NAP ÉS HOLD TÁMOGATÓ KAPCSOLÓDÁSA

A pszichológiai szemléletű, önismereti asztrológiában a Nap kifejezi tudatosságunkat és vitalitásunkat, a Hold pedig tükrözi lelki beállítódásunkat és ösztönös vágyainkat! Így a Nap és a Hold támogató kapcsolódása esetében nagyobb esélyünk van egy harmonikusabb, belső egyensúlyi állapotot elérésére!

Nap és Hold támogató kapcsolatban Artemisz Asztrológia Debrecen

Érzelmeinkhez, vonzódásainkhoz ilyenkor könnyebben kapcsolódunk és nehézségek nélkül kerülünk kapcsolatba saját belső világunkkal. Hamarabb felismerjük és könnyebben rálátunk igényeinkre, melyeket képviselünk is! A dolgokhoz való hozzáállásunk optimistává, bizakodóvá válik, derűlátásunk pedig kedvezően hat családi és baráti kapcsolatainkra!

A Nap és Hold támogató kapcsolódása idején nagyszerűen érezhetjük magunkat a bőrünkben, hiszen a már korábban említett, tudatos és tudattalan részeink egymást segítve, kiegyensúlyozottabban működhetnek!

Önbizalmunk megnő, jól tudunk összpontosítani és könnyebben kifejezzük érzéseinket! Megnövekedett intuíciónk miatt pedig jobban tudunk hallgatni megérzéseinkre is!

Azt vehetjük észre, hogy ezen a napon valahogy minden könnyebben megy, vagy ha netán akadna, a feszültebb helyzeteket most gördülékenyebben oldjuk meg.

Nap és Hold támogató kapcsolatban Artemisz Asztrológia Debrecen

Nagyszerű alkalom lehet ez most arra, hogy kezdeményezzük korábbi kapcsolati konfliktusaink megoldását! Sőt, különösen kedvező, ha ebben egy ellenkező nemű családtagunk, barátunk érintett!

A Nap és Hold támogató kapcsolódása egy jó lehetőséget biztosít arra hogy most az otthonunkat és a családunkat érintő témákban, kérdésekben tovább lépjünk.

Foglalkozhatunk régi, múltbeli dolgokkal, melyekre már egy újabb szemlélettel tekintünk vissza!

Tudatosítva belső késztetéseinket, jó időszak ez az önismereti munkához is!