Amikor a Merkúr
az Ikrek csillagjegyben jár

 • Segít, hogy többféle dologgal párhuzamosan is foglalkozz! Amit korábban halogattál, most nekifoghatsz, s gyorsan el is intézheted!
 • E hatás jóvoltából azt tapasztalhatod, hogy nem csak a környezetedben, hanem szerte a világban az információk áramlása felgyorsul!
Merkúr az Ikrek csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
 • A Merkúr az Ikrek csillagjegyben járva 2023. június 11. és június 27. között fellendíti a mozgás iránti vágyadat, valamint kapcsolatteremtő és kommunikatív igényedet!

Most erősen vonz minden olyan forrás (könyv, weboldal, újság, kurzusok, tanítók, műsorok), ami újdonságot és izgalmas felfedezéseket nyújthat számodra!

Merkúr az Ikrek csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
 • Az asztrológiában a Merkúr többek között a racionális, logikus gondolkodás, és a kommunikáció planétája. Így saját jegyében, az Ikrekben haladva intenzív és mozgalmas háttérrel segít Neked kommunikációs készségeid fejlesztésére, kíváncsivá és nyitottá tesz. Támogat utazásokban, valamint erősíti a vágyadat a másokkal való kapcsolódáshoz!

 • Most sokkal fogékonyabb lehetsz a felhőtlen szórakoztató beszélgetésekre, a humorra és a viccelődésre is.
 • A külvilágból érkező információ áradatból ilyenkor igyekszel minél több mindenre figyelni. Viszont azt Tartsd szem előtt, hogy érdemes ezeket szelektálni, hiszen nem minden adat, tény pontos és/vagy fontos…
 • Intellektuális fejlődéshez, több dologra egyidejűleg történő fókuszáláshoz, tanuláshoz az Ikrekben járó Merkúr időszaka kiváló! Így ha tanulmányokat folytatsz, érdemes a vizsgákat még erre a periódusra ütemezni!
 • Ne lepődj meg azon se, ha utazni vágysz, s minél több dolgot szeretnél látni, felfedezni és megismerni! Ha teheted, tervezd meg most meg nyaralásodat!
 • E felfokozott megismerésvágy mögött azonban megvan a felületesség, szétszórtság és kapkodás lehetősége is. Ezért legyél óvatos és körültekintő a közlekedésben!
 • Sőt, ügyelj arra is, hogy ne pletykálj, vagy fecsegj fölöslegesen!
 • A Merkúr az Ikrek csillagjegyben támogató hatással van az üzleti életre, a kereskedelem fejlődésére, s fokozhatja vásárlási kedvedet is! Az előző időszak visszafogottsága után ez most biztosan jótékonyan hat ezekre a területekre!
 • Érdemes egy kicsit elgondolkodnod azon, hogy ami nélkül megvoltál az előző hónapokban, arra valóban szükséged van-e… És legyél éber, hiszen a ravaszul megfogalmazott akciókkal, kiárusításokkal, apró betűs részekkel…

Az Ikrekben haladó Merkúr segítségedre van, hogy meglásd az „érem mindkét oldalát”! Most lehetőséged van dolgaidat több oldalról áttekinteni, körbejárni ítélkezés nélkül! Ne feledd, légy tudatos, hiszen az átgondoltság most is a hasznodra válik!

Merkúr a Rák csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
Merkúr az Ikrek csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Merkúr a Kos csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Merkúr a Halak csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
Merkúr a Vízöntő csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
Merkúr Merkúr a Bak csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Merkúr a Nyilas csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Merkúr a Mérleg csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Merkúr a Szűz csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Merkúr a Skorpió csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen