MERKÚR ÉS HOLD FESZÜLT KAPCSOLATBAN

2020. május 28-a óta a Merkúr a Rák csillagjegyben halad, ahonnan a szubjektív gondolkodásmódot és az érzelemgazdag kommunikációt támogatja. 2020. június 22-én a Hold szintén belép a Rák jegyébe, s ezzel gyakorlatilag „megérkezik” a Merkúr mellé. Igaz, hogy a két planéta “együttműködése” nem sokáig érezteti a hatását a Hold gyors mozgása miatt (+/- 1 nap), ennek ellenére erősen “rányomhatja” bélyegét napjaidra!

Amikor a Merkúr és a Hold feszült kapcsolatban vannak egymással, általánosságban elmondható, hogy a legnagyobb kihívást a labilis érzelmek és a koncentrációzavar jelentik

Merkúr és Hold feszült kapcsolatban Artemisz Asztrológia Debrecen

Ebben a 3 napban leginkább hangulatod változékonyságát és a fokozódó érzékenységedet tapasztalhatod meg magadon!

Amikor a gondolkodásért és kommunikációért felelős Merkúr a Rák jegy előterében halad, érzelmeid dominanciája miatt szubjektivitás és elfogultság jellemezhet!

Mivel a világból érkező hatásokat most inkább érzelmileg közelíted meg, nehézzé válik a tárgyilagosság, a dolgok objektív és több oldalról való megítélése.

Ilyenkor sokkal érzékenyebb lehetsz a külvilág jelzéseire, “magadra vehetsz” dolgokat és megbántódhatsz. Mindezek pedig konfliktushelyzetek, félreértések forrásai lehetnek…

Amikor a Merkúr és Hold feszült kapcsolatban vannak, gondjaid lehetnek a kimondottan racionalitást igénylő feladatokkal. Azt is észreveheted, hogy nehézséget jelent a részletekre figyelned, vagy meg is feledkezhetsz róluk…

Merkúr és Hold feszült kapcsolatban Artemisz Asztrológia Debrecen

Amennyiben lehetőséged van rá, halaszd el azokat az ügyeidet, döntéseidet, amelyek józan, előre tekintő, logikus és következetes megfontolást igényelnek! Koncentrálj inkább arra, hogy érzékenységedet, kreatív és intuitív energiáidat hogyan tudnád kamatoztatni ezekben a napokban!

Fejlődj és gazdagodj Te is egy hatékony eszköz segítségével!

A két bolygó most tulajdonképpen az értelem és érzelem kapcsolatát testesíti meg, s ezt akár fel is használhatod! Beszélj arról, hogy mi zajlik benned! Ha valami bánt, vagy teherként nyomja a lelkedet, most elmondhatod valakinek!

Ez a hatás a másokhoz való ragaszkodás felerősödése és a szoros, érzelmi alapú kapcsolódások keresése miatt kedvez családi, baráti összejöveteleknek! Különösen pozitív élményt nyújthat a női rokonainkkal, barátnőinkkel való időtöltés!

Merkúr és Hold feszült kapcsolatban Artemisz Asztrológia Debrecen

Merkúr és Hold feszült kapcsolatban Artemisz Asztrológia Debrecen

A planéták kapcsolódása következtében empátiád és kreatív energiáid is feléledhetnek! Érzelmeidet most akár vers, vagy más művészi módon is kifejezheted. Nosztalgiázhatsz, nézegethetsz régi képeket, felelevenítheted a régi, családi sztorikat is!

Ha teheted, ebben a pár napban inkább otthonod ügyeivel foglalkozz! Vagy próbáld meg feladataidat valamilyen színes, ötletes formában megvalósítani!

Ha úgy érzed, hasznosítani tudod ezt a tartalmat a mindennapi életedben,

már megérte az erőfeszítésem!

Arra kérlek, oszd meg, küldd el, segíts Te is a sodródóknak!

Oláhné Mednyánszki Krisztina 30/479 – 2392
okleveles asztrológus
pszichodráma vezető, család- és párterapeuta
Artemisz Asztrológia Iskola