Amikor a Merkúr
az Ikrek csillagjegyben jár

Merkúr az Ikrek csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
 • Segít, hogy többféle dologgal párhuzamosan is foglalkozz! Amit korábban halogattál, most nekifoghatsz, s gyorsan el is intézheted!
 • E hatás jóvoltából azt tapasztalhatod, hogy nem csak a környezetedben, hanem szerte a világban az információk áramlása felgyorsul!
 • A Merkúr az Ikrek csillagjegyben járva 2022. április 30. és július 05. között fellendíti a mozgás iránti vágyadat, valamint kapcsolatteremtő és kommunikatív igényedet!

2022. május 10-én a Merkúr hátráló, azaz retrográd mozgásra vált az Ikrek csillagjegy területén, s hátrálása során 2022. május 23-án ismét visszalép a Bika csillagjegybe

Retrográd mozgását 2022. június 03-án fejezi be, s útját ismét az Ikrek jegyében folytatja 2022. június 13-tól! 

A Merkúr hátráló, azaz retrográd periódusáról általánosságban elmondható, hogy a kommunikációban és az információ áramlásban zavarok keletkezhetnek! A gondolkodásunk belassulhat és problémáink adódhatnak az utazások során is.

A visszafelé haladó Merkúr időszakában óvatosan bánjunk a szavakkal, figyeljünk jobban oda, mikor, hogyan, és mit mondunk ki! Most hamarabb teret engedhetünk a negatív gondolatoknak, ügyeljünk arra, hogy ne kerüljünk mókuskerékbe! A mindennapi közlekedés során is legyünk körültekintőbbek, próbáljunk meg feszültebb helyzetekben megőrizni türelmünket!

Most erősen vonz minden olyan forrás (könyv, weboldal, újság, kurzusok, tanítók, műsorok), ami újdonságot és izgalmas felfedezéseket nyújthat számodra!

Merkúr az Ikrek csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
 • Az asztrológiában a Merkúr többek között a racionális, logikus gondolkodás, és a kommunikáció planétája. Így saját jegyében, az Ikrekben haladva intenzív és mozgalmas háttérrel segít Neked kommunikációs készségeid fejlesztésére, kíváncsivá és nyitottá tesz. Támogat utazásokban, valamint erősíti a vágyadat a másokkal való kapcsolódáshoz!

 • Most sokkal fogékonyabb lehetsz a felhőtlen szórakoztató beszélgetésekre, a humorra és a viccelődésre is.
 • A külvilágból érkező információ áradatból ilyenkor igyekszel minél több mindenre figyelni. Viszont azt Tartsd szem előtt, hogy érdemes ezeket szelektálni, hiszen nem minden adat, tény pontos és/vagy fontos…
 • Intellektuális fejlődéshez, több dologra egyidejűleg történő fókuszáláshoz, tanuláshoz az Ikrekben járó Merkúr időszaka kiváló! Így ha tanulmányokat folytatsz, érdemes a vizsgákat még erre a periódusra ütemezni!
 • Ne lepődj meg azon se, ha utazni vágysz, s minél több dolgot szeretnél látni, felfedezni és megismerni! Ha teheted, tervezd meg most meg nyaralásodat!
 • E felfokozott megismerésvágy mögött azonban megvan a felületesség, szétszórtság és kapkodás lehetősége is. Ezért legyél óvatos és körültekintő a közlekedésben!
 • Sőt, ügyelj arra is, hogy ne pletykálj, vagy fecsegj fölöslegesen!
 • A Merkúr az Ikrek csillagjegyben támogató hatással van az üzleti életre, a kereskedelem fejlődésére, s fokozhatja vásárlási kedvedet is! Az előző időszak visszafogottsága után ez most biztosan jótékonyan hat ezekre a területekre!
 • Érdemes egy kicsit elgondolkodnod azon, hogy ami nélkül megvoltál az előző hónapokban, arra valóban szükséged van-e… És legyél éber, hiszen a ravaszul megfogalmazott akciókkal, kiárusításokkal, apró betűs részekkel…

Az Ikrekben haladó Merkúr segítségedre van, hogy meglásd az “érem mindkét oldalát”! Most lehetőséged van dolgaidat több oldalról áttekinteni, körbejárni ítélkezés nélkül! Ne feledd, légy tudatos, hiszen az átgondoltság most is a hasznodra válik!

Merkúr a Szűz csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Merkúr a Mérleg csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Merkúr az Oroszlán csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Merkúr a Rák csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
Merkúr az Ikrek csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Merkúr a Kos csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Merkúr a Halak csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
Merkúr a Vízöntő csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
Merkúr Merkúr a Bak csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Merkúr a Skorpió csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
Merkúr a Nyilas csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen