolati és családon belüli problémák során a horoszkópábrák elemzésekor ráláttam a tagok kapcsolatának csodálatosan összefüggő rendszerére. Élethelyzeteink, problémáink, kríziseink mögött értelmes, minket szolgáló, szeretetteli vezettetés sejlett föl. Egyre mélyebb elfogadás, tisztelet és alázat alakul ki bennem az emberek és a sorsuk iránt.

Dr. Balogh Klára pszichoterapeuta, kiképző családterapeuta

 • Oláhné Mednyánszki Krisztina az a szakmailag precíz pszicho-asztrológus, aki lelkileg ráhangolódik a horoszkópot kérőre, úgy adja át a csillagok állásából leszűrt tudását, hogy a lehetőségek hangsúlyozása mellett az illető bepillantást kaphat saját, jó és nehezebben felvállalható tulajdonságaiba, és saját erejétől, bátorságától függően dolgozhat tovább a kapott információkkal. Hiteles, jól képzett asztrológus szakember. Sokirányú tudására alapozott visszajelzése nem ítélkező, inkább biztonságot ad.

Matolcsi Ágnes klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta

 • Most leírom, mit jelentett a Veled való első találkozás anno 2005 szeptemberében. Már régóta kerestem felkészült, megbízható asztrológust, mert szerettem volna sorsomra, saját magamra rátekinteni. Már abban az időben is úgy gondoltam az asztrológiára, mint egy jól használható pszichológiai „projektív tesztre”. Egy ideig csak a kíváncsiság motivált. Keresésemnek az adott nagy lökést, hogy abban az időben teljesen elveszettnek és összezavarodottnak éreztem magam. Ilyen előzmények után kaptam meg a telefonszámodat. Attól a kolléganőmtől, akivel együtt vezettetek pszichodrámát.
  Pszichodráma és asztrológia! – ez nagyon megnyerte a tetszésemet és a bizalmamat, tekintve, hogy magam is pszicho szakmában dolgozom. Amikor elkészítetted a születési horoszkópomat, úgy éreztem, kaptam egy jól használható térképet. Azért nevezem térképnek, mert az akkori elveszettségemben, összezavarodottságomban útmutatóul szolgált, és szolgál a mai napig is.

Vénusz a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen
Érzelmi azaz Hold horoszkóp Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Jung és az asztrológia Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Merkúr a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen
Nap a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen
Mars a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen
7 gyanús jel, hogy szélhámos az asztrológusod! Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Karma és asztrológia Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Szaturnusz mítosza A karma működése Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Karma és önismeret Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Jóslás vagy tanácsadás Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
A hiteles segítő jellemzőiről Artemisz Pszicho Asztrológia Debrecen
Az asztrológia segíthet önmagunk megismerésében Artemisz Asztrológia Debrecen
Mit látunk a horoszkópban Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Pszichológusok a pszicho-asztrológiáról Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Asztrológia a mindennapokban Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Pszicho-asztrológia alapelvei Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Pszichológiai szemléletű asztrológia Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Mi is az én csillagjegyem Artemisz Asztrológia Debrecen
Gyakorlati útmutató a hétköznapi élethez Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Mire nem használható az asztrológia Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Asztrológiai gondolkodásmód Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
A horoszkóp ábra elemeiről Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Egyéni témáink Vízöntő Szaturnusz idején Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Születés, változás, újjászületés a horoszkópban Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Gyakorlati útmutató a mindennapi élethez Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Közösségi és egyéni válságok Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Beszélgetés az asztrológiáról Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Párkapcsolat és asztrológia Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Mindennapi asztrológia Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Napfogyatkozás az asztrológiában Artemisz Asztrológia Debrecen