Amikor a Vénusz az Ikrek csillagjegyben jár

Vénusz az Ikrek csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
 • A Vénusz 2020. április 3-án 19 órakor belép az Ikrek csillagjegy könnyed, levegős területére, ahol augusztus 7-ig,  mozgását tekintve hosszú ideig tartózkodik.
 • Az Ikrek csillagjegyben való hosszú időzés oka, hogy haladása során május 13. és június 25. között retrográd, azaz hátráló mozgásra vált!
 • A bolygó ebben a 4 hónapban fokozza kapcsolatteremtő, megismerő, üzletépítő és utazni vágyó kedvedet! Így emiatt nehezen viselhető, egy esetleges otthonlét a karantén miatt…

Összeszedtük, hogy mire figyelj, miközben a Vénusz az Ikrek csillagjegyben 2020. május 13-tól kezdődően mozgását hátráló, azaz retrográd fázisban folytatja!

 • Az Ikrek jegyében visszafelé haladó Vénusz időszakáról általánosságban elmondható, hogy vágyaid tekintetében, a szerelemben, és az anyagi kérdésekben stagnálásra számíthatsz!
 • Gondold újra pénzügyi helyzetedet! Ne költekezz feleslegesen, ügyelj a pénztárcádra!
 • Lehetőség szerint ne dönts most hosszú távú, főleg üzleti kérdésekben és kapcsolati témáidban legyél tudatosabb! 
 • Most erősebben átélheted, hogy valami vagy valaki hiányzik az életedből. Tudatosíts és változtass!
 • Számíts rá, hogy régóta elkerült, elodázott partneri problémáid felszínre kerülhetnek nehéz pillanatokat okozva, melyek várják a megoldást! Segítségedre lehet, ha értő figyelemmel meghallgatod a másikat, és Te is törekszel a benned zajló folyamatok korrekt megfogalmazására. Így könnyebb megbocsátani, békére lelni!
 • Ez az időszak segítségedre van abban, hogy felevenítsd régebbi kapcsolataidat, elővedd korábban már elkezdett könyvedet, hogy befejezd, vagy “tudásfrissítésbe” fogj. Visszatérhetsz korábban kedvelt fizikai időtöltésedhez, hobbidhoz is!

Most csinálj valami egészen újat!

TANULJ ASZTROLÓGIÁT!

Amikor a Vénusz az Ikrek csillagjegyben jár, nézd meg, mire inspirál:

 • Az unalmas egy helyben lét után most nagyon ki vagy éhezve a sokszínűségre, élményekre!
 • Ebben az időszakban erős indíttatást érezhetsz társasági programokra, megismerni, tudni vágysz új dolgokat!
 • Szeretnéd az újonnan felfedezett dolgaidat megosztani másokkal, véleményt cserélni, továbbadni azokat, mozgásban lenni, s mozgatni mindent magad körül!
 • Kedvet érzel arra, hogy kipróbálj több mindent, akár túl sokat is párhuzamosan, mely szétszórttá tehet, nehezíti hogy következetesen kitarts egy dolog mellett.

A Vénusz az Ikrek csillagjegyben megkönnyíti a kommunikációt és a másokkal való kapcsolódásodat, de ez időszak nem a szenvedélyes érzelmekről szól! Alapvetően az intellektuális örömöket, azok igényét erősíti fel benned, az utazásvággyal együtt! Mások intelligenciája, tudása most különösen vonzó lehet számodra, s ez humorral párosulva kifejezetten segíti az ismerkedésedet!

 • A Vénusz természetesen a szerelemben is nyitottá tesz új kapcsolatokra, játékos flörtökre, utazásokon, tanfolyamokon való ismerkedésre!
 • Élvezd a mostani kapcsolatteremtő könnyedtséget, de a szavakkal bánj óvatosan, ne kecsegtess másokat, kerüld el a komolytalan ígéreteket! És legyél éber, akkor vedd komolyan mások kijelentéseit, ha a tettek a szavakkal összhangban vannak!
 • Ha felhasználója vagy, akkor megtapasztalhatod, hogy a társasági és ismerkedős oldalak népszerűsége, látogatottsága is növekedni fog ez alatt az idő alatt.

Amikor a Vénusz az Ikrek könnyed csillagjegyében jár, felfokozza a mozgékonyságot és a vásárlási kedvet is! Így minden minden olyan eszközzel kapcsolatban most vágyat érezhetsz vásárlásra, cserére, ami a mozgásodhoz, kommunikációdhoz szükséges számodra !

 • Ha tervezed, most vegyél kerékpárt, görkorit, rollert, vagy egyéb a mozgáshoz, sporthoz kapcsolódó eszközt magadnak vagy családodnak.
 • Fellendül ilyenkor az autópiac is…, lehetőséged szerint válogass, ha cserét tervezel, de legyél megfontolt.
 • Felébredhet benned a vágy a kommunikációs eszközeid, pl. telefon cseréjére is. A kínálat nagyon sokszínű ebben az időszakban.

Használd ki ezt a könnyed, támogató, kapcsolatépítő hatást, ismerkedj, kapcsolódj másokhoz! Felkeresheted régi ismerőseidet is, összehozhatsz régóta tervezett baráti összejöveteleket! Beiratkozhatsz egy vágyott tanfolyamra, ahol akár most új barátságaid is születhetnek!

Ha úgy érzed, hasznosítani tudod ezt a tartalmat a mindennapi életedben,

már megérte az erőfeszítésem!

Arra kérlek, oszd meg, küldd el, segíts Te is a sodródóknak!

Vénusz az Ikrek csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Vénusz a Bika csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
Vénusz a Kos csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
Vénusz a Halak csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Vénusz a Vízöntő csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Vénusz a Skorpió csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Vénusz a Szűz csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Vénusz a Rák csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Vénusz az Oroszlán csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Vénusz a Mérleg csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Vénusz a Nyilas csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Vénusz a Bak csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen

Oláhné Mednyánszki Krisztina 30/479 – 2392
okleveles asztrológus
pszichodráma vezető, család- és párterapeuta
Artemisz Asztrológia Iskola