Amikor a Merkúr a Bak csillagjegyben jár

Merkúr a Bak csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
  • Jó, ha “adósságainkat” rendezzük, s a szükséges lépésekkel nem várunk egy jövőbeli “majd egyszer” helyzetre, ami lehet, hogy soha nem jön el…
  • A Merkúr 2019. december 29-én hajnalban hagyja el a Nyilas jegyét, amely dinamizmussal és nyitottsággal ruházta fel. 2020. január 16-ig a Bak csillagjegyben járva lassít, s a bölcs, komoly, felelősségteljes gondolkodásé lesz a főszerep!
  • Ez a planéta pozíció egyénileg és társadalmi szinten egyaránt várja az összegzést, belső leltárt, életünkben a “tartozik és követel” rovatok áttekintését.

A Bakban utazó Merkúr támogatja józan ítélőképességünket, s biztosítja, hogy megőrizzük higgadtságunkat a legkülönfélébb helyzetekben is! Ebben az időszakban személyes ambícióink is megnövekedhetnek, belső struktúránk pedig szervezettebbé válhat.

  • A Nyilas Merkúr időszak alatt nagy terveket, célokat tűztünk ki magunknak, és sok-sok elképzelésünk született jövőnkre vonatkozóan! Most eljött az ideje a megvalósításnak!
  • Segítségével realizálhatjuk és megtervezhetjük következő lépéseinket! A Bak jegy közege segít a túlságosan idealisztikus és irreális ötleteink közül kiválasztani azt, amely megvalósítására reális esélyünk lehet!
  • A Merkúr a Bak csillagjegyben arra ösztönöz bennünket, hogy egy fontossági sorrendet felállítva, praktikus szemlélettel, rendszerben lássuk terveinket, s ha kell, képesek legyünk stratégiákat is alkalmazni a kivitelezésben!
Merkúr a Bak csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen

Válj hatékonyabbá egy praktikus, rendszer

szemléletű eszköz segítségével!

Amit csak lehet, ha lemondások árán is, de próbáljunk ebben az időszakban saját erőforrásból kivitelezni, finanszírozni! Valós és konkrét munkákba kezdhetünk, ha korrekt előkészítés előzte azt meg. Hitelfelvételhez csak nagyon alapos átgondolás után folyamodjunk! Tegyük rendbe otthonunkban és munkahelyünkön is a hivatalos dokumentumokat, iratokat, amit lehet, selejtezzük!

  • Költségvetési kiigazításra, a várható nehézségek miatti takarékos erőbeosztásra serkenthet mindenkit ez a periódus.
  • A gazdasági folyamatok tovább mélyülhetnek a válság irányában, s eljön az ideje az ezzel a folyamattal kapcsolatos tisztán látásnak!
  • Ne feledjük! Reális lépések, megfelelő helyzetfelmérés és új stratégia!

Ha úgy érzed, hasznosítani tudod ezt a tartalmat a mindennapi életedben,

már megérte az erőfeszítésem!

Arra kérlek, oszd meg, küldd el, segíts Te is a sodródóknak!

Oláhné Mednyánszki Krisztina 30/479 – 2392
okleveles asztrológus
pszichodráma vezető, család- és párterapeuta
Artemisz Önismereti Műhely és Asztrológia Iskola