Amikor a Mars
a Halak csillagjegyben jár

Mars a Halak csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
 • Igaz, hogy az előző, Vízöntő Mars időszakban született ötleteidben, célkitűzéseidben elbizonytalaníthat, de csak azért, hogy újragondold korábbi elképzeléseidet!
 • 2024. március 23. és április 30. között azt érezheted, hogy nem egészen úgy alakulnak a dolgaid, ahogy azt szeretnéd…, mintha erőfeszítéseidet „nagyobb erők” akadályoznák…
 • Ennek oka, hogy az érzékeny Halak jegyháttér a Mars tüzes, kiáradó lendületét visszafogja, lelassítja, belső utakra tereli!

Szeretnénk azonban hangsúlyozni, hogy ez nem jelenti azt, hogy az az időszak, amikor a Mars a Halak csillagjegyben halad, ellened lenne! Csak nem mindegy az, hogy ezt a hatást mire szeretnéd felhasználni!

 • A Mars tettre kész, türelmetlen és azonnal cselekszik. Aktuális háttere a Halak jegye nagyon „képlékeny”, változékony, határozatlan közeget ad.
 • Így inkább a színes, gazdag fantáziavilág áll közel hozzá, mint a realitás. Egy ilyen közegben a céltudatosság visszafogottá válik, megtorpan.
 • Így a Mars a Halak csillagjegyben nem kedvez a komoly és tartós dolgok létrehozásának!
Mars a Halak csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
 • Ilyenkor fizikai energiád is alacsonyabb lehet, ha lehetőséged van rá kerüld el ebben az időszakban a kemény, nehéz kétkezi munkát, feladatokat, sportokat! Légy magaddal engedékenyebb és ne akarj most minden áron 100%-ot teljesíteni!

Próbálj meg minél tudatosabban tekinteni erre az időszakra is! Máskülönben késztetést érezhetsz arra, hogy nehézségeid terhét gyógyszerekkel, alkohollal, egyéb tudatmódosítókkal könnyítsd… Ne feledd, ezek csak pótszerek, s később szembesülhetsz azzal, megoldandó problémáid nem múltak el…

Most nézzük, hogyan és mire használhatod fel azt a hatást, amikor a Mars a Halak csillagjegyben halad!

Mars a Halak csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
 • A tevékeny és „pörgős” Vízöntő Mars időszak után most eljöhet a pihenés ideje, hiszen nemsoká a még energikusabb Kos Mars ideje következik…!
 • Kedvező időszak ez most az alkotó folyamatok, zene, művészi kifejezésmódok megtapasztalásának, főleg a festésnek, rajzolásnak, fotózásnak, videó készítésnek!
 • Tölts több időt ezekben a napokban filmnézéssel, zenehallgatással, fürdőzéssel, szerelmeskedéssel…!
 • A Halakban járó Mars ideje alatt érdeklődésed megnőhet a pszichológiai, transzcendens, spirituális, misztikus témák iránt, így most kiváló lehetőséged van elmerülni az ilyen témájú cikkekben, könyvekben, előadásokban!
 • A Halak jegyháttér hatására az empátiád is fokozódik,  s szívesen támogatsz másokat, de akár Te is kérhetsz segítséget saját magadnak!
Mars a Halak csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
 • Meditálhatsz, jógázhatsz, megismerkedhetsz a tai chivel, elvonulhatsz, imádkozhatsz! A Mars aktívan segít Neked abban, hogy megtaláld lelki békédet és megnyugvásra lelj!

Amikor a Mars a Halak csillagjegyen jár, komolyan figyelj belső hangodra, ösztönös megérzéseidre, intuíciódra, de sose nélkülözd emellett a józan realitást!

Nagyszerű alkalom lehet ez a tudatos önismereti munkához, hiszen a Mars tevékeny energiája által lehetőséged van belő világod és tudattalan részeid (Halak jegyháttér) mélyére hatolni! Ehhez a folyamathoz kiváló eszköz lehet akár az asztrológia is…

Mars a Halak csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
Mars a Vízöntő csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Mars a Nyilas csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Mars a Skorpió csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
Mars a Szűz csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Mars az Oroszlán csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Mars a Rák csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
Mars a Bika csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Mars a Kos csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Mars a Bak csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen