Amikor a Merkúr
a Kos csillagjegyben jár

Merkúr a Kos csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
 • Megtámogatja a várva-várt friss, tavaszi energiákat! E tüzes közegben dolgaid lendületet kapnak, és türelmetlenül toporogsz a startvonal előtt, hogy végre beinduljanak!
 • Amíg a Merkúr a Kos csillagjegyben halad 2023. március 19. és április 03. között, nehezebb másokra tekintettel lenni, együtt érezni és toleranciát gyakorolni… 
 • A Kos jegyében haladó Merkúr az új ötleteidet megtámogatja és kedvez a szenvedélyes beszédnek, átütő kommunikációnak!
 • Mondanivalódat lelkesen, egyértelműen és lényegre törően fejezheted ki. Ha vezető beosztásban dolgozol, most nagyon jól sikerülhet egy motivációs beszéd!
 • Az őszinteséget viszont akár túlzásba is viheted… légy tudatos és fogalmazz úgy, hogy másokat ne bánts meg!

Merkúr a Kos csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen

A Merkúr most az sugallja Neked, hogy „csak menj”, csináld, indíts el új dolgokat!  Ne hezitálj, ha korábban megtervezted, most lépd meg!

Nézeteidet kevésbé tudod objektíven formálni, s nem igazán gondolkodsz a dolgok miértjén sem. Magyarázatok keresése helyett a fókusz most döntéseidre terelődik! Gondolataid, ötleteid újszerűek és előre vivők lehetnek, amelyeknek most bátrabban, magabiztosan adsz hangot!

 • Ez a hatás vitatkozó kedvet is szíthat, és erősítheti az intoleranciát a másfajta gondolatokkal kapcsolatban egyéni és társadalmi szinten egyaránt!
 • Ügyelj arra, hogy véleménynyilvánításaid ne legyenek kizárólagos  kinyilatkoztatások!
 • Légy toleráns mások álláspontjával szemben, kerüld el az összeütközéseket és a hősködést!
 • Amikor a Merkúr a Kos csillagjegyben halad, lehetőséged lesz a korábban eltervezett dolgaid elindítására is, hiszen lendületet kapsz az újrakezdéshez is!
 • Valószínű Te is türelmetlenül várod a tavaszt, hogy kimozdulj a korábbi passzív helyzetből, s ez kapkodáshoz, elsietett mozdulatokhoz, akár sérülésekhez is vezethet. Vigyázz a szúró, vágó eszközökkel, forró dolgokkal!
 • Mozgásigényedet kellő megfontoltsággal éld meg, megfelelő bemelegítés után!
 • Óvatosan közlekedj, mert ebben a periódusban könnyebben átlépheted a szabályokat, a reális sebességhatárokat, melyek fájdalmas tapasztalatokkal is gyarapíthatnak…

A kérdés, amit feltehetsz magadnak olyankor, amikor a Merkúr a Kos csillagjegyben jár: „én mit akarok, nekem mi a jó, mi az igényem?”

Előfordulhat, hogy ez könnyen összetűzésbe kerül ilyenkor mások vágyaival, akaratával… Fontos, hogy ilyenkor feszítő energiáidnak konstruktív levezetést találj! Ez lehet egy keményebb fizikai munka, sport, vagy akár valamilyen versenyen való indulás is. Kezeld tudatosan esetleges konfliktusaidat!

Merkúr a Szűz csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Merkúr a Rák csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
Merkúr az Ikrek csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Merkúr a Kos csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Merkúr a Halak csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
Merkúr a Vízöntő csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
Merkúr Merkúr a Bak csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Merkúr a Nyilas csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Merkúr a Skorpió csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
Merkúr a Mérleg csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen