URÁNUSZ ÉS HOLD
FESZÜLT KAPCSOLATBAN

Megmagyarázhatatlan nyugtalanság
és az új felismerések ideje

A Skorpió jegyében haladó Hold  2023. augusztus 23-án haladása során feszült kapcsolatba (szembenállás fényszög) kerül a Bika csillagjegyben lévő Uránusszal! Bár ez a hatás a Hold gyors mozgása miatt csak 1-2 napig érezhető…!

Amikor az Uránusz és Hold „negatív” kapcsolatban vannak egymással, érzelmeink irracionálissá válhatnak és erős nyugtalanság lehet úrrá rajtunk. Impulzivitásunk miatt reakcióink kiszámíthatatlanok lehetnek, így életünkbe konfliktusok gyűrűzhetnek be…

Uránusz és Hold negatív kapcsolatban Artemisz Asztrológia Debrecen

Ez a periódus érzelmileg nehéz, sok idegességet és zaklatottságot hozhat. Azt érezhetjük, hogy a külvilágból érkező változásokkal szemben védtelenek vagyunk, s lelki békénk, stabilitásunk fenyegetve van. Abban az esetben, ha saját függetlenségünk szükségességét az elmúlt időszakban elnyomtuk magunkban és sokáig háttérbe szorítottuk, akkor pont ez lesz mostani feszültségünk forrása! Az elfojtott érzelmek és igények váratlanul felszínre bukkanhatnak… Felfokozottságunk azt is eredményezheti, hogy meggondolatlanul létesítünk kapcsolatokat, válogatás nélkül létesítünk viszonyokat, vagy csapódhatunk társaságokhoz.

Belső nyugtalanságunk következtében radikális változásokat és lépéseket is fontolgathatunk! Sőt, teljesen megszabadulhatunk egy régóta nyomasztó és bennünket korlátozó helyzettől! Függetlenségi igényünk óriásivá válik!

Uránusz és Hold negatív kapcsolatban Artemisz Asztrológia Debrecen

Most nagy az érzelmi sérülésünk veszélye! Egy hirtelen, önkéntelen elszólás következtében mélyen megbánthatjuk a környezetünkben élőket, vagy minket érinthet rosszul egy elejtett mondat…

Az Uránusz és Hold negatív kapcsolata elhozhatja az érzelmi elhidegülés és az egymástól való elidegenedés időszakát! Ez nemcsak párkapcsolatunkban, de az egész családi körben is megtörténhet, különösen az anyával való kapcsolat lehet érintett! Serdülő gyermekeink most provokatívabban viselkedhetnek velünk.

Uránusz és Hold negatív kapcsolatban Artemisz Asztrológia Debrecen

Bizonytalanságunk miatt érzelmileg tévesen reagálhatunk a másokkal való kapcsolódásunk során. Így fennállhat az a lehetőség, hogy a későbbiek során nagyot csalódunk…

Ebben a periódusban dönthetünk a költözés mellett is, azonban nem biztos, hogy ehhez támogatást kapunk családunk részéről. Hirtelen faképnél hagyhatjuk a nemrég életünkben még fontos szerepet betöltő személyeket, de az is megtörténhet, hogy minket hagynak el…

Az Uránusz és Hold feszült kapcsolódása lelkileg nem könnyű időszakot ígér, viszont ha sikerül szembe nézni a kihívásokkal, érzelmi függetlenségünk tekintetében fejlődést érhetünk el!

Új kapcsolódásaink pedig új tapasztalatokkal gazdagíthatnak bennünket! Bár feszültek lehetünk, adjunk magunknak időt arra, hogy átgondoljuk a helyzetünket! Pár nap és biztosan másként látjuk már a dolgokat!

Uránusz és Nap együttállás Artemisz Asztrológia Debrecen
Uránusz és Mars segítő kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Uránusz és Vénusz pozitív kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Uránusz és Mars feszült kapcsolatban Artemisz Asztrológia Debrecen
Uránusz és Merkúr pozitív kapcsolódása Artemisz Asztrológia Debrecen
Uránusz - Nap kvadrát Artemisz Asztrológia Debrecen
Uránusz és Hold negatív kapcsolatban Artemisz Asztrológia Debrecen
Uránusz és Hold pozitív kapcsolódása Artemisz Asztrológia Debrecen
Uránusz és Szaturnusz feszült kapcsolódás Artemisz Asztrológia Debrecen