PLÚTÓ ÉS VÉNUSZ
TÁMOGATÓ KAPCSOLATA

Szenvedélyes szerelmi vallomások,
felfokozott vágyak ideje…

A Szűz jegyében haladó Vénusz 2022. szeptember 26-án haladása során olyan pozícióba ér, amellyel egy pozitív kapcsolódást (trigon fényszög-kapcsolatot) hoz létre a Bak jegyében járó Plútóval! 

De vajon miben segíthet nekünk a Plútó és Vénusz támogató kapcsolata, életünk milyen területén élvezhetjük a két bolygó segítő viszonyát?

Plútó és Vénusz támogató kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen

A Vénusz a pszicho – asztrológiában kifejezi a vágyainkat, megmutatja az intimitásra való képességünket, az érzelmi kapcsolódásunk módját és azt, hogyan tudunk másokra odafigyelni! Tulajdonképpen a planéta a párkapcsolati tőkénknek is tekinthető, hiszen segít kapcsolódni és harmóniát teremteni!

A Plútó és Vénusz támogató kapcsolata mindezt intenzitással, szenvedéllyel és kitartással egészíti ki!

Plútó és Vénusz támogató kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen

Ezekben a napokban érzelmi életünk kerül előtérbe, kapcsolataink intenzívek és provokatívak lehetnek! Vágyaink fokozódnak, de most valódi élményeket és valós érzelmeket akarunk!

A sors most olyan személyt sodorhat az utunkba, aki jelentős hatással lehet életünkre, és ez az illető segíthet nekünk saját magunk megismerésében is!

A már meglévő kapcsolatunkban társunkkal nagyon bensőséges, érzelmekkel teli kapcsolatot élhetünk meg.

Nők esetében a két planéta kapcsolata lehetőséget biztosít a saját, Vénusz által képviselt tartalmak mélyreható vizsgálatára, a félelmek, elfojtások tudatosítására és integrálására.

A Plútó és Vénusz támogató kapcsolata idején nagyon erősek lehetnek intuícióink! Most érdemes teret engedni ezeknek a megérzéseknek!

Általuk lehetőségünk van mélyebb szinten megérteni saját magunkat, de mások viselkedését is! Kreativitásunk is szárnyra kaphat, és belső tartalmainkat most jól ki tudjuk fejezni valamilyen alkotó tevékenységben!

Ezekben a napokban kiemelt szerep jut a szexualitásnak! A két bolygó kapcsolódása lehetőséget nyújt arra, hogy jobban felismerjük vágyainkat. Ösztönvilágunk felfedezésével felpezsdíthetjük szerelmi életünket, bevállalósak lehetünk, rejtett vágyaknak engedhetünk utat! Arra azonban ügyeljünk, hogy a túlfűtött, heves pillanatokban se feledkezzünk meg a felelősségről…

Plútó és Merkúr támogató kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Plútó-Nap kvadrát Artemisz Asztrológia Debrecen
Plútó és Vénusz támogató kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Plútó és Mars támogató kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Plútó és Mars feszült kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Plútó és Jupiter együttállás a Bak jegyében Artemisz Asztrológia Debrecen