Amikor a Vénusz
az Ikrek csillagjegyben jár

Vénusz az Ikrek csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
  • A Vénusz az Ikrek csillagjegyben haladása során 2024. május 23. és június 17. között fokozza kapcsolatteremtő, megismerő, üzletépítő és utazni vágyó kedvedet!
  • Az unalmas egy helyben lét után most nagyon ki vagy éhezve a sokszínűségre, élményekre!
  • Ebben az időszakban erős indíttatást érezhetsz társasági programokra, megismerni, tudni vágysz új dolgokat!
  • Szeretnéd az újonnan felfedezett dolgaidat megosztani másokkal, véleményt cserélni, továbbadni azokat, mozgásban lenni, s mozgatni mindent magad körül!
  • Kedvet érzel arra, hogy kipróbálj több mindent, akár túl sokat is párhuzamosan, mely szétszórttá tehet, nehezíti hogy következetesen kitarts egy dolog mellett.

A Vénusz az Ikrek csillagjegyben megkönnyíti a kommunikációt és a másokkal való kapcsolódásodat, de ez időszak nem a szenvedélyes érzelmekről szól!

Alapvetően az intellektuális örömöket, azok igényét erősíti fel benned, az utazásvággyal együtt! Mások intelligenciája, tudása most különösen vonzó lehet számodra, s ez humorral párosulva kifejezetten segíti az ismerkedésedet!

  • A Vénusz természetesen a szerelemben is nyitottá tesz új kapcsolatokra, játékos flörtökre, utazásokon, tanfolyamokon való ismerkedésre!
  • Élvezd a mostani kapcsolatteremtő könnyedséget, de a szavakkal bánj óvatosan, ne kecsegtess másokat, kerüld el a komolytalan ígéreteket! És legyél éber, akkor vedd komolyan mások kijelentéseit, ha a tettek a szavakkal összhangban vannak!
  • Ha felhasználója vagy, akkor megtapasztalhatod, hogy a társasági és ismerkedős oldalak népszerűsége, látogatottsága is növekedni fog ez alatt az idő alatt.

Amikor a Vénusz az Ikrek könnyed csillagjegyében jár, felfokozza a mozgékonyságot és a vásárlási kedvet is! Így minden olyan eszközzel kapcsolatban most vágyat érezhetsz vásárlásra, cserére, ami a mozgásodhoz, kommunikációdhoz szükséges számodra!

Ha tervezed, most vegyél kerékpárt, görkorit, rollert, vagy egyéb a mozgáshoz, sporthoz kapcsolódó eszközt magadnak vagy családodnak.

Fellendül ilyenkor az autópiac is…, lehetőséged szerint válogass, ha cserét tervezel, de legyél megfontolt.

Felébredhet benned a vágy a kommunikációs eszközeid, pl. telefon cseréjére is. A kínálat nagyon sokszínű ebben az időszakban.

Használd ki ezt a könnyed, támogató, kapcsolatépítő hatást, ismerkedj, kapcsolódj másokhoz! Felkeresheted régi ismerőseidet is, összehozhatsz régóta tervezett baráti összejöveteleket! Beiratkozhatsz egy vágyott tanfolyamra, ahol akár most új barátságaid is születhetnek!

Vénusz az Ikrek csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Vénusz a Bika csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
Vénusz a Kos csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
Vénusz a Halak csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
Vénusz a Vízöntő csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
Vénusz a Bak csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
Vénusz a Mérleg csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Vénusz az Oroszlán csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Vénusz a Rák csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen