PLÚTÓ ÉS VÉNUSZ
TÁMOGATÓ KAPCSOLATA

Szenvedélyes szerelmi vallomások,
felfokozott vágyak ideje…

A Szűz jegyében haladó Vénusz 2023. november 06-án haladása során olyan pozícióba ér, amellyel egy pozitív kapcsolódást (trigon) hoz létre a Bak jegyében járó Plútóval! A két planéta közötti fényszögkapcsolat hatását 2023. november 02-11. között érezhetjük! 

De vajon miben segíthet nekünk a Plútó és Vénusz támogató kapcsolata, életünk milyen területén élvezhetjük a két bolygó segítő viszonyát?

Plútó és Vénusz támogató kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen

A Vénusz a pszicho – asztrológiában kifejezi a vágyainkat, megmutatja az intimitásra való képességünket, az érzelmi kapcsolódásunk módját és azt, hogyan tudunk másokra odafigyelni! Tulajdonképpen a planéta a párkapcsolati tőkénknek is tekinthető, hiszen segít kapcsolódni és harmóniát teremteni!

A Plútó és Vénusz támogató kapcsolata mindezt intenzitással, szenvedéllyel és kitartással egészíti ki!

Plútó és Vénusz támogató kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen

Ezekben a napokban érzelmi életünk kerül előtérbe, kapcsolataink intenzívek és provokatívak lehetnek! Vágyaink fokozódnak, de most valódi élményeket és valós érzelmeket akarunk!

A sors most olyan személyt sodorhat az utunkba, aki jelentős hatással lehet életünkre, és ez az illető segíthet nekünk saját magunk megismerésében is!

A már meglévő kapcsolatunkban társunkkal nagyon bensőséges, érzelmekkel teli kapcsolatot élhetünk meg.

Nők esetében a két planéta kapcsolata lehetőséget biztosít a saját, Vénusz által képviselt tartalmak mélyreható vizsgálatára, a félelmek, elfojtások tudatosítására és integrálására.

A Plútó és Vénusz támogató kapcsolata idején nagyon erősek lehetnek intuícióink! Most érdemes teret engedni ezeknek a megérzéseknek!

Általuk lehetőségünk van mélyebb szinten megérteni saját magunkat, de mások viselkedését is! Kreativitásunk is szárnyra kaphat, és belső tartalmainkat most jól ki tudjuk fejezni valamilyen alkotó tevékenységben!

Ezekben a napokban kiemelt szerep jut a szexualitásnak! A két bolygó kapcsolódása lehetőséget nyújt arra, hogy jobban felismerjük vágyainkat. Ösztönvilágunk felfedezésével felpezsdíthetjük szerelmi életünket, bevállalósak lehetünk, rejtett vágyaknak engedhetünk utat! Arra azonban ügyeljünk, hogy a túlfűtött, heves pillanatokban se feledkezzünk meg a felelősségről…

Plútó és Mars feszült kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Plútó és Merkúr támogató kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Plútó és Vénusz támogató kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Plútó-Nap kvadrát Artemisz Asztrológia Debrecen
Plútó és Jupiter együttállás a Bak jegyében Artemisz Asztrológia Debrecen