7 gyanús jel,
hogy szélhámos az asztrológusod!

Támad a „varázsvilág”!

7 gyanús jel, hogy szélhámos az asztrológusod! Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen

Ahogy azt már megszoktad a saját dolgainkra figyelünk, és igyekszünk korrekt, követhető és beépíthető asztrológiai tartalmakkal segíteni Téged!

Természetesen időről-időre megtalálnak bennünket olyan információk, melyeket Hallgatóink osztanak meg velünk, hogy milyen tapasztalatokkal találkoztak internetes böngészésük, és asztrológiai konzultációjuk során.

A legutóbbi tapasztalatunk annyira kiverte a biztosítékot mindhármunknál, hogy eldöntöttük, megosztjuk veletek…

Készülj fel, mert ez most durva lesz!

Pár nappal ezelőtt döbbenettel és mélységes felháborodással olvastuk egy kedves, új Hallgatónk motivációs levelének ezen részét, melyet engedélyével teszünk közre:

„A párom felfogadott egy asztrológust, akit nagyon sokszor hívott, és így én is kapcsolatba kerültem vele. Elmondta mit lát nálam a jövőmben, sőt, még azt is, hogy mi leszek következő életemben… És hogy a rántottát fogom szeretni nem a lágytojást… Kezdetben sok mindent elhittem neki, megbíztam benne. A párommal való szakításunk után is megkerestem, pedig volt egy olyan érzésem, hogy valami nem stimmel…

Megnézte a képletem és megígérte, hogy tanít! Először is elmondta, hogy nagyon sok nehézség van a képletemben, kb. 9 évig tart még a „szenvedés”, túl sok a kvadrátom… Múlt év decemberében milliókat kellett volna kapnom, most márciusban pedig kórházba fogok kerülni. A párkapcsolatom mindig nehéz téma lesz az életemben és kb. 38 évesen lesz gyerekem. Azért nem előbb, mert előző éltemben bántalmaztam a gyerekeimet, és nem voltam jó anya. Ő előzőleg a férjem volt és ebben az életünkben is mindig ismerni fogjuk egymást. A jelenlegi párommal maximum egy évig fog tartani a kapcsolatunk, de hamar túl leszek a szakításon. A mostani párom nem jó hozzám, olyan kéne nekem, mint Ő… Beszélt egy csillagról, az Algolról, ami nálam nagyon rosszul áll állítólag… Plusz lát bennem valami démonikusat, ekkor beszélt nekem Lilithről is. Sok más egyéb dolgot is mondott.

Mivel elkezdtem kényelmetlenül érezni magam a környezetében, azt mondtam, rendben, elkezdem keresni a válaszokat… Például tényleg szakítani fogok valakivel, akivel egyre jobb a kapcsolatom? Tényleg nem lesz gyerekem, mikor úgy érzem, most állok rá készen? Tényleg az Algol miatt dől össze minden? Van sors? Az asztrológia szerint tényleg ennyire behatárolt ez az egész?

Elkezdetem kutatni, de rájöttem, ha valóban tényleges tudást akarok, tanulnom kell. Elkezdtem olvasni az oldalatokat és nagyon megtetszett Kriszti stílusa. Imádom, hogy ennyire beleveszi a pszichológiát!

Jelen pillanatban úgy érzem, hogy szeretném felülírni azokat az „információkat”, amiket kaptam…, s szeretném tudni az asztrológiai működési elvét, hátha így választ kapok a kérdéseimre!”

Anna

Meg vagyunk győződve arról, hogy Te, aki ezeket a sorokat olvastad, nagyon nem szeretnél ehhez hasonló helyzetbe kerülni…!

Itt a 7 gyanús jel, hogy szélhámos az asztrológusod!

  • Nem pontosítja a születési horoszkópodat (ehhez valódi asztrológiai tudásra van szükség)!
  • 10-20-…50 oldalas elemzést ígér, amit kinyomtatva postáz Neked!
  • Úgy állítja be magát, hogy meg tudja mondani a „tutit”, pontosan megnevezi, hogy mi fog Veled történni… (mintha csak egy marionett báb volnál, nem szükséges gondolkodnod, és felelősen döntened sem)
  • Minősít, determinál, esetleg kritizál Téged, és következményekkel riogat, ha nem az általa javasolt utat választod…
  • Azt veszed észre, hogy egyre kellemetlenül érzed magad a társaságában, szorongással tölt el amit és ahogy kommunikál.
  • Le akar beszélni egy kapcsolatról, vagy éppen fordítva, dönt helyetted, hogy Neked kivel lenne jó… Ebben az esetben természetesen a másik fél felhatalmazása nélkül néz bele annak horoszkópjába!
  • Ha felajánlja, hogy tanít…. (A „tanítvány” talál rá a tanítójára és nem fordítva)

Ha bármikor a fentiekhez hasonlót tapasztalsz, azt javasoljuk, egész egyszerűen állj fel, és hagyd ott azt az „asztrológust”!

Neked kell tudatosabbnak lenni, figyeld a jeleket! Légy körültekintő!

Köszönjük Annának, hogy megosztotta velünk élményeit, s így összeszedhettük azokat a jeleket, melynek segítségével felismerheted, hogy szélhámos az asztrológusod!

Minden elismerésünk az övé, nagyon lelkes, kitartó és pozitív hozzáállását tükrözi, hogy ezek után sem adta fel! Szívből örülünk neki, hogy nem lett egy életre elege az asztrológiából, az pedig kiváltképp megtisztelő, hogy negatív élményeit átfordítva beiratkozott hozzánk az Artemisz Asztrológia Iskolába! 🙂