Amikor a Mars
a Nyilas csillagjegyben jár

Mars a Nyilas csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
 • 2023. november 24. és 2024. január 04. között teremtő vágyaink, aktivitásunk, egyéni akaratunk támogatott közegben bontakozhatnak ki!
 • Amikor a Mars a Nyilas jegyében halad, komoly energiákat tudunk befektetni dolgainkba!
 • Régóta áhított elképzeléseket, „rendkívüli”, nagyobb volumenű tetteket vihetünk véghez, vagy ezek hiányában most lelkesítő, új célokat találhatunk életünkben!
 • A Mars a Nyilas csillagjegyben szabadon, korlátozás nélkül cselekedhet, így a kíváncsiság, nyitottság is áthathatja cselekedeteinket, és kezdeményezőbbeké válhatunk!
 • Az akadályokat, az utunkba kerülő nehézségeket most optimistán, bizakodóan szemlélhetjük, erősen hihetünk abban, hogy minden megoldódik és jóra fordul!
 • Figyelmünk viszont inkább a jövőre, az elkövetkezendő eseményekre irányul a jelen helyett!

Mars a Nyilas csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen

A marsi energiák szabad áramlásának köszönhetően azonban ebben az időszakban hajlamosak lehetünk a meggondolatlanságra, a vakmerőségre és a túlzott kockázatvállalásra is! Ne feledjük, „nem mind arany, ami fénylik”!

 • Túl sok dolgot ne vállaljunk be egyszerre, még ha most úgy is érezzük, lendületben vagyunk, mert később nehéz lesz minden vállalásunknak eleget tenni.
 • Kaland és utazásvágyunkat is erősíti ez a hatás, ha van hozzá időnk és lehetőségünk, akár zarándokútra is elindulhatunk.
 • Ha úgy érezzük, humánus célok vezetnek bennünket, erőinket önzetlen segítségnyújtásra is felajánlhatjuk!
 • Jogi témákban is fokozódik az aktivitás, melyet megtapasztalhatunk egyéni, és/vagy országos tekintetben is. Ennek hatását egyszerre tapasztalhatjuk a jog és törvényalkotás területein, és a konkrét joggyakorlatban, alkalmazásban is.
 • Önjelölt tanító és „megmondó emberek”, politikusok és „szakértők” sokasága próbálja a saját életszemléletét, ideológiáját minél szélesebb körben terjeszteni. Mondandójuk hitelességét azon mérhetjük le, hogy a jelen problémáihoz reálisan kapcsolható jövőképet, elképzeléseket fel tudnak-e mutatni.

Igyekezzünk megőrizni józanságunkat, döntéseinkben legyünk megfontoltak, ne higgyünk reális kritika nélkül a lelkesítő ígéreteknek!

Mars a Kos csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Mars a Halak csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
Mars a Vízöntő csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Mars a Nyilas csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Mars a Skorpió csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
Mars a Szűz csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Mars az Oroszlán csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Mars a Rák csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
Mars a Bika csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Mars a Bak csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen