PLÚTÓ ÉS MERKÚR
TÁMOGATÓ KAPCSOLATA

Mielőtt a Szűz jegyében haladó Merkúr jegyet váltana, s átlépne a Mérleg csillagjegybe, 2020. szeptember 01-jén egy segítő, lehetőségeket, pozitív helyzeteket előmozdító kapcsolatot (trigon fényszöget) hoz létre a Bak jegyében lévő Plútóval!

A két planéta közötti együttműködést a Merkúr gyors mozgása miatt csak pár napig érzékelheted – 2020. augusztus 30. és szeptember 04. között –, viszont ez inspirálhat is arra, hogy valóban ki is használd ezt a kedvező hatást!

Most nézzük is meg, vajon mire is számíthatsz a Plútó és Merkúr támogató kapcsolata idején!

Elsőként kell megemlítenünk, hogy intellektualitásod, mentális energiádamit a Merkúr szimbolizál – egy erőteljes “lökést”, extra “energiatöltetet” kap a Plútótól!  Ezekben a napokban így komolyabb fejlődést, előrelépést, sikereket érhetsz el a gondolkodás, tanulás, kommunikáció, kapcsolatteremtés területein! 

Plútó és Merkúr támogató kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen

Most nem a könnyed, felszínes témák vonzanak! Érdeklődésed a bonyolultabb, mélyebb tudást és megértést kívánó kérdésekre terelődik! A Plútó és Merkúr támogató kapcsolata kitartással, elszántsággal vértez fel és koncentrációképességedet is fokozza! Most rájöhetsz végre összefüggések okaira, sőt, még akár titkokat is leleplezhetsz…

Plútó és Merkúr támogató kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen

Erős kíváncsiságot, akár tanulási vágyat is érezhetsz most pénzügyi, befektetési és egyéb üzleti témák iránt!

Nagyszerű időszak kutatni, felfedezni eddig számodra rejtett témákat!

Ezekben a napokban nagyfokú megismerési vágytól hajtva eredményesen sajátíthatsz el új ismereteket és képezheted Magadat!

A Plútó és Merkúr támogató kapcsolata kiváló lehetőséget, alkalmat biztosít a pszichológiai témákban való elmélyülésre!

Hiszen most nemcsak az anyagi értékekkel szemben ébredhet fel benned a kíváncsiság, hanem számba veheted, újraértékelheted saját értékeidet és értékrendedet is!

A két planéta abban támogat Téged, hogy elhagyd azt, ami már nem szolgálja fejlődésed, és végre értékeld azt, ami erőforrásként ott van Benned…!

Jól jönne egy hatékony eszköz saját értékeid felfedezéséhez?

Plútó és Merkúr támogató kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen

Amennyiben az üzleti életben, vagy segítő területen tevékenykedsz, szintén kihasználhatod e hatás meggyőzőképességet segítő erőit! Sikerülhet jobb belátásra bírnod valakit, vagy akár pozitív eredményeket érhetsz el marketinges területeken is.

Az asztrológiában a Plútó a gyökeres változások hozója, így számíthatsz átalakulásra, felismerésekre, fordulópontokra kommunikációdban is! Alkalmas lehet így ez a pár nap a mély, komolyabb beszélgetésekhez, akár korábbi problémákat is tisztázhatsz…

Ez a periódus arra is alkalmas, hogy akár saját Magadban is helyére tegyél régi, akár elnyomott, elkendőzött dolgokat is. Tudattalan mélységeid feltérképezéséhez, felfedezéséhez felkereshetsz segítő személyeket, tanácsadókat, lelki segítőket! Most biztosan megtalálod a Neked legjobban segíteni tudó, hiteles szakembert! De foglalkozhatsz álmaiddal is, kutathatod azok jelentését, vezethetsz álomnaplót! Kereshetsz és most nagy valószínűséggel találni is fogsz érdeklődésednek megfelelő könyveket vagy előadásokat is, amelyek most igen nagy hatással lehetnek Rád…!

Ha úgy érzed, hasznosítani tudod ezt a tartalmat a mindennapi életedben,

már megérte az erőfeszítésem!

Arra kérlek, oszd meg, küldd el, segíts Te is a sodródóknak!

Oláhné Mednyánszki Krisztina 30/479 – 2392
okleveles asztrológus
pszichodráma vezető, család- és párterapeuta
Artemisz Asztrológia Iskola