MERKÚR ÉS HOLD
FESZÜLT KAPCSOLATBAN

2021. december 28-án a Bak csillagjegyben haladó Merkúr és a a Mérleg jegyében járó Hold égi útjuk során egy feszült, kihívásokat tartogató kapcsolatba – kvadrát fényszög – kerülnek egymással. Igaz, hogy gyors mozgásuk miatt hatásukat nem sokáig érezheted (+/- 1 nap), ennek ellenére erősen „rányomhatják bélyegüket” napodra!

Amikor a Merkúr és a Hold feszült kapcsolatban vannak egymással, általánosságban elmondható, hogy a legnagyobb kihívást a labilis érzelmek és a koncentrációzavar jelentik

Merkúr és Hold feszült kapcsolatban Artemisz Asztrológia Debrecen

Amikor a gondolkodásért és kommunikációért felelős Merkúr az Mérleg jegy előterében halad, a racionális gondolkodásod felerősödhet… Bizonyára segítségedre lesz abban, hogy józan ésszel felmérd mire vágysz, és mire van lehetőséged feladataid teljesítése közben… Hallgass erre az erőre, mikor meghatározod, mennyi a teljesítőképességed!

Bármennyire is erőt próbáló egy-egy helyzetben, legyél tudatos! Hallgasd meg mások mondanivalóját is, törekedj a tiédtől eltérő nézetek elfogadására! Ne akard a saját véleményedet mindenáron ráerőltetni a környezetedre!

Ilyenkor sokkal érzékenyebb lehetsz a külvilág jelzéseire, „magadra vehetsz” dolgokat és megbántódhatsz. Mindezek pedig konfliktushelyzetek, félreértések forrásai lehetnek…

Amikor a Merkúr és Hold feszült kapcsolatban vannak, gondjaid lehetnek a kimondottan racionalitást igénylő feladatokkal. Azt is észreveheted, hogy nehézséget jelent a részletekre figyelned, vagy meg is feledkezhetsz róluk…

Merkúr és Hold feszült kapcsolatban Artemisz Asztrológia Debrecen

Amennyiben lehetőséged van rá, halaszd el azokat az ügyeidet, döntéseidet, amelyek józan, előre tekintő, logikus és következetes megfontolást igényelnek!

Koncentrálj inkább arra, hogy érzékenységedet, kreatív és intuitív energiáidat hogyan tudnád kamatoztatni ezekben a napokban!

Azt is észreveheted Magadon, hogy egy „részed” szívesen kapcsolódna másokhoz, viszont a másik „feled” inkább visszahúzódna… Nem biztos, hogy ezen a napon a kommunikáció, saját gondolataid, érzelmeid kifejezése, átadása zökkenőmentesen alakul…!

Most különösen női barátaiddal, rokonaiddal kapcsolatban lehet félreértésekre számítani, de ezekben a helyzetekben is segíthet a tudatosság

Merkúr és Hold feszült kapcsolatban Artemisz Asztrológia Debrecen
Merkúr és Hold feszült kapcsolatban Artemisz Asztrológia Debrecen

A planéták kapcsolódása következtében  kreatív energiáid is feléledhetnek! Érzelmeidet most akár vers és zene által,  vagy más művészi módon is kifejezheted. Nosztalgiázhatsz, nézegethetsz régi képeket, felelevenítheted a régi, családi sztorikat is!

Ha teheted, ebben a pár napban inkább otthonod ügyeivel foglalkozz! Vagy próbáld meg feladataidat valamilyen színes, ötletes formában megvalósítani!

Uránusz és Hold negatív kapcsolatban Artemisz Asztrológia Debrecen
Nap és Hold támogató kapcsolatban Artemisz Asztrológia Debrecen
Neptunusz és Hold kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Mars és Hold feszült kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Szaturnusz és Hold negatív kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Uránusz és Hold pozitív kapcsolódása Artemisz Asztrológia Debrecen