Amikor a Vénusz
az Ikrek csillagjegyben jár

Vénusz az Ikrek csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
  • A Vénusz az Ikrek csillagjegyben haladása során 2023. április 11. és május 07. között fokozza kapcsolatteremtő, megismerő, üzletépítő és utazni vágyó kedvedet!
  • Az unalmas egy helyben lét után most nagyon ki vagy éhezve a sokszínűségre, élményekre!
  • Ebben az időszakban erős indíttatást érezhetsz társasági programokra, megismerni, tudni vágysz új dolgokat!
  • Szeretnéd az újonnan felfedezett dolgaidat megosztani másokkal, véleményt cserélni, továbbadni azokat, mozgásban lenni, s mozgatni mindent magad körül!
  • Kedvet érzel arra, hogy kipróbálj több mindent, akár túl sokat is párhuzamosan, mely szétszórttá tehet, nehezíti hogy következetesen kitarts egy dolog mellett.

A Vénusz az Ikrek csillagjegyben megkönnyíti a kommunikációt és a másokkal való kapcsolódásodat, de ez időszak nem a szenvedélyes érzelmekről szól!

Alapvetően az intellektuális örömöket, azok igényét erősíti fel benned, az utazásvággyal együtt! Mások intelligenciája, tudása most különösen vonzó lehet számodra, s ez humorral párosulva kifejezetten segíti az ismerkedésedet!

  • A Vénusz természetesen a szerelemben is nyitottá tesz új kapcsolatokra, játékos flörtökre, utazásokon, tanfolyamokon való ismerkedésre!
  • Élvezd a mostani kapcsolatteremtő könnyedséget, de a szavakkal bánj óvatosan, ne kecsegtess másokat, kerüld el a komolytalan ígéreteket! És legyél éber, akkor vedd komolyan mások kijelentéseit, ha a tettek a szavakkal összhangban vannak!
  • Ha felhasználója vagy, akkor megtapasztalhatod, hogy a társasági és ismerkedős oldalak népszerűsége, látogatottsága is növekedni fog ez alatt az idő alatt.

Amikor a Vénusz az Ikrek könnyed csillagjegyében jár, felfokozza a mozgékonyságot és a vásárlási kedvet is! Így minden olyan eszközzel kapcsolatban most vágyat érezhetsz vásárlásra, cserére, ami a mozgásodhoz, kommunikációdhoz szükséges számodra!

Ha tervezed, most vegyél kerékpárt, görkorit, rollert, vagy egyéb a mozgáshoz, sporthoz kapcsolódó eszközt magadnak vagy családodnak.

Fellendül ilyenkor az autópiac is…, lehetőséged szerint válogass, ha cserét tervezel, de legyél megfontolt.

Felébredhet benned a vágy a kommunikációs eszközeid, pl. telefon cseréjére is. A kínálat nagyon sokszínű ebben az időszakban.

Használd ki ezt a könnyed, támogató, kapcsolatépítő hatást, ismerkedj, kapcsolódj másokhoz! Felkeresheted régi ismerőseidet is, összehozhatsz régóta tervezett baráti összejöveteleket! Beiratkozhatsz egy vágyott tanfolyamra, ahol akár most új barátságaid is születhetnek!

Vénusz a Vízöntő csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
Vénusz a Bak csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
Vénusz a Mérleg csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Vénusz az Oroszlán csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Vénusz az Ikrek csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Vénusz a Bika csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
Vénusz a Kos csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
Vénusz a Halak csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
Vénusz a Rák csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen