PLÚTÓ ÉS MERKÚR
TÁMOGATÓ KAPCSOLATA

A Skorpió jegyében járó Merkúr haladása során 2023. november 6-11. között egy segítő, lehetőségeket, pozitív helyzeteket előmozdító kapcsolatot (szextil fényszöget) hoz létre a Bak jegyében lévő Plútóval!

Nézzük is meg, vajon mire is számíthatsz a Plútó és Merkúr támogató kapcsolata idején, melyet 2023. november 9-én „érezhetsz” a legerősebben!

Elsőként kell megemlítenünk, hogy intellektualitásod, mentális energiádamit a Merkúr szimbolizál – egy erőteljes „lökést”, extra „energiatöltetet” kap a Plútótól!  Ezekben a napokban így komolyabb fejlődést, előrelépést, sikereket érhetsz el a gondolkodás, tanulás, kommunikáció, kapcsolatteremtés területein! 

Plútó és Merkúr támogató kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen

Most nem a könnyed, felszínes témák vonzanak! Érdeklődésed a bonyolultabb, mélyebb tudást és megértést kívánó kérdésekre terelődik! A Plútó és Merkúr támogató kapcsolata kitartással, elszántsággal vértez fel és koncentrációképességedet is fokozza! Most rájöhetsz végre összefüggések okaira, sőt, még akár titkokat is leleplezhetsz…

Plútó és Merkúr támogató kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen

Erős kíváncsiságot, akár tanulási vágyat is érezhetsz most pénzügyi, befektetési és egyéb üzleti témák iránt! Sőt, ezekben a napokban eredményesen sajátíthatsz el új ismereteket és képezheted Magadat! Nagyszerű időszak kutatni, felfedezni eddig számodra rejtett témákat!

A Plútó és Merkúr támogató kapcsolata kiváló lehetőséget, alkalmat biztosít a pszichológiai témákban való elmélyülésre! Hiszen most nemcsak az anyagi értékekkel szemben ébredhet fel benned a kíváncsiság, hanem számba veheted, újraértékelheted saját értékeidet és értékrendedet is!

A két planéta abban támogat Téged, hogy elhagyd azt, ami már nem szolgálja fejlődésed, és végre értékeld azt, ami erőforrásként ott van Benned…!

Plútó és Merkúr támogató kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen

Amennyiben az üzleti életben, vagy segítő területen tevékenykedsz, szintén kihasználhatod e hatás meggyőzőképességet segítő erőit! Sikerülhet jobb belátásra bírnod valakit, vagy akár pozitív eredményeket érhetsz el marketinges területeken is.

Az asztrológiában a Plútó a gyökeres változások hozója, így számíthatsz átalakulásra, felismerésekre, fordulópontokra kommunikációdban is! Alkalmas lehet így ez a pár nap a mély, komolyabb beszélgetésekhez, akár korábbi problémákat is tisztázhatsz…

Ez a periódus arra is alkalmas, hogy akár saját Magadban is helyére tegyél régi, akár elnyomott, elkendőzött dolgokat is. Tudattalan mélységeid feltérképezéséhez, felfedezéséhez felkereshetsz segítő személyeket, tanácsadókat, lelki segítőket!

Most biztosan megtalálod a Neked legjobban segíteni tudó, hiteles szakembert! De foglalkozhatsz álmaiddal is, kutathatod azok jelentését, vezethetsz álomnaplót!

Kereshetsz és most nagy valószínűséggel találni is fogsz érdeklődésednek megfelelő könyveket vagy előadásokat is, amelyek most igen nagy hatással lehetnek Rád…!

Plútó és Mars feszült kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Plútó és Merkúr támogató kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Plútó és Vénusz támogató kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Plútó-Nap kvadrát Artemisz Asztrológia Debrecen
Plútó és Jupiter együttállás a Bak jegyében Artemisz Asztrológia Debrecen