Amikor a Merkúr
a Bika csillagjegyben jár

Merkúr a Bika csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
  • Gyakorlatias elképzeléseidnek és cselekedeteidnek kedvez!
  • 2024. május 15. és június 03. között elmélyíti gondolkodásod, s ebben a periódusban elsősorban a „józan” eszedre hallgatsz!
  • A Merkúr a Bika csillagjegyben járva lelassít, türelmessé és megfontolttá tesz, mely hasznos segítség az előző, Kos Merkúr időszakban felerősödő türelmetlen hatások után…

2023. április 21. és május 15. között a Merkúr hátráló, azaz retrográd mozgásra vált az Bika csillagjegy területén!

A Merkúr hátráló, azaz retrográd periódusáról általánosságban elmondható, hogy a kommunikációban és az információ áramlásban zavarok keletkezhetnek! A gondolkodásunk belassulhat és problémáink adódhatnak az utazások során is.

A visszafelé haladó Merkúr időszakában óvatosan bánjunk a szavakkal, figyeljünk jobban oda, mikor, hogyan, és mit mondunk ki! Most hamarabb teret engedhetünk a negatív gondolatoknak, ügyeljünk arra, hogy ne kerüljünk mókuskerékbe! A mindennapi közlekedés során is legyünk körültekintőbbek, próbáljunk meg feszültebb helyzetekben megőrizni türelmünket!

Most gondolkodásodat és kommunikációdat is a praktikusság alakítja. Álmodozás helyett a kézzelfogható eredményekre koncentrálsz! A Bika jegyháttér segít, hogy megfontoltan fogalmazz, hogy mondanivalódat többször is átgondolod! Ezekben a napokban leginkább a már kipróbált és jól bevált dolgokat részesíted előnyben, kevésbé vagy nyitott az innovációra!

A Bikában járó Merkúr segíthet Neked realizálni, hogy melyek azok a Kos Merkúr időszakban született ötletek, amelyeket tényleg meg tudsz valósítani!

Merkúr a Bika csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
  • Külső környezetedről való gondoskodásra kiváló ez az időszak! Kertészkedhetsz és tevékenykedhetsz kint, a természetben és a friss levegőn!
  • A számodra értékes dolgok, ingatlanok, tartós eszközök felújítására, értékmegóvására ugyanúgy alkalmas ez a periódus, mint szobanövényeid átültetésére!
  • Kihasználhatod ezeket a heteket arra is, hogy áttekintsd pénzügyeidet és befektetéseidet!
  • Ha tanulni támad kedved, most inkább a gyakorlatias dolgok elsajátítására törekedj!
  • Beiratkozhatsz egy főző vagy cukrász tanfolyamra, agyagozhatsz, vagy akár masszázstechnikákkal is ismerkedhetsz.
  • Szervezhetsz összejöveteleket, ahol finom ételekkel, süteményekkel, italokkal láthatod vendégül szeretteidet vagy barátaidat.
Merkúr a Bika csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen

Ha testmozgásra vágysz, érdemesebb olyan sportágat választani, amit a szabadban is lehet végezni. Nagyszerű lehet ez az időszak a túrázáshoz és a kiránduláshoz. Amikor a Merkúr a Bika csillagjegyben jár, ideális helyzetet teremt számodra ahhoz, hogy az általad megvalósítani kívánt dolgokra koncentrálj! De légy tudatos és ügyelj a rugalmasságra!

A Bika jegyháttér ugyanis hajlamosíthat a makacsságra és a merev gondolkodásra! Törekedj arra, hogy a gyakorlatiasság mellett maradjon meg nyitottságod az újdonságokra és mások gondolataira, ötleteire!

Merkúr a Kos csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Merkúr a Halak csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
Merkúr a Vízöntő csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
Merkúr Merkúr a Bak csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Merkúr a Nyilas csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Merkúr a Mérleg csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Merkúr a Szűz csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Merkúr a Rák csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
Merkúr az Ikrek csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Merkúr a Skorpió csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen