Amikor a Merkúr
a Halak csillagjegyben jár

Merkúr a Halak csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
  • Megnehezíti a konkrét döntéseket, a hétköznapi ügymenetet és a gyakorlatias dolgokat!
  • Amikor a Merkúr 2024. február 23. és március 10. között a Halak jegy „vizes” közegében halad, a pontosnak hitt információk, adatok, s azok forrása is kétessé válhatnak…
  • A Halak jegyében haladó Merkúr időszakában legyünk megfontoltabbak, tudatosan figyeljünk jobban oda, amikor ügyeinket intézzük!
  • Ilyenkor hajlamosabbak lehetünk álmodozni, a realitást könnyebben összekeverhetjük a vágyakkal, nehezebben kapcsolódhatunk a hétköznapi, gyakorlatiasságot igénylő feladatokhoz és rutinhoz.

Merkúr a Halak csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
  • Amikor a Merkúr a Halak csillagjegyben jár, hivatalos dolgokban gyakran találkozunk pontatlansággal, káosszal, határozatlansággal, akár egymásnak ellentmondó dolgokkal is. A tények, a pontos adatok, információk elmosódhatnak…
  • Fontos, hogy ebben az időszakban ügyintézéskor, szerződéskötéskor elővigyázatossággal járjunk el! Ügyeljünk arra, hogy ne mondjunk egyből igent, szánjunk több időt arra, hogy mibe megyünk bele, milyen dokumentumokat írunk alá!

Figyeljük, legyünk tudatosabbak, ne váljunk csalás és hazugságok áldozatává! Csak óvatosan a szépnek és álomszerűnek hangzó dolgokkal! Az alkohol, a gyógyszerek, egyéb tudatmódosítók használatával is körültekintően járjunk el, mert most érzékenyebben reagálhatunk hatásukra…

  • Amikor a Merkúr a Halak jegyében halad, józan logikánk realitásunk „csődöt” mondhat, sőt, nem szeretjük hangoztatni saját gondolatainkat sem, mert érezzük saját magunk bizonytalanságát, befolyásolhatóságát…
  • Próbáljunk meg együtt működni ezzel az időszakkal, koncentráljunk arra, hogy mit érzünk, mit súg számunkra belső hangunk! Ne ragaszkodjunk a tökéletes, precízen elvégzett feladatokhoz!
  • Megvizsgálhatjuk azt is, hogy bennünk vannak -e zavaros gondolatok, hiszen ez a felismerés lehetőségét tartogatja! Miben vagyunk bizonytalanok? Milyen témákban vagyunk hajlamosak fantáziálgatni?

Lássuk, hogy a Halak Merkúr időszakának milyen pozitív, támogató hatása lehet!

Segíti a planéta ebben az időszakban a művészi kifejezésmódot, az ihletet, intuíciót, s így a kreatív alkotáshoz használhatjuk fel ezt az időszakot, ha tehetjük!

Másokat segítő és humánus törekvéseink, az együttérzésre való hajlamunk is fokozódik, s érdeklődésünk inkább a belső világ történései felé fordul!

Figyeljük álmainkat, olvassunk pszichológiai vagy spirituális témájú könyveket és folytassunk baráti beszélgetéseket az érzelmeinkről, vágyainkról!

Merkúr a Kos csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Merkúr a Halak csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
Merkúr a Vízöntő csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
Merkúr Merkúr a Bak csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Merkúr a Nyilas csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Merkúr a Mérleg csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Merkúr a Szűz csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Merkúr a Rák csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
Merkúr az Ikrek csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Merkúr a Skorpió csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen