SZATURNUSZ ÉS NAP FESZÜLT KAPCSOLATA

A Nap, ami az önismereti asztrológiában lényünk központi részét, tudatosságunkat és életerőnket szimbolizálja, 2020. június 20-án lépett be a Rák csillagjegybe. Égi pályáján haladva szembekerül a Bak jegyében hátráló Szaturnusszal. Így a két planéta között egy nehéz, kihívásokat tartogató kapcsolat – szembenállás fényszög – alakul ki, amelynek hatása 2020. július 12 – 29-ig tart!

A Szaturnusz és Nap feszült kapcsolata 2020. július 21-én teljesedik ki, ezen a napon érezheted a legerőteljesebben a “bolygók jelezte próbatételeket”!

Szaturnusz és Nap feszült kapcsolata Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen

Amikor a Nap és a Szaturnusz között egy kedvezőtlen kapcsolat alakul ki, akkor tulajdonképpen minden olyan témában, amit a Nap szimbolizál, akadályokba ütközhetsz!

Elképzelheted úgy, mint amikor a közlekedés során piros lámpát kapsz és meg kell állnod…! Ez néha nagyon bosszantó lehet, és megélheted úgy is, hogy korlátoznak Téged a tovább haladásban!

Ebből kifolyólag ebben a periódusban sok akadályoztatást tapasztalhatsz, s emiatt most nehezebben tudsz optimista, bizakodó lenni…

Átélhetsz olyan “sorsszerű” eseményeket is, amelyek leblokkolnak. Ezek a “kívülről” jövő hatások pedig szorongást válthatnak ki belőled, s elbizonytalanodhatsz saját magadban.

Ezekben a napokban, ha hajlamos vagy rá, felerősödhetnek önértékelési, önbecsülési problémáid, kételkedhetsz saját képességeidben és kishitűség jellemezhet.

Fejlődj és gazdagodj Te is egy hatékony eszköz segítségével!

Most akár egy nagy felelősséggel járó “feladattal” is szembe találhatod Magad, viszont ingatag önbizalmad miatt megijedhetsz ettől… Legyél tudatos ezekben a helyzetekben, hárítás és menekülés helyett vizsgáld meg, mire szeretné figyelmedet felhívni a Szaturnusz? Vajon mi az, amit most megtanulhatsz…?

A Szaturnusz és Nap feszült kapcsolata idején számíthatsz az életedben jelen lévő férfiakkal, tekintélyszemélyekkel – elsősorban édesapáddal és vezetőiddel – való nehezebb kapcsolatra, esetleges konfliktusokra. A korábban már említett “hátráltatások” és próbatételek érkezhetnek az ő irányukból

Nagy feszültséget érezhetsz munkád, karriered és magánéleted között, most nehezebbé válhat ezek összehangolása… Tartsd ezt szem előtt, mert ez most szintén hozhat problémákat kapcsolataidba, sőt, a kiégés veszélye is fokozódik!

Szaturnusz és Nap feszült kapcsolata Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen

De vajon miben segít Téged ez az időszak, hiszen a Szaturnusz és Nap mostani kapcsolódása sem ellened, hanem ÉRTED van!

  • Most szembesülhetsz önmagaddal, illetve azzal, amit “elindítottál” az elmúlt időszakban! Láthatod, hogy a bumeráng, amit “eldobtál”, hogyan tér vissza hozzád…

  • Vond le a következtetéseket élményeidből! Vizsgáld felül aktuális céljaidat, eredményeidet, s ha szükséges, tervezz újra!

  • Most szembesülhetsz azzal is, hol vállaltál kevesebb vagy éppen több felelősséget, mint az szükséges! Korrigálj!

  • Készíts “leltárt”, őszintén vedd számba erősségeidet, s azokat a tulajdonságaidat, amelyek fejlesztésre szorulnak!

A Szaturnusz és Nap feszült kapcsolata türelmet és kitartást kér Tőled!

Fogadd el, hogy ez a periódus nem az azonnali eredmények időszaka! Azok a dolgok, amelyen most “dolgozol” idővel fognak beérni!

Ha úgy érzed, hasznosítani tudod ezt a tartalmat a mindennapi életedben,

már megérte az erőfeszítésem!

Arra kérlek, oszd meg, küldd el, segíts Te is a sodródóknak!

Oláhné Mednyánszki Krisztina 30/479 – 2392
okleveles asztrológus
pszichodráma vezető, család- és párterapeuta
Artemisz Asztrológia Iskola