SZATURNUSZ ÉS HOLD
FESZÜLT KAPCSOLATA

Szorongás, önbizalom problémák és teljesítménykényszer…

A pszicho – asztrológiában a Hold érzelmi, lelki lenyomatainkra utal. Általa olyan beállítódásainkra láthatunk rá, amelyek mint alap érzelmi működésünk egész életünkben tetten érhetőek.

Abban az esetben, ha a Hold égi útja során, feszült módon kerül kapcsolatba a Szaturnusszal, lelkileg nehéz és megterhelő napoknak nézünk elébe. A Szaturnusz és Hold feszült kapcsolata idején eluralkodhat rajtunk a pesszimizmus és a magány érzése is. A két planéta közötti gátló kapcsolódás hatása szerencsére csak pár napig (+/- 2 nap) tart!

Szaturnusz és Hold negatív kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen

Most azt érezhetjük, hogy nem vagyunk elég jók és szerethetőek, alacsony önbizalom és önbecsülés lehet ránk jellemző. Érhetnek bennünket érzelmi veszteségek, s ezekbe a helyzetekbe bele is ragadhatunk, nehézzé válhat a továbblépés.

A jelent és a jövőt is pesszimistán ítélhetjük meg, megrendülhet a bizalmunk az emberekben, de saját magunkban is! Szenvedhetünk a magányosságtól, s borúlátó hangulatunk következtében akár a depresszió felé is sodródhatunk!

A Szaturnusz és Hold feszült kapcsolata esetében falakat emelhetünk magunk köré! Ilyenkor a beszűkülés és elszigetelődés veszélye is fenyegethet. Hajlamosak lehetünk a rideg valóság elől és saját érzelmeink elől is menekülni!

Szaturnusz és Hold negatív kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen

Lelki megpróbáltatásaink elől a munkába is temetkezhetünk, s erős teljesítménykényszer keríthet hatalmába bennünket! Sokkal magasabb elvárásokat támasztunk magunk elé és önkritikánk is megnő! Sőt, hiába érünk el sikereket, ezeket nem tudjuk majd értékelni!

Még az is meglehet, hogy módosítanunk kell az életünk szervezését munkánk miatt, hiszen úgy érezzük, hogy azok követelményei elsőbbséget élveznek az érzelmi szükségleteinkkel szemben.

A Szaturnusz és Hold feszült kapcsolata idején intenzíven érezhetjük a konfliktust karrierünk és egyéb kötelezettségink, valamint a személyes igényeink és elégedettségünk között!

Szaturnusz és Hold negatív kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen

Ez a kb. 3-4 napig tartó hatás nem könnyű időszak, hozhat fájdalmas perceket. De belső feszültségeink arra sarkalhatnak, hogy felismerjük és tisztázzuk, mire van igazán szükségünk lelki nyugalmunk és boldogságunk eléréséhez.

Ezekben a napokban próbáljuk meg nem túl komolyan venni érzéseinket, bármilyen nehéz is, tartsuk szem előtt, hogy saját lelki világunk mélyebb megértéséhez juthatunk el!

Adjunk most időt magunknak, nyugodtan húzódjunk vissza az élet zajától, találjunk örömet és belső nyugalmat az egyedüllétben.

Szaturnusz és Mars feszült kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Szaturnusz és Hold negatív kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Uránusz és Szaturnusz feszült kapcsolódás Artemisz Asztrológia Debrecen