MERKÚR ÉS HOLD FESZÜLT KAPCSOLATBAN

2021. február 05-én a Vízöntő csillagjegyben haladó Merkúr és a a Skorpió jegyében járó Hold égi útjuk során egy feszült, kihívásokat tartogató kapcsolatba – kvadrát fényszög – kerülnek egymással. Igaz, hogy a két planéta “együttműködése” nem sokáig érezteti a hatását gyors mozgásuk miatt (+/- 1 nap), ennek ellenére erősen “rányomhatja” bélyegét napjaidra!

Amikor a Merkúr és a Hold feszült kapcsolatban vannak egymással, általánosságban elmondható, hogy a legnagyobb kihívást a labilis érzelmek és a koncentrációzavar jelentik

Merkúr és Hold feszült kapcsolatban Artemisz Asztrológia Debrecen

Amikor a gondolkodásért és kommunikációért felelős Merkúr a Bak jegy előterében halad, a racionális gondolkodásod felerősödhet… Bizonyára segítségedre lesz abban, hogy józan ésszel felmérd mire vágysz, és mire van lehetőséged feladataid teljesítése közben… Hallgass erre az erőre, mikor meghatározod, mennyi a teljesítőképességed!

Bármennyire is erőt próbáló egy-egy helyzetben, legyél tudatos! Hallgasd meg mások mondanivalóját is, törekedj a tiédtől eltérő nézetek elfogadására! Ne akard a saját véleményedet mindenáron ráerőltetni a környezetedre!

Ilyenkor sokkal érzékenyebb lehetsz a külvilág jelzéseire, “magadra vehetsz” dolgokat és megbántódhatsz. Mindezek pedig konfliktushelyzetek, félreértések forrásai lehetnek…

Amikor a Merkúr és Hold feszült kapcsolatban vannak, gondjaid lehetnek a kimondottan racionalitást igénylő feladatokkal. Azt is észreveheted, hogy nehézséget jelent a részletekre figyelned, vagy meg is feledkezhetsz róluk…

Merkúr és Hold feszült kapcsolatban Artemisz Asztrológia Debrecen

Amennyiben lehetőséged van rá, halaszd el azokat az ügyeidet, döntéseidet, amelyek józan, előre tekintő, logikus és következetes megfontolást igényelnek! Koncentrálj inkább arra, hogy érzékenységedet, kreatív és intuitív energiáidat hogyan tudnád kamatoztatni ezekben a napokban!

Fejlődj és gazdagodj Te is egy hatékony eszköz segítségével!

Ez a hatás a másokhoz való ragaszkodás felerősödése és a szoros, érzelmi alapú kapcsolódások keresése miatt kedvez családi, baráti összejöveteleknek!

Különösen pozitív élményt nyújthat a női rokonainkkal, barátnőinkkel való időtöltés!

Merkúr és Hold feszült kapcsolatban Artemisz Asztrológia Debrecen
Merkúr és Hold feszült kapcsolatban Artemisz Asztrológia Debrecen

A planéták kapcsolódása következtében  kreatív energiáid is feléledhetnek! Érzelmeidet most akár vers és zene által,  vagy más művészi módon is kifejezheted. Nosztalgiázhatsz, nézegethetsz régi képeket, felelevenítheted a régi, családi sztorikat is!

Ha teheted, ebben a pár napban inkább otthonod ügyeivel foglalkozz! Vagy próbáld meg feladataidat valamilyen színes, ötletes formában megvalósítani!

Ha úgy érzed, hasznosítani tudod ezt a tartalmat a mindennapi életedben,

már megérte az erőfeszítésem!

Arra kérlek, oszd meg, küldd el, segíts Te is a sodródóknak!

Oláhné Mednyánszki Krisztina 30/479 – 2392
okleveles asztrológus
pszichodráma vezető, család- és párterapeuta
Artemisz Asztrológia Iskola