URÁNUSZ ÉS HOLD FESZÜLT KAPCSOLATBAN

Megmagyarázhatatlan nyugtalanság és az új felismerések ideje

Amikor a Hold az Uránusszal egy feszültségeket okozó kapcsolatot hoz létre, ez a hatás szerencsére csak pár napot vesz igénybe. Ilyenkor érzelmeink irracionálissá válhatnak és erős nyugtalanság lehet úrrá rajtunk. Impulzivitásunk miatt reakcióink kiszámíthatatlanok lehetnek, így életünkbe konfliktusok gyűrűzhetnek be.

Uránusz és Hold negatív kapcsolatban Artemisz Asztrológia Debrecen

Ez a periódus érzelmileg nehéz, sok idegességet és zaklatottságot hozhat. Azt érezhetjük, hogy a külvilágból érkező változásokkal szemben védtelenek vagyunk, s lelki békénk, stabilitásunk fenyegetve van. Abban az esetben, ha saját függetlenségünk szükségességét az elmúlt időszakban elnyomtuk magunkban és sokáig háttérbe szorítottuk, akkor pont ez lesz mostani feszültségünk forrása! Az elfojtott érzelmek és igények váratlanul felszínre bukkanhatnak… Felfokozottságunk azt is eredményezheti, hogy meggondolatlanul létesítünk kapcsolatokat, válogatás nélkül létesítünk viszonyokat, vagy csapódhatunk társaságokhoz.

Belső nyugtalanságunk következtében radikális változásokat és lépéseket is fontolgathatunk! Sőt, teljesen megszabadulhatunk egy régóta nyomasztó és bennünket korlátozó helyzettől! Függetlenségi igényünk óriásivá válik!

Uránusz és Hold negatív kapcsolatban Artemisz Asztrológia Debrecen

Most nagy az érzelmi sérülésünk veszélye! Egy hirtelen, önkéntelen elszólás következtében mélyen megbánthatjuk a környezetünkben élőket, vagy minket érinthet rosszul egy elejtett mondat…

Az Uránusz és Hold negatív kapcsolata elhozhatja az érzelmi elhidegülés és az egymástól való elidegenedés időszakát! Ez nemcsak párkapcsolatunkban, de az egész családi körben is megtörténhet, különösen az anyával való kapcsolat lehet érintett! Serdülő gyermekeink most provokatívabban viselkedhetnek velünk.

Kíváncsi vagy nyugtalanságod valódi okaira?

TANULJ ASZTROLÓGIÁT!

Uránusz és Hold negatív kapcsolatban Artemisz Asztrológia Debrecen

Bizonytalanságunk miatt érzelmileg tévesen reagálhatunk a másokkal való kapcsolódásunk során. Így fennállhat az a lehetőség, hogy a későbbiek során nagyot csalódunk…

Ebben a periódusban dönthetünk a költözés mellett is, azonban nem biztos, hogy ehhez támogatást kapunk családunk részéről. Hirtelen faképnél hagyhatjuk a nemrég életünkben még fontos szerepet betöltő személyeket, de az is megtörténhet, hogy minket hagynak el…

Az Uránusz és Hold feszült kapcsolódása lelkileg nem könnyű időszakot ígér, viszont ha sikerül szembe nézni a kihívásokkal, érzelmi függetlenségünk tekintetében fejlődést érhetünk el! Új kapcsolódásaink pedig új tapasztalatokkal gazdagíthatnak bennünket! Bár feszültek lehetünk, adjunk magunknak időt arra, hogy átgondoljuk a helyzetünket! Pár nap és biztosan másként látjuk már a dolgokat!

Ha úgy érzed, hasznosítani tudod ezt a tartalmat a mindennapi életedben,

már megérte az erőfeszítésem!

Arra kérlek, oszd meg, küldd el, segíts Te is a sodródóknak!

Részleges hold fogyatkozás teliholddal Artemisz Asztrológia Debrecen
Neptunusz és Hold kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Szaturnusz a Bak csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
Uránusz és Merkúr pozitív kapcsolódása Artemisz Asztrológia Debrecen
Mars és Merkúr feszült kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Plútó és Jupiter együttállás a Bak jegyében Artemisz Asztrológia Debrecen
Plútó a Bak csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
27. heti asztrológiai előrejelzés Artemisz Asztrológia Debrecen

Oláhné Mednyánszki Krisztina 30/479 – 2392
okleveles asztrológus
pszichodráma vezető, család- és párterapeuta
Artemisz Asztrológia Iskola