Amikor a Mars
a Skorpió csillagjegyben jár

Mars a Skorpió csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
 • A korábbi, Mérleg Mars időszak bizonytalansága némileg enyhül, viszont „cserébe” vége a halogatásnak és az ígérgetéseknek 2023. október 12. és november 24. között!
 • Amikor a Mars a Skorpió csillagjegyben halad, a régebbi konfliktusok berobbanhatnak életünkbe, fokozva a szembenállást az eltérő nézetek között, egyéni és közösségi szinten egyaránt!
 • Az elkendőzött, elferdített, eltitkolt dolgok nagy valószínűséggel a felszínre kerülnek!

Mars uralmi pozíciójában, a Skorpió mélységeket szimbolizáló csillagjelében tartózkodva erős vágyat szít az élet rejtett aspektusaival való találkozásra!

Mars a Skorpió csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
 • A szexualitás mélységeinek megtapasztalása, a titkok, tabuk, a számunkra rejtett dolgok felkutatása komolyan foglalkoztathatnak bennünket.
 • Amikor a Mars a Skorpió csillagjegyben halad, a felszín alatt elrejtett dolgokra bukkanhatunk, lehet az egy titkolt téma, de teremtő, átalakító erőforrás is.
 • Intenzív vágyat érezhetünk arra, hogy áthatolva az időnként felszínes hétköznapokon létezésünk mélyebb rétegeivel és szintjeivel találkozzunk!
 • Egyéni akaratunk felerősödik, és arra törekszünk, hogy saját vágyainknak megfelelően alakítsuk a világunkat! Amit akarunk, azt most mindenáron meg akarjuk szerezni!
 • Saját elképzeléseinkhez most kényszeresen ragaszkodhatunk, ami feszültségeket és összeütközéseket okozhat a környezetünkben élőkkel.
 • A Skorpió Mars rendkívüli erővel ruházhat fel bennünket! Azonban egyéni tudatszintünktől függ, hogy ezzel az erővel építünk, vagy visszaélünk vele és rombolunk…
Mars a Skorpió csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
 • Ha hajlandóak vagyunk energiákat fektetni saját magunkba, ebben a periódusban komoly eredményeket érhetünk el az önismeret terén és belső világunk átalakításában!
 • Itt a remek alkalom, hogy önismereti csoportokba, pszichodrámára, egyéni terápiára jelentkezzünk, de elkészíttethetjük horoszkópunkat vagy eljárhatunk harcművészeti edzésekre is!

Ebben az időszakban nagyon fontos szem előtt tartanunk azt a szellemi törvényt, hogy megváltoztatni csak saját magunkat tudjuk!

Mars a Bika csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Mars a Kos csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Mars a Halak csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
Mars a Vízöntő csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Mars a Nyilas csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Mars a Skorpió csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
Mars a Szűz csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Mars az Oroszlán csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Mars a Rák csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
Mars a Bak csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen