Amikor a Mars
a Bika csillagjegyben jár

Mars a Bika csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
  • A Mars égi útját 2022. július 05-től 2022. augusztus 20-ig a Bika jegyében folytatja, ahonnan akaratunkat földi célok felé irányítja! Cselekedeteinkben erősíti, támogatja a gyakorlati és megfontolt, szükségszerű lépéseket!
  • A Mars a Bika csillagjegyben szorgalmas, szívós és kitartó munkát tesz lehetővé, így amihez korábban nem éreztünk kellő türelmet, annak most jött el az ideje!

Lehetőségünk van arra, hogy a Mars által „biztosított” dinamizmust és aktivitást józan, logikus és reális cselekedetek formájában éljük meg! Míg a Kos Mars időszaka hajlamosít a meggondolatlan lépésekre és kapkodásra, a Bika jegyében a Mars azonban „lelassít”! Jóval türelmesebbek lehetünk, nem akarjuk azonnal az „eredményeket” látni. Most képesek vagyunk több időt hagyni magunknak hogy dolgainkat átgondoljuk.

Mars a Bika csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
  • Ebben az időszakban kétkezi feladatainkat könnyebben elvégezzük! Akár az igen komoly, fizikai erőt igénylő teendőinket is jóval könnyebben letudjuk, mint általában.
  • Ebben az időszakban mindenképpen figyeljünk arra, hogy fokozott fizikai energiáinkat levezessük! Válasszunk olyan mozgásformát, sportot, amelyben intenzív erőkifejtésre van szükség!

Ez a periódus egyben alkalmas arra is, hogy számunkra fontos értékeink állagmegóvásába, vagy felújításába erőket fektessünk. Építkezzünk, újítsunk kedvünk és lehetőségünk szerint!

Az is előfordulhat, hogy pénzügyeinkkel intenzívebben kell foglalkoznunk. Most az értékálló, „bombabiztos” befektetéseket részesítjük inkább előnyben. Átgondolhatjuk biztosításainkat is.

  • Fokozott igényként jelentkezhet most a testi kontaktus, az ölelés, vagy éppen annak fájdalmas hiánya okozhat feszültséget. A testi örömök előtérbe (finom ételek, italok, erotika) kerülnek, élvezzük ki annak minden részét , s ha arra vágyunk, masszíroztassuk magunkat!
  • Ugyanakkor legyünk megfontoltak vágyainkkal kapcsolatosan, hiszen könnyebb most mértéktelenné válni.
Mars a Bika csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
  • Feszültségeinket hajlamosabbak lehetünk túlzott evéssel-ivással kompenzálni, mely súlygyarapodáshoz is vezethet.

A Mars a Bika csillagjegyben haladva egymásnak ellentmondó tartalmakkal is szembesíthet… A Mars, ami életünkben a bátorságot és az „ismeretlen” dolgok meghódítása iránti vágyat szimbolizálja, a Bika hagyományokhoz, a régi dolgokhoz való ragaszkodást szimbolizáló jegyében most megtorpanhat.

Légy ebben az időszakban tudatos és nyitott, ne hagyd, hogy ez a hatás egy időszerű változással szemben megingathatatlan, makacs ellenállásra késztessen!

Mars a Kos csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Mars a Halak csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
Mars a Vízöntő csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Mars a Nyilas csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Mars a Skorpió csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
Mars a Szűz csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Mars az Oroszlán csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Mars a Rák csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
Mars a Bika csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Mars a Bak csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen