URÁNUSZ ÉS HOLD POZITÍV KAPCSOLÓDÁSA

2020. január 22-én a Bika csillagjegyben haladó Uránusz és a Bak jegyében járó Hold égi útjuk során egy segítő, támogató kapcsolatot (trigon fényszöget) alakítanak ki egymással! Az Uránusz és Hold pozitív kapcsolódása idején nemcsak a környezetünkben érzékelhetünk változásokat és szokatlan helyzeteket, hanem a saját érzelmi világunkban is!

Igaz, hogy a Hold gyors mozgása miatt ez a hatás csak pár napig (2020. január 22. – január 24.) érezhető, ám annál intenzívebb élményeink lehetnek!

Ebben az időszakban vágyunk megnövekedhet a szabadság érzése iránt, mely hatására újabbnál újabb helyzetekben találhatjuk magunkat. Sőt, nemcsak az áhított szabadságot, hanem teljesen más, eddig sosem tapasztalt érzéseket is átélhetünk!

Uránusz és Hold pozitív kapcsolódása Artemisz Asztrológia Debrecen

Akár annak is eljöhet az ideje, hogy megvizsgáljuk régi, múltbeli dolgainkat, érzelmi mintáinkat és elengedjük azokat, melyek már nem szolgálnak bennünket! Most könnyebben felszínre bukkanhatnak gyermekkori élményeink is, azonban ezeket már más, új fényben láthatjuk! Kiváló alkalom lehet ez arra, hogy olyan berögzült és rutinná vált szokásainknak mondjunk búcsút, melyektől már ideje lenne megszabadulni…

Most csinálj valami egészen újat!

Uránusz és Hold pozitív kapcsolódása Artemisz Asztrológia Debrecen

Az Uránusz és Hold pozitív kapcsolódása jó hatással lehet kapcsolatainkra is, hiszen szociális, társadalmi érzékenységünk felerősödik ezekben a napokban. Együttműködőbbé válunk, és valódi hajlandóságot érezhetünk, hogy másokhoz megértéssel, de józan szemlélettel, segíteni akarással forduljunk.

Meglévő kapcsolatainkat felfrissíthetjük, felpezsdíthetjük, s ez akár egy váratlan, meglepő fordulatot is hozhat az életünkbe. De részünk lehet új találkozásokban is!

Az Uránusz és Hold pozitív kapcsolódásának időszaka alkalmas lehet arra is, hogy otthonunkban fejlesztéseket, felújításokat vigyünk véghez. Most lecserélhetjük, de akár meg is javíthatjuk az elektromos és háztartási eszközeinket. Kihasználhatjuk ezt az időszakot életmódváltásra is!

Ha úgy érzed, hasznosítani tudod ezt a tartalmat a mindennapi életedben,

már megérte az erőfeszítésem!

Arra kérlek, oszd meg, küldd el, segíts Te is a sodródóknak!

Jupiter és Vénusz kapcsolódása Artemisz Asztrológia Debrecen
Következő heti asztronaptár Artemisz Asztrológia Debrecen
Uránusz és Hold pozitív kapcsolódása Artemisz Asztrológia Debrecen
Neptunusz és Merkúr támogató kapcsolatban Artemisz Asztrológia Debrecen
Jupiter és Nap együttállás Artemisz Asztrológia Debrecen
Neptunusz és Mars támogató kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Péntek 13! Artemisz Asztrológia Debrecen
Uránusz és Jupiter pozitív kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen

Oláhné Mednyánszki Krisztina 30/479 – 2392
okleveles asztrológus
pszichodráma vezető, család- és párterapeuta
Artemisz Önismereti Műhely és Asztrológia Iskola