SZATURNUSZ ÉS NAP
FESZÜLT KAPCSOLATA

Az Ikrek csillagjegy területén járó Nap haladása során 2024. június 01-17.  között a Halak jegyében haladó Szaturnusszal egy igen nehéz, feszítő kapcsolódásba kerül. Ezt a kapcsolódást az asztrológiában kvadrát fényszögnek nevezzük!

A Szaturnusz és Nap feszült kapcsolata 2024. június 09-én délelőtt teljesedik ki, ekkor érezheted a legerősebben a kép planéta „gátló” hatását…

De nézzük meg, hogy mire is számíthatsz ebben a periódusban!

Szaturnusz és Nap feszült kapcsolata Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen

Amikor a Nap és a Szaturnusz között egy „negatív” fényszög alakul ki, akkor tulajdonképpen minden olyan témában, amit a Nap szimbolizál, akadályokba ütközhetsz!

Elképzelheted úgy, mint amikor a közlekedés során piros lámpát kapsz és meg kell állnod…! Ez néha nagyon bosszantó lehet, és megélheted úgy is, hogy korlátoznak Téged a tovább haladásban!

Ebből kifolyólag ebben a periódusban sok akadályoztatást tapasztalhatsz, s emiatt most nehezebben tudsz optimista, bizakodó lenni…

Átélhetsz olyan „sorsszerű” eseményeket is, amelyek leblokkolnak. Ezek a „kívülről” jövő hatások pedig szorongást válthatnak ki belőled, s elbizonytalanodhatsz saját magadban.

Ha hajlamos vagy rá, felerősödhetnek önértékelési, önbecsülési problémáid, kételkedhetsz saját képességeidben és kishitűség jellemezhet.

Most akár egy nagy felelősséggel járó „feladattal” is szembe találhatod Magad, viszont ingatag önbizalmad miatt megijedhetsz ettől… Legyél tudatos ezekben a helyzetekben, hárítás és menekülés helyett vizsgáld meg, mire szeretné figyelmedet felhívni a Szaturnusz? Vajon mi az, amit most megtanulhatsz…?

A Szaturnusz és Nap feszült kapcsolata idején számíthatsz az életedben jelen lévő férfiakkal, tekintélyszemélyekkel – elsősorban édesapáddal és vezetőiddel – való nehezebb kapcsolatra, esetleges konfliktusokra. A korábban már említett „hátráltatások” és próbatételek érkezhetnek az ő irányukból

Szaturnusz és Nap feszült kapcsolata Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen

Nagy feszültséget érezhetsz munkád, karriered és magánéleted között, most nehezebbé válhat ezek összehangolása… Tartsd ezt szem előtt, mert ez most szintén hozhat problémákat kapcsolataidba, sőt, a kiégés veszélye is fokozódik!

De vajon miben segít Téged ez az időszak? Hiszen a Szaturnusz és Nap kapcsolódása nem Ellened, hanem ÉRTED van!

  • Most szembesülhetsz önmagaddal, illetve azzal, amit „elindítottál” az elmúlt időszakban! Láthatod, hogy a bumeráng, amit „eldobtál”, hogyan tér vissza hozzád…

  • Vond le a következtetéseket élményeidből! Vizsgáld felül aktuális céljaidat, eredményeidet, s ha szükséges, tervezz újra!

  • Most szembesülhetsz azzal is, hol vállaltál kevesebb vagy éppen több felelősséget, mint az szükséges! Korrigálj!

  • Készíts „leltárt”, őszintén vedd számba erősségeidet, s azokat a tulajdonságaidat, amelyek fejlesztésre szorulnak!

A Szaturnusz és Nap feszült kapcsolata
türelmet és kitartást kér Tőled!

Fogadd el, hogy ez a periódus nem az azonnali eredmények időszaka!

Azok a dolgok, amelyen most „dolgozol” idővel fognak beérni!

Szaturnusz és Mars feszült kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Szaturnusz és Hold negatív kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Uránusz és Szaturnusz feszült kapcsolódás Artemisz Asztrológia Debrecen