Amikor a Merkúr
a Bak csillagjegyben jár

  • Jó, ha „adósságainkat” rendezzük, s a szükséges lépésekkel nem várunk egy jövőbeli „majd egyszer” helyzetre, ami lehet, hogy soha nem jön el…
  • A planétát a Nyilas jegy dinamizmussal és nyitottsággal „ruházta fel”. A Merkúr a Bak csillagjegyben járva lelassít, s a bölcs, komoly, felelősségteljes gondolkodásé lesz a főszerep!
Merkúr a Bak csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
  • Ez a planéta pozíció egyénileg és társadalmi szinten egyaránt várja az összegzést, belső leltárt, életünkben a „tartozik és követel” rovatok áttekintését 2024. január 14. és 2024. február 04. között!

A Bakban utazó Merkúr támogatja józan ítélőképességünket, s biztosítja, hogy megőrizzük higgadtságunkat a legkülönfélébb helyzetekben is!

Ebben az időszakban személyes ambícióink is megnövekedhetnek, belső struktúránk pedig szervezettebbé válhat.

Merkúr a Bak csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen

  • A Nyilas Merkúr időszak alatt nagy terveket, célokat tűztünk ki magunknak, és sok-sok elképzelésünk született jövőnkre vonatkozóan! Most eljött az ideje a megvalósításnak!
  • Segítségével realizálhatjuk és megtervezhetjük következő lépéseinket! A Bak jegy közege segít a túlságosan idealisztikus és irreális ötleteink közül kiválasztani azt, amely megvalósítására reális esélyünk lehet!
  • A Merkúr a Bak csillagjegyben arra ösztönöz bennünket, hogy egy fontossági sorrendet felállítva, praktikus szemlélettel, rendszerben lássuk terveinket, s ha kell, képesek legyünk stratégiákat is alkalmazni a kivitelezésben!

Amit csak lehet, ha lemondások árán is, de próbáljunk ebben az időszakban saját erőforrásból kivitelezni, finanszírozni! Valós és konkrét munkákba kezdhetünk, ha korrekt előkészítés előzte azt meg.

Hitelfelvételhez csak nagyon alapos átgondolás után folyamodjunk! Tegyük rendbe otthonunkban és munkahelyünkön is a hivatalos dokumentumokat, iratokat, amit lehet, selejtezzük!

  • Költségvetési kiigazításra, a várható nehézségek miatti takarékos erőbeosztásra serkenthet mindenkit ez a periódus.
  • A gazdasági folyamatok tovább mélyülhetnek a válság irányában, s eljön az ideje az ezzel a folyamattal kapcsolatos tisztán látásnak!
  • Ne feledjük! Reális lépések, megfelelő helyzetfelmérés és új stratégia!
Merkúr a Kos csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Merkúr a Halak csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
Merkúr a Vízöntő csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
Merkúr Merkúr a Bak csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Merkúr a Nyilas csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Merkúr a Mérleg csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Merkúr a Szűz csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Merkúr a Rák csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
Merkúr az Ikrek csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Merkúr a Skorpió csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen