Amikor a Vénusz
a Szűz csillagjegyben jár

Vénusz a Szűz csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
 • Támogat bennünket, hogy jobban jelen legyünk a mindennapi tevékenységeinkben és hogy elfogadjuk, bizonyos dolgokat kötelességszerűen el kell végeznünk!
 • 2023. október 09. és november 08. között, amikor a Vénusz a Szűz csillagjegyben halad, hangsúlyosabbá válnak a hétköznapi tevékenységek és kapcsolatainkban is inkább a gyakorlatias dolgok kerülnek előtérbe!
 • Ilyenkor könnyebb beosztónak lenni és szívesebben végezzük a máskor fárasztónak, unalmasnak ítélt tevékenységeket, pl. ruhák, háztartási eszközök javítását.
 • A takarítás, a rendrakás is sokkal könnyebben megy, amikor a Vénusz a Szűz csillagjegyben jár! Jobban el tudjuk dönteni, hogy melyek azok a dolgok, melyek hasznosak, s melyek azok, amelyekre nincs szükség. A kacatoktól, a felhalmozott lomoktól most megszabadulhatunk!
 • Felerősödik segítőkészségünk is, s jóleső érzéssel tölt el bennünket, ha hasznára lehetünk környezetünknek!

Vénusz a Szűz csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
 • Örömünket lelhetjük ilyenkor a tanulásban! A Vénusz jóindulatú támogatását érezhetik mindazok, akik lelkesen, nagy szorgalommal vetik bele magukat tanulmányaikba!
 • Most előszeretettel végezzük tevékenységeinket közösen, legyen az egy tárgy megjavítása, egy új lecke elsajátítása vagy bevételeink és kiadásaink áttekintése.
Vénusz a Szűz csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
 • Korábban, amikor a Vénusz az Oroszlán csillagjegyben járt, fokozta az életélvezetek és a luxus iránti vágyunkat, akár többet is költhettünk a kelleténél. Ebben az időszakban azonban az átgondolt, tervezést, pénzügyeikkel való következetes és felelősségteljes bánásmódot támogatja.
Vénusz a Szűz csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
 • A Vénusz a Szűz csillagjegyben járva a szokásosnál is érzékenyebbé tesz bennünket a kritikára!
 • Mielőtt kinyilvánítjuk véleményünket, „építő jellegű” megjegyzésünket, gondoljuk végig, mire van szüksége igazán a másiknak? Vajon valóban tanácsunkra vágyik, vagy inkább figyelmes meghallgatásunkra?
 • Ha hajlamosak vagyunk arra, hogy önmagunkat másokhoz mérjük, most ez a viselkedésünk tovább erősödhet. Fokozódhat önbizalomhiányunk és kishitűségünk partnerkapcsolatunkban, más kapcsolatainkban is!
 • Nagyon fontos, hogy észrevegyük: nem a társunk értékel le bennünket, hanem ezt mi tesszük magunkkal, szorongásunk okozza negatív gondolatainkat és érzéseinket!
Vénusz az Ikrek csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Vénusz a Bika csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
Vénusz a Kos csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
Vénusz a Halak csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
Vénusz a Vízöntő csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
Vénusz a Bak csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
Vénusz a Mérleg csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Vénusz az Oroszlán csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Vénusz a Rák csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen